2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دیگه دکتر نمیرم

نباید جا بزنی ، انشاءالله هیچ کسی اندازه ی من انتظار نکشه 

شاید هر کسی جای من بود دارو درمان رو رها می کرد

خیلی از افرادی که بواسطه ی انجام میکرو طی این سالها باهاشون ارتباط داشتم  و خدا رو شکر همه مادر شدن بارها بهم گفتند عجب حوصله ای داری اگر ما جای تو بودیم تسلیم میشدیم 

شما هم نباید تسلیم بشی و زود جا بزنی تلاشتو بکن انشاءالله سیکل بعدی مادر میشی 

ای جانم خدا برات حفظش کنه  سری اول بیشتر رعایت کردی یا دوم ببخشید اینقد سوال میپرسم راه رفتن د ...

نه عزیزم راحت باش،من سری اول زیاد رعایت نکردم ینی توالت فرنگی نداشتم ازیورم ببخشید مشکل یبوستم داشتم .از روز دوم سوم رفتم حموم و بعدش یروز درمیون حموم بودم😑🤦🤦ازروز چهارم پنجمم پاشدم کار کردم .ولی اینسری هم مشکل ایمنیم و برطرف کردم هم توالت فرنگی گرفتم هم تا روز پنجم حموم نرفتم ازون به بعدم سه روز یبار در حد پنج دقه رفتم حموم ازروز انتقالم تا دوهفته بیشتر پای مرغ و پاچه و قلم خوردم مایجات زیاد میخوردم میوه و مغزیجات میخوردم سوپ و اش برای یبوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان یا هفته دیگه باید بری آزمایش برای غربالگری دوم...بعد از اتمام 18 هفته هم بهتره بری برای س ...

مرسی گلی🥰

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
نگو اینهمه برا عشق و حالم هزینه کردم 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆

عزیزجان منظورم لیمو نبودا اون و بخور، منظورم نمک بود... 

من که هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال این نمک لعنتی بشم🥴🥴🥴☹️☹️☹️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆 عزیزجان منظورم لیمو نبودا اون و بخور، منظورم نمک بود...  من که هرکار ...

اخه با نمک حال میده ولی هر چی توخودم میبینم علائم افت فشار دارم بالا بودنش ونه رفتم خونه مادر شوهرم یادم رفت اصلا یه فشار بگیرم 🙄

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆 عزیزجان منظورم لیمو نبودا اون و بخور، منظورم نمک بود...  من که هرکار ...

دیشب شام نتونستم بخورم نصفه شب گشنم شد اومدم خیار برداشتم بخورم هی یاده تو افتادم نمک نزنم اخرشم یه ذره زدم ،🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اخه با نمک حال میده ولی هر چی توخودم میبینم علائم افت فشار دارم بالا بودنش ونه رفتم خونه مادر شوهرم ...

چون گشنت میشه و ضعف میکنی میگی علائمت به افت فشار میخوره تا فشار بالا یا علائم دیگه هم داری؟؟؟ آخه ضعف بیشتر به همون بارداری مربوطه که هممون داریم و زود گشنمون میشه... 

یادت رفت!!!!!!!! خسته نباشی دلاور😂😂😂

ببین شاید اون موقع که فشارتو گرفتن استرس داشتی که فشارت رفته بالا،، با یه بار بالا بودن فشار نمیشه گفت فشاربالایی خیلی وقتا فشار عصبیه که اونم در شرایط استرس زاست... مثلا من خواهرم هروقت استرس داشته باشه فشارش میره بالا یهو در مواقع عادی خوبه

کاش یادت نمی‌رفت فشار بگیری... به نظرم باید چند روز پشت هم فشارتو چک کنی اگه فشار بالا باشی معلوم میشه...

دیشب شام نتونستم بخورم نصفه شب گشنم شد اومدم خیار برداشتم بخورم هی یاده تو افتادم نمک نزنم اخرشم یه ...

آفرین معلوم دختر حرف گوش کنی هستی...خیلی ام رو شکمت کنترل داری مث خودم🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪

چه مدت بعد دوره اول ادم میتونه برا دوره دوم اقدام کنه

میترا جان انشاالله خدا بهت کمک کنه و این سری مادر بشی 

عزیزم استرس و افکار منفی رو از خودت دور کن 

با همت و اراده و پشتکار ادامه بده 

من یازده سال منتظر بودم شش بار تخمک کشی شدم پنج بار انتقال دادم 

بخدا هر سری منفی میشدم همسرم میگفت نمیخواد بری بیخیال شو میریم سرپرستی بچه رو میگیریم از نظر جسمی داغون شدم از سایز 38 رسیدم به 46 از بس دارو مصرف کردم 

ابروهام ریخت 

سینه کیست زد  و.... 

ولی هر سری قوی تر از سری قبل ادامه میدادم میرفتم تلاش میکردم 

انسان با امید زندس 

تلاش کن، قوی باش، انشاالله اینسری مامانی 

پریود بعدی برو ویزیت شو ببین وضعیت چطوره برو تو سیکل پانکچر 

ورزش کن، تغذیه مناسب، شب ها زود بخواب، آب زیاد بخور، سبزیجات بخار پز کن بخور 

انشالله که اینسری مامان خانم میشی گلم