2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
چندتاجنین داشتین باراول و الان چندتا داری؟

ده تا داشتم الان سه تا انتقال دادم.دو تا هم سری قبل.پنج تا دیگه دارم.ان‌شالله پنج تای دیگه رو اهدا میکنم.به امید خدا

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خوب مثلا بچه هایی ک داره خودت نمیدونم خواهر برادر داری یانه   مثلا من برا شوهرمم کردم مثل خ ...

براي من فقط صاف ميره  زرتي واي ميسته😢😢يعني يدونس كه اونم پسرمه؟الان كمر دود واژن درد دارم اسكل شدم گريم گرف😅

براي من فقط صاف ميره  زرتي واي ميسته😢😢يعني يدونس كه اونم پسرمه؟الان كمر دود واژن درد دارم اسك ...

عه شاید اینم پسره خو دوباره انجام بده من چندشب پیش سر خوردن عدسی گریه میکردم ب شوهرم میگفتم نمیخوام 🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

اما خوب بازم خودتون سبک سنگین کنین چون هیچ کسی دقیقا شرایطتتون رو درک نمیکنه من فقط تجربم رو گفتم.... 

سخته انمار نمیکنم اما بعد دو سال راحته.... 

تازه فکر کن من باردار بودم هر روز یه بچه 12 کیلویی که بیست بار بغل میکردم... 

تو روشویی میشتم.... 

بغل میخواست.... 

توجه میخواست.... 

من جرات نمیکردم بخوابم چون هر لحظه احتمال داشت بپره تو بغلم.... 

همش باید حواسم بهش میبود....

تایم میذاشتم براش.... 

اما الان خیلی شیرینه وقتی بهشون نگاه میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مامان مهربون🥰

مهرواره نميدونم بهت تبريك گفتم ياااا نه ولي از صميم قلبم براي شمااا و انتظار و ملينا جون خو شحال شدم ان شالله قسمت همه منتظرااااا

ان شالله بسلامتي بغل بگيريشون🥰🌹

پسر شد ازت شیرینی میگیرما 😅😅

احتمالا باید قبل سونو یه شیرینی چیزی به همسرم بدم که اگه گفت پسره فشارش نیفته 😂

شوخی میکنم می‌دونم که ته قلبش میگه سلام و صالح باشه و هر دو رو دوست داره ولی خب از اولش دلش دختر بود 😁😁

بخدا سالم و صالح و اهل باشه، دختر و پسر هر دوتاشون تاج سرن 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به به مبارررررکه مامان مهرواره گل😍❤️🤭انشاالله بسلامتی این دوران و بگذرونی قشنگم خیلی خوشحال شدم فد ...

قربونت که انقد مهربونی عزیزم ایشالا جفتمون باهم‌ این‌روزای‌ قشنگو‌ طی‌ کنیم‌ و آغوشمون پر‌شه💙

سلام خوبی منو تو باهم مثبت شدیم.. بیا ببین چ ب سر من اومده🥴🥴

دیدم گلم.... 

مبارکه عزیزم.... 

خیلی فکراتو بکن سبک سنگین کن.... 

کاملا میفهممت.... 

اما به نظر من ارزشش رو داره نگه داری چون ۹۹ درصد مطمئنم سقط کنی بعدا خیلی افسوس میخوری اما بازم خودتی که میتونی شرایزت رو سبک و سنگین کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه شاید اینم پسره خو دوباره انجام بده من چندشب پیش سر خوردن عدسی گریه میکردم ب شوهرم میگفتم نمیخوام ...

توهم مثل پسرمو همسرم بدت مياااااد؟؟ حالا من خيلي دوست دارم هم راحته هم خوشمزه

ولي ايناااا غذاهاي توجه دار رو دوست دارن تا دوساعت بالا سر گاز واي نستي نميخورن😁

مشكلي با اسم گفتنم ندارم ولي حس ميكنم زيادي نطق كردم اسمم بگم كاملاااا قابل شناسي باااااشم🥴😁

نه بابا فقط میخواستم موقع صدا کردنت راحتتر باشم همون معجزه جون صدات میکنم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
براي من فقط صاف ميره  زرتي واي ميسته😢😢يعني يدونس كه اونم پسرمه؟الان كمر دود واژن درد دارم اسك ...

نه ببین خوب انجامش نمیدی، درست انجام بده قشنگ حرکت میکنه، من چند بار انجام دادم هر بار رفت و برگشتی بود 😂😂😂😂😂😂😂

یعنی دارم قهقه میزنمااااااا 🤣🤣🤣

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم