2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرکز امید همدان 

شيافتو سه تاكنى هم عيب نداره

منم ديروز دكترم سونومو ك ديده بود شيافمو سه تا كرده هر هشت ساعت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شانس منه چند روزه دارم التماس خدا میکنم انگار منو نمیبینه

نه داروهات رو ادامه بده مگه اونا تو بدنتن ..خدا بزرگ شیاف و آمپول رو استفاده کن خدا بزرگ برات معجزه می‌کنه ناامید نباش عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه امپول ندارم دوفاستون و شیاف مثل پریوده ولی خبلی کمتر ولی مدلش رنگش مثل پریودی

ببین من خودم حتی اون موقع که خونریزی خفیف داشتم دکترم شیاف اضافه نکرد فقط آسپرین و آنوکسا رو قطع کرد، با اینکه من آمپول هم نداشتم. چون اضافه کردن پروژسترون عوارض خودش رو داره، اگر میخوای شیاف اضافه کنی نباید حالا حالا ها کمش کنی، باید همون مقدار رو ادامه بدی، حواست به این نکته باشه حتما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گفتن بارداری صورت نگرفته قطع کنین

مگه آزمایش دادین یا سونو شدین 

هیچ کدوم هم زودتر از موعد قابل قبول نیست 

هزار بار هم گفتم و میگم من روز آزمایش اولین بارداری کذاییم پریود شدم و نرفتم آزمایش بعد دو هفته فهمیدم حامله هستم چون داروها رو قطع کرده بودم وقتی فهمیدم حامله هستم دکتر کلی دعوام کرد شاید اگر روزی که موعد آزمایشم بود آزمایش میدادم قلب تشکیل میشد 

پس عزیزم شما موعد خودت برو ازمایش بده گوش به حرفشونم نده 5 روز دیگه دندون رو جگر بذار ، انشاءالله معجزه بشه

مال منم اونارو فطع کرده چیکار کنم پس نکنم 3تا

چون دوفاستون هم داری به نظرم همون ۲ تا کافیه، پخش کن در طول روز، دکتر من کلا می‌گفت شیاف بالای ۲ تا در روز زیادیع، ممکنه یه پزشک دیگه نظرش متفاوت باشه، شما هر ۸ ساعت به بدنت پروژسترون برسونی کافیه، حالا میخوای ۲ تا شیاف یدونه دوفاستون هر ۸ ساعت استفاده کن مثلا ۸ صبح شیاف، ۴ عصر دوفاستون ۱۲ شب شیاف، اینجوری مثلا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش منم میدونستم دردم چیه حداقل..

اگه پزشکان خوبه و خیلیا پیشش جواب گرفتن،بهش اعتماد کن و ادامه بده.اشتباه من رو تکرار نکن.

من سال ۹۷ که منفی شدم دیگه نرفتم ادامه بدم هم میترسیدم هم دیدم شرایط مالیمون هی داره بدتر میشه.درسته الان هم وام کرفتیم ولی لااقل میتونیم قسط رو پرداخت کنیم.من هی گفتم پول نداریم ،جامعه اینطوریه و ... آنقدر بهانه آوردم ،نهایتا دو ماه قبل که دوباره پیگیر شدم دکترم اصلا از رحمم راضی نبود.با دارو آماده شدم واسه انتقال.یعنی الان امیدم به خداست و منتظر معجزه م.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