2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم والا دکتر من گفت ن ز د ی ک ی داشته باشین چون اینجوری محیط رحم روال طبیعیشو داره و بهتر میپذیره ...

ممنونم عزیزم متوجه شدم نه هیچ منعی نداده دکترم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دیگه من خونریزی داشتم فکر کنم صفحات قبل بود گذاشتم آخرین شیافمو هفته ۱۵-۱۶ گذاشتم..... پرو ...

مرسی آنا جون ک جواب دادی، پرلوتون هم آمپوله؟ ممکنه دکتر امپول پروژسترونو هم همون هفته های ۱۵،۱۶ قطع کنه؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اره ی جوریه مثل درد پریود .دفعه ی پیشم وقتی شیاف سیکلوژست میزدم همین درد رو داشتم باز شروع شد 

طبیعیه
یه مقدار حالت اسپاسم ایجاد میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامان سبحان عزیز شما تا کی شیاف و امپول پروژسترون داشتی؟ من ک دیگه پشتم جای امپول نداره همش سفت و گل ...

خوب چرا بجاش شیاف نمیذاری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
موافقم..... چون هر چی باشه محیط رحم مناسبتر از انکوباتره..... نمیدونم سیاستشون چی برده..... یا جن ...

اره احتمالا
در نهایت نمیشه 100 درصد گفت جریان چی بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی آنا جون از راهنمایی کاملت، اتفاقا یکی دو هفته پیش ، رفتم پیش دکترم، به منم فقط پنتاپرازول داد و ...

لی لا جان خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم مامان عزیز ده سال تو کما بودن
واقعا شرایط سخت و پر استرسی بوده
الان مامان سلامت هستن دیگه؟

لی لا جان خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم مامان عزیز ده سال تو کما بودن واقعا شرایط سخت و پر استرسی بود ...

مرسی لاله سرخ جان، قصد نداشتم ناراحتتون کنم، راستش پدرم که از دنیا رفت به خاطر وابستگی شدید مادرم و عشقشون مامانم خیلی نتونست تحمل کنه و به خاطر فشار عصبی که تو اون مدت کشید، دقیقا سال پدرم دچار ایست قلبی شد و چون با 15 بار شوک برگشت( مدت زمان زیادی خون به مغز نرسید)، به همین خاطر دچار آسیب شدید مغزی شدن و ده سال تو کما بودن و از دنیا رفتن. اون زمان مامانم 47 سالشون بود و خیلی جوون بودن. حتی یه موی سفید هم نداشتن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چراعزیزم مگه برندکارمامشکلش چیه ،اصلااف اس اچ برای چیه؟شمابرای چی زدین؟شماهم ازدوم تاششم قاعدگی استف ...

عیم برند کارما خیلی معتبر نیست
کلا هر چیزی یه سری برند ها معروف تر هستن
مثل تی وی که سامسونگ و ال جی معروف ترن
یا تو یخچال ها
یا ماشین یا هر چیزی
دارو هم همینه
کارما برند معتبر و معروفی نیست

من 3 دوره درمانی  رده ی اول ، که دارو درمانی هست این دارو رو داشتم
روز سوم تا پنجم
اف اس اچ همون هورمون اف اس اچ هست برای تولید فولیکول بالغ و افایش تعداد فولیکول

مرسی لاله سرخ جان، قصد نداشتم ناراحتتون کنم، راستش پدرم که از دنیا رفت به خاطر وابستگی شدید مادرم و ...

لی لا جون

ایشالا که قرین رحمت باشن مادر و پدرت و جاشون تو اون دنیا خوب باشه .

آمین

عزیزم اینا همه از محرکهای تخمدانن...... من برند کارما رو نداشتم و نمیدونم خوبه یا بد....... به نظر ...

انا جون مریونال چون ترکیب دو نوع هورمون اف اس اچ و ال اچ هست برای کسانی که عدد ذخیره کمتر دارن بهتره
مثلا برای منی که عدد ذخیره 5 دارم مریونال مناسب نیست چون باعث میشه خیلی تعداد فولیکول ها بره بالا و نتونن خوب رشد کنن
اما گونال که فقط یه نوع هورمون داره برای منی که عدد ذخیره بالاتر از 3 دارم بهتر جواب میده

سلام آناجون و تموم خواهرای گلم.ی سوال.من 5شنبه انتقال دارم از کی دیگه نزدیکی ممنوعه؟قبلا من از دوروز ...

ثمین جان تا شب قبلش هم میشه نزدیکی داشت اما باید حتما با کاندوم باشه برای جلوگیری از عفونت
یه سری دکترا میگن نزدیکی شب قبل خوبه یه سری میگن ربطی نداره
اونایی که موفق ندیکی شب قبل هستن، علتش رو خونرسانی به رحم میدونن
البته به شرطی که خانم حتما به ارگاسم برسه