2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
ممنون همچنین . شما علاعم داری ؟ عزیزم جنینت چند روزه بوده بی بی نزدی 

علائم که از روز اول کمی درد داشتم دکتر گفت عادیه اما از امروز درد شبیه پریودی دارم جنینمم فکر کنم سه روزه بود اما معنی بلاست و هچینگ  و فرش رو نمیدونم 

شما هم علائم داری؟ راستی بشدت تنبل شدم و همش خوابم میاد علایم دارو هم تقریبا همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آندومتر من به استرادیول اصلا جواب نمیده اما با اکویین خیلی خوب میشه

منم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
منم از روز اول سیکل آی وی اف روزی 4تا اکویین 0.625 میخوردم.از روز نهم شد 3 تا.دکترم گفته تا روز آزما ...

عزیزم توی سیکل پانکچر؟ همزمان با آمپول تحریک تخمدان؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بعد انتقال گفتن بخور چون دکتر گفت میترسم قط کنی به خونریزی بیوفتی حالا روزی سه تا استرادیول و یه اکو ...

نه ضرر نداره. کم کم بعد مثبت شدن کم ش می کنه.نگران نباش 

بلاستوسیست: بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی ...

مرسی لیلا جونم 

من هیچ کدوم ازین شرایط رو نداشتم .احساس موش آزمایشگاهی بهم دست داده ......

آخه  من که سنم کم نیست شرایط اسپرم شوهرم که افتضاح بود باید حداقل همون سه روزه انتقال میدادن نه تا ۵ روز مارو بچرخونن آخرم بگن .....

راستی داخل برگه های صورتحساب بیمارستان نگاه کردم یه جدول بود مشخصات جنین 

گریدش بی و ۳ سلولی بوده .

رشدش کند بود چون این ۳ سلول در عرض ۵ روز بودش

اول روزی دوتا بهم داد تا سه شب که رفتم سونو گفت ۸/۵ شده بعدش گفت قط کن دوباره گفت نههه قطع نکن میترس ...

آره منم دکتر بهم گفت ماه دیگ برای ضخامت بهم سینال اف ميده، نه من برای سقط مکر ر ابن سينا رفتم بعدش دکتر رزاق الان هم در شهر خودم اهواز دارم انتقال ميدم عزیز م یهو که قطع نمی کنه. من با جند نفر که مثبت شدن با اکویبن صحبت کردم بعد مثبت شدن یک شب در ميون شد تا شش هفت هفته... ولی استرا رو زياد کردن، چون استرا دیول زیاد قوی نیست، بعد دیگ تا سه ماهه استرا رو خورد و کم کم اکویبن قطع شد.. آلن هم شش ماهه شده و بچه سالمه خدارو شکر.. پس اصلا نگران نباش. دکترکه الکی دارو نمی ده عزیزم انشالله مثبت شی و پر ثمر شی و يه انگیزه مثبت شه واسه ما ها 

منم اين اکویین جواب ميده استرا انگار آب خوردن میخورم لعنتی... 

مرسی لیلا جونم  من هیچ کدوم ازین شرایط رو نداشتم .احساس موش آزمایشگاهی بهم دست داده ...... آخ ...

کیانا جون منم جهاد انتقال دادم. دکتر ديبا. جنین سه روزه. پنج سلول بود. هیچینگ هم زده بودن واسم. ولی پرسیدم گفتن نه واسه بیمه نوشتیم پول شو ازتون نگرفتیم 

علائم که از روز اول کمی درد داشتم دکتر گفت عادیه اما از امروز درد شبیه پریودی دارم جنینمم فکر کنم سه ...

عزیزم بلاست که یعنی جنین پر سلولی و خیلی خوب...

هچینگ یه نوع لیزر  هست که روی جنین انجام میدن یکم پوسته ی جنین رو شکاف میدن که لانه گزینی بهتر انجام بشه 

فِرِش هم یعنی جنین تازه ، فریز نشده 

مرسی لیلا جونم  من هیچ کدوم ازین شرایط رو نداشتم .احساس موش آزمایشگاهی بهم دست داده ...... آخ ...

کیانا جون ، یه چیزی بهت بگم چون برای خودم به شخصه اتفاق افتاد و شاید باورت نشه من چقدرررر این درو اون در زدم تا دلیلشو پیدا کنم، چون شرایط مشابه تو برام اتفاق افتاد برات میگم.

