2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها کسی می‌شناسید که انتقال داده دوقلو بدنیا اومدن.چندسال بعد دوباره انتقال دوباره دوقلو؟   ...

عزیزم دوقلوهای ای وی افی ممکنه شبیه نباشن چون معمولا غیر همسان هستن نهایت در حد شباهت خواهر و برابری و... 

اما اگه ژن دو قلویی داشته باشین اون موقع همسان ممکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره جالبه خودش تکون میخوره بقیه فک میکنن خودت تکون میدی الان برا مامانت هم انجام بده ببین چی میشه بچ ...

مامان من دیگه داره یائسه میشه احتمالا واسه اون حالت بندری می‌چرخه 😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان کسی درمورد ماما فلور تاجیک چیزی میدونه چطوره.. بچه ها رفتم تو پیچ مامافاطمه خیلی خوبه این دخ ...

خوب بود مطالبش اما در مورد تغذیه اغراق داشت.... 

یعنی چی قورمه سبزی نخورین.... 

جعفری نخورین.... 

همه جی در حد نرمال میشه خورد.... 

از اینش خوشم نیومد اما خوب مطالب خوب داره توش.... 

دوستان سعی کنین موقع سرچ کردم فیلتتتتتر خاص خودتون رو داشته باشین.... 

قرار نیست حرفهای کسی رو صد درصد قبول کنیم.... 

اونایی که به نظرمون خوبه میگیریم باقی رو دور میریزیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان من دیگه داره یائسه میشه احتمالا واسه اون حالت بندری می‌چرخه 😂😂

نه خوب مثلا بچه هایی ک داره خودت نمیدونم خواهر برادر داری یانه  

مثلا من برا شوهرمم کردم مثل خودم در اومد برا مامانم انجام دادم اولی پسر دومی و سومی دختر شد دقیقا خودمو خواهر برادرام 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

سلام عزیزم اول از همه تبریک میگم، و اینکه هیچ کسی نمیتونه جای شما باشه و بجای شما تصمیم بگیره ولی فقط میتونم اینو بگم ماها که با آی وی اف و کلی نذر و نیاز و غم و غصه و درد و رنج باردار میشیم خوب می‌دونیم که بارداری یه نعمته ، یه معجزه ست، حالا که خدا بی هیچ منتی این معجزه رو براتون روزی کرده چرا میخوای از خودتون محرومش کنید؟؟ 

تصمیم عجولانه نگیر و بابتش خیلیییی فکر کن، به خیلی چیزها فکر کن نه فقط شرایط مملکت یا گرونی و اینها، به مسائل معنویش هم فکر کن بعد با آرامش و اطمینان تصمیم بگیر. ان شاالله که خیره 🤲⁦❤️⁩

نه خوب مثلا بچه هایی ک داره خودت نمیدونم خواهر برادر داری یانه   مثلا من برا شوهرمم کردم مثل خ ...

آهان، پس اینجوریه، نه بابا عمرا بخوابه من روش امتحان کنم، به منم کلی خندید گفت از دست شماها 😂😂

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

توروخدا سقط نکن خدا بهت هدیه داده ببین ما چی میکشیم خدا فقط یکی بهمون بده فکر کن دوقلو باردار شدی باهم بزرگشون می‌کنی بچه ات رو نگه دار و بدنیا بیارش و بعدن پیشگیری درست داشته باش..تو رو خدا سقط نکن😭😭 بخدا نمی‌فهمی چطوری بزرگ شد خداروشکر میکنی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خوب بود مطالبش اما در مورد تغذیه اغراق داشت....  یعنی چی قورمه سبزی نخورین....  جعفری نخ ...

باورت میشه من‌ازش حس خوب نمی‌گرفتم از چهره صورتش میترسیدم‌نمیدونم‌چرا..اره بقول خودت همچی متعادل..من‌خودم در هفته چندروز پیاده روی میکنم خیلی خوبه راضی ام..گرمیجاتم متعادل میخورم اگه چیزی سردی خوردم بعدش یه چیز گرمی میخورم..آنا مامافاطمه چطوره؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
آهان، پس اینجوریه، نه بابا عمرا بخوابه من روش امتحان کنم، به منم کلی خندید گفت از دست شماها 😂😂

🤣🤣🤣🤣وای یادمه دبیرستان چقدر از این کارا میکردیم الانم زنا کنار هم جمع میشیم از اینکار مبکنیم 🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

توروخدا سقط نکن خدا بهت داده خودشم می رسونه واست نذار بخوای دوباره دردها بکشی واسه بچه دوم..الانم نی نی اومده عزیزم بسپر به خدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

عزیزم به عنوان کسی که به جورایی شرایط مشابهت رو داشته میفهممت اما به نظرم اگه دو تا بچه میخوایی نگهش دار.... 

سنشون نزدیکتره زودتر با هم همبازی میشن.... 

من دو سال اول خیلی سختم بود چون دو سال فاصله داشتن.... 

از وقتی پسرم تونست با دخترم همبازی بشه خیلی راحتتر شدم.... 

بیشتر به هم وابسته شدن تا من.... 

بارم سبکار شد.... 

ولی دو سال اول خیلی بهم فشار اومد.... 

به نظرم دوقلویی از شرایط ما راحتتره.... 

چون وقتی دو قلوئه خواه ناخواه میدونی هر دو یکین اما وقتی یکی بزرگتره دست خودت نیست کم میاری از بزرگتره توقع داری صبر کنه درکت کنه اما واقعا نباید توقع داشت.... 

بچه دو ساله چیو باید درک کنه؟؟؟؟ 

اما خوب ناخواسته وقتی تحت فشاری اینطوری میشه اما خوب کوچیکه دو ساله بشه دیگه راحتتری....