2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
علائم که از روز اول کمی درد داشتم دکتر گفت عادیه اما از امروز درد شبیه پریودی دارم جنینمم فکر کنم سه ...

ن من هیچ علاعمی ندارم . عزیزم جنین ۵ روزه رو بلاستوسیت میگن و جنین که سریع بعد پانکچر انتقال میدن رو فرش میگن . هچینگ هم جنین رو یه خراش میدن که پوستش نازک بشه بتونه راحت لانه گزینی کنه . ایشالا مامان شدی عزیزم تواب الودگی ماله اونه . والا منکه ن خواب دارم ن علاعم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آره منم دکتر بهم گفت ماه دیگ برای ضخامت بهم سینال اف ميده، نه من برای سقط مکر ر ابن سينا رفتم بعدش د ...

وای مرسی عزیزم خیالم راحت شد ایشالا شما هم ضخامتت خوب باشه منکه لوبیا سبز خوردم فک کنم اونم بدون تاثیر نبود گوجه فرنگی هم خوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اين اکویین جواب ميده استرا انگار آب خوردن میخورم لعنتی... 

اره ایشالا جواب میده منکه سه شب کلا ۶ تا خوردم جواز داد نگران نباش به دکتر بگو دوز دارو رو قوی تر بده عزیزم از اول پانکچر داری ؟

قربون اون دل مهربونت لیلا جون  .تا یه حدی حرفاتو قبول دارم .ولی انسانیم دیگه همش دنبال مقصر میگ ...

فدات بشم عزیزم ، کاری نکردم، 😘😘

آقایون معمولا سختشون درمان رو قبول کنن، میدونم چی میگی، همسر منم خیلییی سختش بود بعد فکر کن درد و سختی مارو هم میبینن بدتر دیگه ، کم کم میتونی راضیش کنی، نگران نباش، خدا بزرگِ عزیزم.منم طول کشید تا همسرم باهام همراه بشه، مشکلمون بعد از ۱۱ ماه اقدام طبیعی معلوم شد چند بار هم رفت دکتر اورولوژی ولی تا تونست میکرو رو عقب انداخت، یعنی الان خودش میگه بریم زودتر بچه دار شیم اونموقع نمیتونستم حرف یه دکتر جدید بزنم ،ولی بالاخره راضی شد ،ایشالله همسر تو هم کنار میاد، از معجزه خدا هم نباید غافل شد.😘

سلام آناجون و تموم خواهرای گلم.ی سوال.من 5شنبه انتقال دارم از کی دیگه نزدیکی ممنوعه؟قبلا من از دوروز ...

عزیزم اگه روز انتقال کار خاصی مثل تزریق داخل رحمی نداری اتفاقا شب قبلش ن ز د ی ک ی خوبه....

ما داشتیم و شکر خدا نتیجه + گرفتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال اینکه میگن جنین فرش و هیچینگ و.. بود یعنی چی ...

عزیزم جنین فرش یعنی جنینی که تازه پانکچر کردی و فریز نشده و تازه تازه از تنور در اومده میخوان انتقال بدن........

اما وقتی بعد پانکچر انتقال نداری و جنیناتو فریز میکنن و نگه میدارن بعدا واست انتقال میدن.....

فرش به معنی تازه هست عزیزم.......

و اما هچینگ......

عزیزم وقتی شک کنن که جنینت نمیتونه پوسته تخمکو شکاف بده و به مرحله بلاستوسیت برا لانه گزینی برسه دستی با لیزر این شکاف رو ایجاد میکنن و این میشه هچینگ جنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لیلا جونم  من هیچ کدوم ازین شرایط رو نداشتم .احساس موش آزمایشگاهی بهم دست داده ...... آخ ...

عزیزم من شخصا حس میکنم دکترا حس کردن جنینات قابل انتقال نیستن ولی فرصت دادن ببینن تغییری تو رشد پیدا میکنه یا نه واسه همین زمان دادن......

نخواستن یه انتقال بی نتیجه واست بدن که مجبور بشی دو هفته کلی دارو مصرف کنی.....

پس الکی خودتو آزاد نده.......

ببین این تئوریایی که مطرح میشن یه سری قوانین کلین اما وقتی به مرحله عمل میرسه یهویی تئوریا کلی تبصره پیدا میکنن......

درسته که اگه تعداد جنین کم باشه منطقی اینه که زودتر به رحم منتقل بشه اما عزیزم به نظر میاد در حد انتقال نبودن......

میبینی بیشتر از سه سلول نداشته!!!!

پس خواهشا انقدر خودتو آزار نده......

ایشالله به زودی زودی مامان میشی و همه این جزئیات رو فراموش میکنی......

قربون اون دل مهربونت لیلا جون  .تا یه حدی حرفاتو قبول دارم .ولی انسانیم دیگه همش دنبال مقصر میگ ...

عزیزم من با تک تک حرفای لیلا جون موافقم.....

ببین ما تمام تلاشمون تا قبل تشکیل جنین و مرحله لقاحه.......

دیگه بعد اون باید مطلق مطلق بسپریش به خدا.......

چون واقعا از دستمون چیزی بر نمیاد......

پس دلتو صاف کن و بدون بی شک مامان میشی......

تو امید داشته باشی و شور امید تو چشات دیده بشه همسرتم انرژی میگیره......

پس سعی کن انرژیهای + رو به سمت خودت و همسرت جذب کنی......

ببخشید ی سوال فرق میکرو با آی وی اف چیه؟؟

عزیزم تقریبا یکی هستن فقط تو مرحله لقاح فرق دارن......

تو میکرو اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن ولی تو آی وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم میذارن، اسپرم باید خودش با تخمک لقاح پیدا کنه......

معمولا الان اکثرا میکرو انجام میشه ولی چون آی وی اف شناخته شده تره اسمشو بعضا استفاده میکنن.......

عزیزم اگه روز انتقال کار خاصی مثل تزریق داخل رحمی نداری اتفاقا شب قبلش ن ز د ی ک ی خوبه.... ما داشت ...

ممنونم که  جواب دادی .نه هیچ تزریق داخل رحمی ندارم.مایع منی بیرون ریخته بشه یا داخل؟ببخشید خیلی دیگه سوال پرسیدم.اخه دفعات پیش از دوروز قبل انتقال نزدیکی نداشتم ولی چند وقت پیش اینجا شنیدم قبل انتقال نزدیکی اشکالی نداره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم که  جواب دادی .نه هیچ تزریق داخل رحمی ندارم.مایع منی بیرون ریخته بشه یا داخل؟ببخشید خیلی ...

عزیزم والا دکتر من گفت ن ز د ی ک ی داشته باشین چون اینجوری محیط رحم روال طبیعیشو داره و بهتر میپذیره......

مام کاملا طبیعی و به صورت کامل ز د ی ک ی داشتیم.......

انگاری که بخوایی طبیعی باردار بشی......

اینطوری مثل این میمونه سیگنال اولیه برا بارداری رو داده باشی.......

پس طبیعی طبیعی......

مگر اینکه منع خاصی داشته باشین......

مثلا منع ن ز د ی ک ی داده باشه دکتر حالا به هر علتی.......