2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
راستی منم دکترم فقط تو سیکل پانکچر اسپرین داد و از اول انتقال اصلا نداد الانم ک ن انوکسا دارم ن اسپ ...

منم استرس گرفتم دیگه نمیخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که بری تو هم ببینی دفع شده اره برا منم عجیب بود اخه تقریبا با هم چند روز اختلاف داشتیم&nbs ...

ان شاالله اکرم جون

مامانت اومد؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دعام کنین امروز عصر میرم دکتر.امروز ۱۳ انتقالم دیگه فک کنم برا فردا برام آز بنویسه  خدایا زحمت ...

ان شاالله که مامان شده باشی و خوش خبر بیای 

منم استرس گرفتم دیگه نمیخورم 

😂😂😂

عجب روزگاری داریم ما ای وی افی ها

من ب مامانم نگفتم ای وی اف کردم

دیروز ب مامانم میگفتم مردم باردار میشن تا ماه اخر نمیفهمن یا لااقل نصف بارداریشون رد میشه میفهمن حالا ما از اولش مکافات و دردسر داریم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه هنوز خواهرم فعلا امتحان داره منتظره اون تموم شه 

اخی

ان شاالله موفق باشه و بسلامتی بیان پیشت💚💚💚

دعام کنین امروز عصر میرم دکتر.امروز ۱۳ انتقالم دیگه فک کنم برا فردا برام آز بنویسه  خدایا زحمت ...

ان شاالله ک مامان شدی و هشت ماه باقیمونده رو  میای هی سوالاتو میپرسی😂

😂😂😂 عجب روزگاری داریم ما ای وی افی ها من ب مامانم نگفتم ای وی اف کردم  دیروز ب مامانم میگ ...

چه دلی داری نگفتی 🥲من قبلا ای یو ای کردم مامانم میدونست بعد هی میگفتم میترسم برم برا ای وی اف همه میفهمن و فلان زورم کرد گفت برو  ولی ب هرکی چیزی نگم مامانم میگم 

چه دلی داری نگفتی 🥲من قبلا ای یو ای کردم مامانم میدونست بعد هی میگفتم میترسم برم برا ای وی اف همه م ...

منم تو پروسه ک بودم هی میگفت نذار دیر بشه برو دکتر ببین چی میگه

منم میگفت ازمایش هاش زیاده دارم انجام میدم ک بعد نظرشو بگه بعدم باید پول بیاد دستمون ک برم جلو بدون پول ک نمیشه

خلاصه هربار گ پرسید پیچوندم

ب دوتا خواهرم گفتم اونا هم ترجیح دادن ب مامان نگیم و هیچکس دیگه نفهمه

اینم ک ب اونا گفتم چون ان شاالله میخوام برای زایمان برم شهرخودمون گفتم اونجاخواهرم میفهمه ضایع س😆😆😆

منم تو پروسه ک بودم هی میگفت نذار دیر بشه برو دکتر ببین چی میگه منم میگفت ازمایش هاش زیاده دار ...

ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی عزیزم پس خواهرات میدونن فک کردم کلا کسی نمیدونه 

عزیزم من چند روز قبل از انتقال خوردم آسپرین یه روز خون دماغ شدید شدم دیگه نخوردم ولی آمپول انوکسان د ...

سلام دوست عزیزم

نه انوکسا ندارم تا هفته ده هم نمی‌خورم بعدش میخورم 

من از قبل انتقال داشتم چون هماتوم و لکه بینی داشتم دکترم قطع کرد