یادت باشه اون سیکلت که کنسل شد همون موقع سیکل منم منفجر شد، من خیلی تحقیق کردم نه از اینترنت بلکه با دکتری که منو پانکچر کرد حرف زدم، با دکتری که موقع تحریک تخمدان منو سونو میکرد حرف زدم، با رییس کلینیک حرف زدم، یعنی به عبارتی اینارو کچل کردم ، دکتر سونو بهم گفت تو تخمک گذاری نکردی امکان نداره چون فولیکولات توی سونو وجود داشت، پروژسترون هم برات چک کردیم اخرین بار چون مشکوک بودم به ازاد شدن تخمکا که اونم اوکی بود ،از این لحاظ مطمین باش،ببین من سونو اخر قبل از پانکچر فولیکولام یه دونه۲۳ و سه تا ۲۲بودن ،بقیه کوچیک بودن دورو بر ۱۱ و ۱۳، دکتر پانکچر گفت اگر تخمکات ازاد شده بودن ما هیچی پیدا نمیکردیم، حالا توی اون مایع فولیکول که ساکشن میکنیم بعد از شستشو معلوم میشه تخمکی وجود داره یا نه، برای تو بزرگارو ساکشن کردم که سه تا بودن ،که یکی از اونا تخمکش کلا نارس بود با اینکه فولیکول بزرگ بود،به من گفت امکان نداره ازاد شده باشن ،پس مساله ازاد شدن تخمک منتفیه ، با رییس کلینیک حرف زدم کامل مشاوره کردم گفت ببین کسی تضمین نمیتونه بده که هر کی فولیکول داره تخمک توش باشه،و تمام حرفای بقیه رو تاکید کرد، رفتم سراغ دکتر زنان خودم که تخصص نازایی داره ،گفت همه جا این پروتوکول های تحریک تخمدان استاندارد ، اینا حاصل تجربه متخصصین ولی تا تخمک رو شستشو ندن معلوم نمیشه این تخمک چه شرایطی داره، حتی نمیشه گفت تخمک آماده لقاح هست یا نه، ممکنه نباشه حتی اگر هم اندازه مناسبی داشته باشه، من کم سن نیستم ولی ذخیره تخمدانم خوب، ولی با این حال اینجوری شد ،پس این از لحاظ تخمک.

در مورد اینکه جنینت رو چرا گذاشتن نباید میذاشتن پیشنهاد میکنم اطمینان کنی به جنین شناس، چون علمش رو دارن حتما یه پتانسیلی توی جنینت دیدن که گذاشتن بره جلو و از طرفی اگر زود منتقل میکردن ممکن بود الکی یه عالمه دارو بزنی و یه منفی که معلوم بود ، اهان رییس کلینیک به من گفت اگر ما بدونیم یه جنینی شانس داره انتقال میدیم یا فریز میکنیم به این سادگیا نیست که شماها فکر میکنین، این حاصل سالها مطالعه است، نمیتونم بگم کلینیکی که ۲۰ سال سابقه داره حرف بیخود به من بزنه، پس عزیزم دلتو صاف کن، بررسیهای لازم رو انجام بده البته اگر چیزی از قلم افتاده و امیدت به خدا باشه، همونطور که آنا جون میگه خدا بخواد همه چیز حله.من مطمئنم که مادر میشی.

اون پست بلاستوسیت هم من دوباره گذاشتم چون یه مواقعی ماها چون علمشو نداریم ناخوداگاه میگیم حتما بلاست یا حتما دو روز، در حالیکه این پست توی سایت کلینیک من بود ، هر کسی شرایط خودشو داره، و داره میگه هر کسی با توجه به شرایطش سنجیده میشه.ایشالله مامان میشی.امیدت به خدا باشه..

راستی جنینت هم مثل مال من بد رشد کرده، فکر کن ۳ سلولی، اینارو اگر انتقال بدن اگر اگر رشد کنه میشه معلول، ببین واقعا یه چیزی میدونن، این آمارو ارقام هم در مورد تخمک درست نیست چون ممکنه یکی با ذخیره پایین هایپر بشه یکی با ذخیره بالا خوب جواب نده به دارو ، اصلا نمیشه گفت ، خود پروفسفورا آمار این مدلی نمیدن، فقط میگن به نسبت سن ،نسبت تعداد تخمک حاصله تعداد بارداری ختم.به تولد،تو فکرکن تو یه زوج بدون مشکل که راحت طبیعی باردار میشن هر ماه ۲۵ درصد شانس هست ، وگرنه دنیا پر بچه بود جا نبود، این یعنی هر ماه تخمک خوب وجود نداره، نطفه خوب تشکیل نمیشه، حالا همین برای ما هم صدق میکنه. ببخشید چقدر حرف زدم  😐😐😐 دیدم خیلی فکرت داره درگیر میشه گفتم فکرای اشتباه ناامیدت نکنه  😙

کیانا جون ، یه چیزی بهت بگم چون برای خودم به شخصه اتفاق افتاد و شاید باورت نشه من چقدرررر این درو او ...

قربون اون دل مهربونت لیلا جون  .تا یه حدی حرفاتو قبول دارم .ولی انسانیم دیگه همش دنبال مقصر میگردیم .

راستش زیاد امیدی ندارم .چونکه همسرم اصلا همراهی نمیکنه  و مدام میگه بچه نمیخوام و گیرمون نمیاد بابا و ازین حرفا .

کلا پتانسیل ادامه درمان رو نداره .

منم راضی ام به رضای خدا .