2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای عزیزم ،لطف میکنید جواب بدین🥰 میشع به بی بی چک روژان اعتماد کنم ؟؟ ۶ روز به موعدم مونده ...

سلام عزیزمممممم، بله اصولاً کاذب مثبت ندارن ، اما بازم تکرار کن تا مطمئن شی، مبارکت باشه عزیز دلمممم 😍😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

سلام عزیزممم، یک دنیااااا تشکر 😍🤲

الهی که یه زایمان راحت و سلامت داشته باشی و در کنار دردونه ها و خانواده و عزیزانت خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گل مهربون ⁦❤️⁩🌹🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

عزیز دلممممممم، اجرت با اهل بیت 😍🤲

حاجت روا و عاقبت بخیر باشید گلم ⁦❤️⁩🤲

سلام عزیزمممممم، بله اصولاً کاذب مثبت ندارن ، اما بازم تکرار کن تا مطمئن شی، مبارکت باشه عزیز دلمممم ...

وااای ینی واقعیه 😍حتما فردا صب یکی دیگ میزنم 🤭 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام دوستای عزیزم ،لطف میکنید جواب بدین🥰 میشع به بی بی چک روژان اعتماد کنم ؟؟ ۶ روز به موعدم مونده ...

آره عزیزم مارک خوبیه حتما مثبتی مباااارکه حالا واسه اینکه خیالت راحت شه فردا با یه مارک هم دیگه امتحان کن🤭🥰 منم همش‌فک‌میکردم‌ بیبی اشتباه نشون میده  باورم‌نمیشد باردار باشم سه تا مارکه دیگه امتحان کردم همش مثبت شد😍

سلام عزیرم  مرسی دعا کن بتام خوب باشه هنوز آزمایش ندادم  من ۴ بار اهواز انتقال دادم منفی ...

ممنون از کمکت دوست عزیز انشالله ک بارداریتو ب بهترین شکل ممکن پیش ببری همینقد ک بیخیال بودی بهترین نتیجه رو گرفتی برام ماهم دعا کن مام از این گرفتاری و در ب دری دربیایم

عزیزم من خودم عقربه ای بازویی دارم، مدلهای دیگه رو تست نکردم ولی از همین که دارم خیلی راضی ام ، البت ...

مرسی گلم. احتمال زیاد عقربه ای با گوشی بخرم چون همیشه واسه پدرشوهرم با اون میگیرم راحته. مرسی خانم دکتر 😉

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

مرسی‌که انقد دلت پاکه‌ و مهربونی عزیز دلم😍😍😍 ایشالا هرچی‌ از خدا میخوای بهت بده و نینیت سلامت دنیا بیاد بحق ابوالفضل😍

واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

عزیزم ناراحت نشو بچه ها درمورد اینکه بلاست کردن جنیناتو یا نه مطمئن نیستن که جواب ندادن وگرنه اگه کسی بدونه امکان نداره جوابت و نده... 

من میدونم که وقتی پنج روز بعد پانکچر انتقال دادن برات بلاسته حتما چرا که نمیان تو این پنج روز برات فریز کنن و دوباره از فریز درش بیارن که... 

کیفیت جنینات آ بوده و خوبه پس هر چهار تاش توان بلاست شدن و داشته خداروشکر و همشو تونستن برات انتقال بدن... 

انشاالله خدا یه دوقلوی ناناز بذاره تو دامنت و چند روز دیگه با جواب مثبت بیای و بشی امیدی برای دوستان دیگمون که تو این راهن🥰🤩😍🤲🤲🤲🤲

سلام بچه هایی که فشارسنج دارید مدل عقربه ای خوبه یا اینا که مچی یا بازویی هستن اگه تجربه ای دارید مم ...

عزیزم‌ من چند ساله مچی‌ دارم‌ مارکomron و راضی هستم. بنظرم کار باهاش خیلی راححتتره نسبت به عقربه ای ها..

ممنونم عزیزم ایشالا مامان شدن خودت باشه 

پشمالووو جان خیلی خیلی تبریک میگم ایشالله به سلامتی بغلش( ون) کنی ، باورت نمیشه چقدر خوشحال شدم همیشه یادت بودم و‌ منتظر مثبت شدنت ، یادمه یکی از انتقالامون با دکتر نقاب با هم بودیم که منفی شدیم خوشحالم که سعی و تلاشت نتیجه داد 😍😍

قبول باشه عزیزم ❤❤خیلی ممنونم 🙏🏻🙏🏻ان شاالله نی نی ت رو خیلی زود  صحیح و سالم بغل کنی 💙💙💙💙

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

قبول باشه چیکا جون ❤❤❤ ممنون از دعای قشنگت ان شاالله همه ما منتطرها مامان بشیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خدا دوقلوهای نازت رو زیر سایه پدر و مادرشون  حفظ کنه  ❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...