2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آآخه سه تا انتقال منفی داشتم 🤕 ی خورده ناامید...توکل ب خدا...هرچی خیر و مصلحتشه...

اصلا به اونا فکر نکن تموم شدن رفتن به این فکر کن خدا الان بهت یه نی نی ناز داده و چندروز دیگه ازمایشت مثبت میشه❤️💖

من ازعید به اینور خیلی سختی کشیدم شوهرم تصادف کرد سرش شکست کتفش شکست تا الان سرکارنمیتونست بره بهش گ ...

عزیزم حکمت خدا واقعا قابل درک نیست.... 

اما مطمئن باش بهترینارو برامون میخواد.... 

ببین عزیزم وقتی دعا میکنی سه حالت داره برا اجابت.... 

بلافاصله خدا اوکی میده و اجابت میکنه.... 

نه میگه و بهترش رو برات کنار میذاره.... 

میگه صبر کن و بهترین رو برات در نظر میگیره.... 

میدونم تو این لحظه سخته با قضیه کنار بیایی اما بازم بگو بهترین منتظرمه... 

چند سال پیش من باورم نمیشد به دونه فرشته داشته باشم اما الان دوتاشو دارم دومیشم که خودت میدونی معجزه بوده.... 

پس فکرش رو بکن وقتی دو تا منفی شدم خدا دو بار بهم نه گفته چون بهترین رو برام کنار گذاشته بوده.... 

بعد یه چیزی بگم من الان خدارو شکر میکنم دو بار اول میکرو باردار نشدم چون اگه + میشدم ممکن بود جونمو از دست بدم.... 

چون اون زمان مشکل انعقادیم رو نشده بود.... 

چند مدت پیش یه مادری بعد تولد دوقلوهاش فوت کرد.... 

طفلک نگو مشکل انعقادی داشته و نمیدونستن یعنی قبلش بررسی نشده بود و تو بارداریش آمبولی میکنه ریه هاش و دیگه بعد زایمان فوت میکنه و الان دوتا فرشتش بی مادر شدن.... 

پس عزیزم اینجاست که میشه معنی حکمت رو فهمید..... 

مهم اینه ما تلاشمون رو بکنیم باقیش رو بسپاریم به خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم سونگرافی من میگه پسره 😍ولی خو اینا احتماله ممکنه درست نباشه سونو  ک نیس ان شاالله که ج ...

ان شاالله عزیزم 🤲

جالب اینجاست خودش قشنگ شروع کرد حرکت انگار یه مغناطیس داشت تکونش میداد 😁

مامانم اینجاست گفت بابا دستت ثابت باشه که تکون نمیخوره بعد دید داره تکون میخوره سریع بلند شد اومد جلو 😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=243720887]اصلا به اونا فکر نکن تموم شدن رفتن به این فکر کن خدا الان بهت یه نی نی ناز داده و چندروز دیگه ازمایش 

آخیییی چ قشنگ گفتی دوستمممم😍😍😍😍 

امید ب خداااا 🤗🤗انشالله این دفه دیگه ناامیدم نکنه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم سلامت باشی. باید از خواهرها کمک بگیرم 😁. الان نمی دونم همچی گرفتم یا نه تا بچینم معلوم بشه. ...

خدا حفظشووووون كنه براتون ان شالله بدل خوش استفاده كنه فرشتمون🤩💋آمين بحق اين شب عزيز😘🙏

بچه ها من اون روزی که رفتم یزد عمل لاپراسکوپی کردم کلی ادم اونجا بود .یک نفر بود که شماره تمام انتقا ...

بله واقعا سخته خصوصا وقتی هی بدون بررسی تکرار میکنن.... 

من دو تا منفی تجربه کردم.... 

فقط ماها که تجربش کردیم میفهمیم معنی هر منفی یا سقط چیه.... 

برا دکترا راحته بگن ازهای تکمیلی رو بعد چند بار سقط یا منفی مینویسن.... 

همون یه بارشم به خدا زیاده.... 

من یادمه زمان ما سال ۹۳ من دو تا منفی تجربه کردم هزینه دو تا میکرو اون زمان شد 15 میلیون.... 

من گیر دادم بابا ازهای تکمیلی رو بنویسین.... 

میگفتن الکی چرا بدی هزینه آزها زیاده.... 

خوب یکی نبود بگه اگه بحث هزینست که من 15 تومن دور ریختم به خاطر دو تومن پول آز تکمیلی.... 

حالا بحث ضرر جسمی و روحیش به کنار که به چشم دکترا نمیومد.... 

پس دوستای گلم فرض کنین ماشینتون رو بیمه میکنین..... 

هر سال کلی پول بیمه میدین مگه هر سال ازش استفاده میکنین.... 

نهایتش اینه آزهارو میدین میگن مشکلی ندارین.... 

چه بهتر.... 

لااقل خیالتون راحت میشه چند قلم مشکل رو ندارین.... 

فدای سرتون چند میلیون پول آز.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر عزیزم...انشالله سالم بیادبغلت

سميراي عزيزم خيلي متاسفمم 

ان شالله از جايي كه انتظارشووو نداري بياي بگي بچه هاااا منم معجزه خدارو ديدم باردارم بحق اما محمد باقر

بادل شكستت ماروهم دعا كن قربونت برم ان شالله خود خدااا آرومت كنه 🥺🌹

پس من شیش هفته برم دوباره یکی دوهفته بعدش برای سونو قلب وقت میده

همون ۷هفته برو

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
پس من شیش هفته برم دوباره یکی دوهفته بعدش برای سونو قلب وقت میده

نه قربونت شاید توهون شش هفته دیده بشه از نظرعلمی از هفته۴قلب شروع میکنه به رشد نه اون قلبی کت فکرمیکنیم   چندتا سلول ممکنه تو همون سونو نشون بده ممکنه فقط ساک وچنین باشه بگه برو هفته بعد یانهایت ۷هفته تمام بیا.

نگران نباش لیلا جونم.صبر کن بالام جان.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شاالله عزیزم 🤲 جالب اینجاست خودش قشنگ شروع کرد حرکت انگار یه مغناطیس داشت تکونش میداد 😁 مامان ...

اره جالبه خودش تکون میخوره بقیه فک میکنن خودت تکون میدی الان برا مامانت هم انجام بده ببین چی میشه بچه هاشو نشون میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️