2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی حالت تهوع ات چطوره قرص هم بهت داد ؟ خدا رو شکر که هماتومت رفع شد خیالت از این بابت ...

حالت تهوع یکسره ندارم 

ولی نمیتونم هر غذایی بخورم 

یا بوی غذا بخوره بهم مخصوصا سرخ کردنی حالم بد میشه 

تهران بهم ویتامین ب ۶داده بود برای ویار که سعی کردم زیاد نخورم 

وضعیت درد معدم خوب شده خداروشکر فقط یه حالت سنگینی دارم 

آره هماتوم جذب شد راحت شدم البته بازم رعایت میکنم 

سلام تمنا جانم  خوبی گلم  انشالله که از علائم مامان شدنت  منم خیلی تکرر ادرار داشت ...

سلام جان دلم.‌خوبی نسرین جان 🤗

فندق های خوشگلت خوبن😍😍😍

امید ب خدا....سپردم ب خودش..انشالله این آخریها ناامیدم نکنه💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟  من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم  ...

عزیزم من چند روز قبل از انتقال خوردم آسپرین یه روز خون دماغ شدید شدم دیگه نخوردم ولی آمپول انوکسان دارم

شما هم اگه آمپول دارین نیاز به آسپرین نیست،من زیره نظر دکتر رزاقی بودم میگفت آسپرین برای همه خوب نیست چون باعث لکه بینی و خونریزی میشه باید آزمایش های تخصصی بدی تا معلوم بشه به آسپرین لازم داری یا نه

خیالت راحت نخوری هیچی نمیشه 

تمنا جان روز چند انتقالی؟

من روز نهمم عزیزم

شما کی انشالله ب سلامتی میری آزمایش؟؟؟

راستی عزیزم میخای جواب کسی رو بدی یا سوال بپرسی ازش

حتمااا ریپلایش کن..اینجوری ممکنه متوجه نشه قربونت برم

من روز نهمم عزیزم شما کی انشالله ب سلامتی میری آزمایش؟؟؟ راستی عزیزم میخای جواب کسی رو بدی یا سوال ...

انشاله مثبت میشی عزیزم.

من عصر میرم دکترم انشاله فک کنم برا فردا که چهاردهم هستم برا آز بنویسه.

چشم حتما ریپلای میکنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
انشاله مثبت میشی عزیزم. من عصر میرم دکترم انشاله فک کنم برا فردا که چهاردهم هستم برا آز بنویسه. چش ...

همچنین عزیزم🤗

انشاالله عیدیمون رو میگیریم😍😍امید به خدااا

به هم ریختگی قاعدگی و لک بینی بخاطر مصرف زیاد داروهاس و میتونه یکی از عوارض مصرفشون باشه چون شما د ...

بازم ممنونم از راهنماییتون عزیزم ترسم از اینه که نکنه دوباره کیست باشه.توکل به خدا مرسی گلم💓💓💓💓

محلا جان من متاسفانه قرص واژینال روم تاثیر نداشت البته برا من سیلدنافیل بود و چند روز بعد گوله گوله ...

بله سری اول قبل پانکچر هیسترو کردم حالا به پیشنهاد دوستان گفتم این سری به دکتر بگم برام استرادیول خارجی بنویسه.در مورد استرومارین به جای استرادیول هم بهش میگم مرسی از راهنماییت عزیزم منتظر خبرهای خوب شما هستم عزیزم آن شالله 🤲🤲🤲🤲

سلام زینب جون فدات شم قربونت برم به خدا که خیلی برات دعا کردم و خوندم و منتظر بودم مثبت بشی دورت بگر ...

سلام مامان رقیه جان منم کم میام ولی همیشه به یاد بچه‌ها ی تایپیک هستم و برای همه در مرحله ای که باشند دعا میکنم آن شالله شما هم ۲۸ بسلامتی سونو میدی و خیالت راحت میشه و ماها خوشحال عزیزم.خیلی برات خوشحال م عزیزم . راستی چندتا نی نی داری منظورم چند قلو شدن بسلامتی,🥰🥰🥰💓💓💓💓

حالت تهوع یکسره ندارم  ولی نمیتونم هر غذایی بخورم  یا بوی غذا بخوره بهم مخصوصا سرخ کردنی ...

بازم خوبه منکه همش قرص دمیترون میخورم  الان انگار معدمون ناراحته غذای سنگین نمیتونیم بخوریم  ان شاالله که این روزا هم میگذره ب سلامتی جوجه ها رو بغل میکنیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزيزم  ممنونم فریناز جان  خودت خوبی، تو یکی از پیام ها دیدم لکه بینی داری  اس ...

ای جاااانم از اولش برام تعجب بود چطور فقط دو روز اختلاف داریم میدونستم بیشتره

منم همون ی نصف روز لکه ببنی بود و شکر خدا تموم شد

خدا کنه منم برم بگه دفع کردم چون درسته کار نمیکنیم اما استرس فکرش وقتی دست ب ی کاری بزنیم بدتره

ان شاالله همه مامانا بسلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

راستی منم دکترم فقط تو سیکل پانکچر اسپرین داد و از اول انتقال اصلا نداد

الانم ک ن انوکسا دارم ن اسپرین

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جاااانم از اولش برام تعجب بود چطور فقط دو روز اختلاف داریم میدونستم بیشتره منم همون ی نصف روز لک ...

ان شاالله که بری تو هم ببینی دفع شده اره برا منم عجیب بود اخه تقریبا با هم چند روز اختلاف داشتیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️