2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست

آیلین جان

لطفا دارو هات رو قطع نکن 

شیاف همون دوتا کافیه ولی اصولا وقتی میبینن خونریزی زیاد میگن دوتا امپول تو یه سرنگ (تجربه خودم، زمانی که آمپول نداشتم فقط شیاف بوده) 

لطفا استراحت کن آخه اگه قرار باشه پریود بشی به این زودی اتفاق نمیوفته حداقل (دور از جونت) روزهای نزدیک به آزمایش این اتفاق میوفته 

دوتا آمپول پرست ون تو یه سرنگ بزن و شیاف هن هر هشت ساعت بزار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این روزها آنقدر خسته ام اصلا حال هیچ کاری رو ندارم  ولم میکنن میخوابم  😐😐😐

سلام نسرین قشنگمممم 🤗🤗🤗💚💚💚

خوبی عزیزم؟؟

فرشته هات خوبن الحمدلله؟؟؟

چند روزه نیستی عزیزم؟تو فکرت بودم🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها من اون روزی که رفتم یزد عمل لاپراسکوپی کردم کلی ادم اونجا بود .یک نفر بود که شماره تمام انتقا ...

میدونی چجوریه عزیزم بیمارستان مادر دکتر اف لا طونی و ک ریم زاده ...هردو کارشون روتینه و توی ۳انتقال منفی اول هیچ تلاشی بابت موفقیت امیز بودن نمیکنن فقط کار روتینشونو انجام میدن و هر سری میگن فقط ۳۰ درصد امکان موفقیت توی این پروسه درمانی هستش 

برای همین من کلا فقط برای تخمک کشی و انتقالم پیششون رفتن داروها و نحو مصرف رو پیش یه دکتر دیگه دارم میرم جلو میدونی چی میگم ؟

ببین من زمانی ک رفتم یزد خیلی ازش تعریف میکردن و منم رفتم این مرکز اما وقتی کارای روتینشونو دیدم و دیدم ک خیلی از این مسئله ناراحتن دیگ کار از کار گذاشته بود و من اونجا تخمک کشی کرده بودم و جنین داشتم چندبارم درخواست انتقال جنین دادم برای مرکز دیگه و گفتن انجام نمیدیم برای همی رفتم پیش یه دکتر دیگه و نظرشو پرسیدم گفت بزار من داروتو میدم شما فقط برو اونجا انتقال بده و داروی قبل و بعدش با من و الان میخام برای انتقال فقط برم و داروشو از کس دیگ میگیرم

بله واقعا سخته خصوصا وقتی هی بدون بررسی تکرار میکنن....  من دو تا منفی تجربه کردم....  ف ...

دقیقا همین طوره .من زمانی برای کیست اندو رفتم پیش دکتر حجت یزد بهم گفت این کیست ساده هست و هر کسی به شما گفته کیست اندو هست میخواد الکی شما رو به ivf برسونه .من به دکتر گفتم شما مطمئن هستید که دستگاهتون درسته و ایشون ناراحت شد .۷ ماه بعد کیست ۷ سانت شد و به بیچارگی عمل کردم و شانس اوردم به معده نرسید.باید شک داشتم پیش ی نفر دیگه هم میرفتم .دکترا دلشون نمیسوزه ادم خودش باید بگه و دلش بسوزه 

اسم ازمایش های تکمیلی چی هستن ؟مرسی که گفتید

بچه ها کسی میتونه واسم سن بارداریم حساب کنه؟ ۱تیر جنین ۳ روزه انتقال دادم،آخرین پریودم هم ۱۳ خرداد ...

ععزیزم اپلیکیشن اوما رو نصب کن...وارد کن آخرین تاریخ پریودیت رو..کامل همه چیز رو برات نشون میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دخترا شبتون بخیر.حالت های پری دارم.کمرم ضعف وپاهام دردمیکنه.   کشاله های ران درمیکنه   &n ...

انشاالله به حق شهید عزیز این روز شنبه آزمایشت مثبت میشه و مامان میشی زینب جون ..امروز از طرف شما زیارت آل یاسین میخونم هدیه میکنم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان..خودش پیش خدا برات شفاعت کنه مامان بشی 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم