2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

قبول باشه انشالله عزیزم 

خدا فرشته هاتو صحیح و سلامت نگه داره💚💚💚💚☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

چیکای عزیزم..مهربونم..خدا فرشته های قشنگت رو برات نگه داره دوستم 🤗🤗🤗🤗💚💚💚

ممنونم ک ب یاد ما بودی

قبول باشه انشالله عزیزم😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکای عزیزم..مهربونم..خدا فرشته های قشنگت رو برات نگه داره دوستم 🤗🤗🤗🤗💚💚💚 ممنونم ک ب یاد ما ب ...

فدات بشم مهربونم انشالله چندروز اینده با خبرای خیلی خیلی خوب خوشحالمون کنی دوستم😍

خداياشكرت....❤️ 
خوب کی لاپرا کرده یا هیسترو؟  من توسط کلینیک آندومتریوز لاپراهیسترو شدم....

هیسترو همین مرکز ناباروری استانمون انجام دادن.لاپرا هم چهارسال پیش یکی از دکترای شیراز بودن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

قبول باشه عزیزم،انشاالله که خدافرشته هاتوبرات حفظ کنه وعاقبت بخیربشن❤❤❤ماهم دوستتون داریم❤️

نه دیگه اگه نیاز نیست نخور....  حالا باز میخوایی از دکترت بپرس....  شاید قطع کنی برگرده ...

اصلا نداشتم از اول خداروشکر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

عزیزم ان شاالله ثوابش برسه به زندگیت و بچه هات و خودت و همسرت

تنتون سلامت💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

قبول باشه ان شاالله عزیزم

خدا حاجتت روا کنه و بچه هات رو برات حفظ کنه💚💚💚

واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

عزیزم من و فکر میکنم یکی دیگه از دوستان جواب سوالت رو دادیم، اینجا اکثرا انتقال فریز داشتیم و اگر دانشی در مورد مسئله ای نداشته باشیم سعی میکنیم نظری ندیم که خدای نکرده شخص دچار اشتباه نشه.

ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه هههههها فردااااااا تعطیییییل اعللللللام شده؟

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

واااای خدا زینب از دست تووووو، یعنی یه لحظه تصورت کردم که اگر فردا تعطیل باشه بازم باید صبر کردی یعنی قهقه زدممممم. 😂😂

عزیزم فکر کنم اگر هم تعطیل بشه مراکز درمانی باز هستن نگران نباش، ما همه منتظرتیییممم خوش خبر بیای 😍😍😍

قربونت برم بتای مجدد که دادم خوب رشد نکرده بود😔خیلی از ذوق و شوق افتادم میرم سونو که ببینم چه خبر د ...

مامان رقیه فردا باید بری سونو به سلامتی؟ ،😍

یه دکتر خوب تو مرکز مام معرفی می کنید ؟ کوهسار نبوی چطوره؟

عزیزم من دکترم خانم کوهسار نبوی بود، هرررررچقدر ازشون تعریف کنم کم گفتم، از رفتارش، آرامشش، ریز بینی و دقتش، تخصصش و ...

و کلا تمام پزشکان مام خوب هستن فقط باید ببینی با کدومشون بهتر ارتباط میگیری، ان شاالله که بهترین نتیجه رو بگیری 😍🤲

سلام بچه هایی که فشارسنج دارید مدل عقربه ای خوبه یا اینا که مچی یا بازویی هستن اگه تجربه ای دارید مم ...

عزیزم من خودم عقربه ای بازویی دارم، مدلهای دیگه رو تست نکردم ولی از همین که دارم خیلی راضی ام ، البته من بدون گوشی هم فقط با عقربه میتونم  برای خودم و دیگران بگیرم ، واسه خودم دکتر شدم 😁😁