کیانا جون ، یه چیزی بهت بگم چون برای خودم به شخصه اتفاق افتاد و شاید باورت نشه من چقدرررر این درو اون در زدم تا دلیلشو پیدا کنم، چون شرایط مشابه تو برام اتفاق افتاد برات میگم.
یادت باشه اون سیکلت که کنسل شد همون موقع سیکل منم منفجر شد، من خیلی تحقیق کردم نه از اینترنت بلکه با دکتری که منو پانکچر کرد حرف زدم، با دکتری که موقع تحریک تخمدان منو سونو میکرد حرف زدم، با رییس کلینیک حرف زدم، یعنی به عبارتی اینارو کچل کردم ، دکتر سونو بهم گفت تو تخمک گذاری نکردی امکان نداره چون فولیکولات توی سونو وجود داشت، پروژسترون هم برات چک کردیم اخرین بار چون مشکوک بودم به ازاد شدن تخمکا که اونم اوکی بود ،از این لحاظ مطمین باش،ببین من سونو اخر قبل از پانکچر فولیکولام یه دونه۲۳ و سه تا ۲۲بودن ،بقیه کوچیک بودن دورو بر ۱۱ و ۱۳، دکتر پانکچر گفت اگر تخمکات ازاد شده بودن ما هیچی پیدا نمیکردیم، حالا توی اون مایع فولیکول که ساکشن میکنیم بعد از شستشو معلوم میشه تخمکی وجود داره یا نه، برای تو بزرگارو ساکشن کردم که سه تا بودن ،که یکی از اونا تخمکش کلا نارس بود با اینکه فولیکول بزرگ بود،به من گفت امکان نداره ازاد شده باشن ،پس مساله ازاد شدن تخمک منتفیه ، با رییس کلینیک حرف زدم کامل مشاوره کردم گفت ببین کسی تضمین نمیتونه بده که هر کی فولیکول داره تخمک توش باشه،و تمام حرفای بقیه رو تاکید کرد، رفتم سراغ دکتر زنان خودم که تخصص نازایی داره ،گفت همه جا این پروتوکول های تحریک تخمدان استاندارد ، اینا حاصل تجربه متخصصین ولی تا تخمک رو شستشو ندن معلوم نمیشه این تخمک چه شرایطی داره، حتی نمیشه گفت تخمک آماده لقاح هست یا نه، ممکنه نباشه حتی اگر هم اندازه مناسبی داشته باشه، من کم سن نیستم ولی ذخیره تخمدانم خوب، ولی با این حال اینجوری شد ،پس این از لحاظ تخمک.
در مورد اینکه جنینت رو چرا گذاشتن نباید میذاشتن پیشنهاد میکنم اطمینان کنی به جنین شناس، چون علمش رو دارن حتما یه پتانسیلی توی جنینت دیدن که گذاشتن بره جلو و از طرفی اگر زود منتقل میکردن ممکن بود الکی یه عالمه دارو بزنی و یه منفی که معلوم بود ، اهان رییس کلینیک به من گفت اگر ما بدونیم یه جنینی شانس داره انتقال میدیم یا فریز میکنیم به این سادگیا نیست که شماها فکر میکنین، این حاصل سالها مطالعه است، نمیتونم بگم کلینیکی که ۲۰ سال سابقه داره حرف بیخود به من بزنه، پس عزیزم دلتو صاف کن، بررسیهای لازم رو انجام بده البته اگر چیزی از قلم افتاده و امیدت به خدا باشه، همونطور که آنا جون میگه خدا بخواد همه چیز حله.من مطمئنم که مادر میشی.
اون پست بلاستوسیت هم من دوباره گذاشتم چون یه مواقعی ماها چون علمشو نداریم ناخوداگاه میگیم حتما بلاست یا حتما دو روز، در حالیکه این پست توی سایت کلینیک من بود ، هر کسی شرایط خودشو داره، و داره میگه هر کسی با توجه به شرایطش سنجیده میشه.ایشالله مامان میشی.امیدت به خدا باشه..