2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046070 بازدید | 684498 پست
دقیقا چون خیلیا پیشش جواب گرفتن و کلی ای وی افی موفق از شهرستانها داره امیدوارم کرد...ولی خوب چی بگم ...

ان‌‌شالله‌ که هرچی خیره پیش بیاد عزیزم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم شک نکن فرق داره....  ذخیرت چنده؟

۳/۲ بود. من اندومتریوز دارم، برای بار دوم اقدام کردم، یه دختر دارم با آی وی اف قبلی خدا بهم داده.

اره خودمم تصمیم گرفتم خارجی بگیرم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله خواهر گونال و امپول خارجی کلا رو کیفیت خییییلی تاثیر دارن وبهترن خیلیام با ایرانی نتیجه گرفتن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت، اره خودمم تصمیم گرفتم خارجی تهیه کنم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
ان شالله هر چه زودتر خدااا کمکت ات دعا کن منم نی نی کیفیت خوب داشته باشه مثل دفعه قبل نشه

ممنون عزیزم انشاالله خودتم این سری مامان بشی حتما ماها فقط همو درک میکنیم و واقعا میتونیم از ته دل برا هم دعای خیر کنیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

خداخیر دنیا و آخرت بهتون بده.

خدا   خودت و بچه هات ر خوشبخت عالم کنه،

خدا آخرعاقبت بخیر تون کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شما هم مثل من شدید؟  متاهل هستید؟ چن روز از موعدتون میگذشت؟

بله متاهل هستم

من چون پلی کیستیک هستم  این اتفاق افتاده چند بار

یه بار یک ماه  اصلا نشدم دکتر  قرص داد ماه بعد شدم

گاهی یک ماه مثلا دو هفته تاتیر داشتم امپول میداد

@نیکاد    

ممنون عزیزم ازش عکس گرفتم برم انجام بدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره تقرییا باهم بودیم... شما دوقلو داشتی یادمع من دیگه خ وقتع نی نی سایت نیومدم... دوقلو داری بازم ب ...

عزیزم بخدا دوقلو‌داشتن به طوری سخته که وحشتناک کم میارم البته چون تنهام بیشتر فشار رومه. عزیزم تا دومی بسلامتی به دنیا بیاد اولی ۱ سال و‌ نیمش شده باز یکم‌بهتره. به سقط فکر نکن فداتشم ببین سر اولی چقدر سختی کشیدی این یکی هم خدا اشانتیون بهت داد😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
من اصن شک نداشتم نمیدونم اصن چجوری شد... اصن تو. شکم...خ بذ شرایطیه خیلی

منو ببخش خندم گرفت😂😂چند وقتته ؟ متوجه نشده بودی؟ میدونی چرا خندم گرفت خودمو تو موقعیتی دیدم که بی بی مثبت دستمه با اون‌یکی دارم میکوبم تو سرم مثلا سومی رو ناخواسته باردار شدم😎😂خدایا توبه😩

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم من یک هفته است مثبت شدم ولی بتای دومم خوب بالا نرفته هنوز تو برزخم تکلیفم مشخص شه ..من هر ...

انشاالله ک مثبتع عزیزم مثبت فکر کن

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
منو ببخش خندم گرفت😂😂چند وقتته ؟ متوجه نشده بودی؟ میدونی چرا خندم گرفت خودمو تو موقعیتی دیدم که بی ...

من پریود نمیشدم گفتن ک بخاطر شیردهی هس... چون شکی نداشتم بهش فک. نمیکردم میگفتم بهتر ک نشم چیه پریودی🥴🥴

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
@ssangesabur     لیلا جان ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا قبول کنه و خدا فرزندا ...

مرسی عزیزم 😍😍😍🥰😢🥰😘😘ممنون که بیادم بودی فداتشم خدا کوچولوهای نازت و برات حفظ کنه 🤲❤️