2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

عزیزممم گریه م گرفت😭😭😭

خدا بهت توانایی بده.ناامید نشو  و این سیکل رو دوباره ادامه بده

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها من اون روزی که رفتم یزد عمل لاپراسکوپی کردم کلی ادم اونجا بود .یک نفر بود که شماره تمام انتقالی ها رو داشت و بهم خبر داد از کل اون ادما فقط دونفر که اونم انتقال سومشون بود مثبت شده بودن .بعدشم که لک و خونریزی داره ادم .من که کلا برای حرف اطرافیانم میرم .اصلا کاشکی این روش اختراع نشده بود این قدر انتظار و اذیت.قلبم درد میکنه به قران  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز پونزدهمم

عزیزم شما روز چند ازمایش دادی؟!

به من گفتن روز شانزدهم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

الهی قربونت بشم غصه نخوری ها،امشب شب شهادت امام محمدباقرالهی که خودشون به دل شکستت نظرکنن وتاسال دیگه این موقع بچت بغلت باشه ،واسه من وبقیه دوستان هم دعاکن من یقین دارم امشب خدابه دلت نظرمیکنه

ناراحت‌شدم‌عزیزم😔 ایشالا‌که‌خدا‌بزودی برات‌جبران‌کنه‌و خودت طبیعی باردار‌شی‌ گلم امید داشته باش‌💙

بچه ها من اون روزی که رفتم یزد عمل لاپراسکوپی کردم کلی ادم اونجا بود .یک نفر بود که شماره تمام انتقا ...

ععزیزم منم سه تا انتقال منفی داشتم یزد و این انتقال آخرمه ک انجام دادم

کلا آمارشون خ پایینه..ما هر سری از ۸ نفر یا یک نفر یا دو نفر مثبت شدن سری آخر که هیچ کدوم مثبت نشدیم متأسفانه..با کدوم دکتر لاپاروسکوپی شدی؟؟؟بیمارستان مادر؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چندمین انتقالت بود؟

انتقال اولم بود عزیز

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

ممنون ازهمدردیتون..انشالله هیچ کس درچنین وضعیتی قرارنگیره...

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ممنون ازهمدردیتون..انشالله هیچ کس درچنین وضعیتی قرارنگیره...

خدابزرگه عزیزم،حتما وقتش نبوده،خدا خودش هرموقع صلاح بدونه بی دلیل میده،انشالله به حق این لحظات عزیز اذان خدا دامن همه ی چشم انتظارا رو سبز کنه،،به خودش توکل کن،خدا بخواد میشه