2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم چوبکاری میفرمایی..... والا دکتر خودم بد نبود اما در کل اکثر دکترا رو حرف خودشونن و یه جاهایی ...

بسیارممنو ن عزیزم. واقعا پیشنهادتون نظریه هاتون حرف نداره از دکترها بخدا بهتر می فهمی عزیز ما هستی

من ازمایش هم ک نگاه کردم دیدم ca ها , انجام ندادم  هرچه ازمایش نوشتی انجام میدم ک یه قدم جلو باشم بعد میرم دکتر

عمل هیستروسکوپی ک این بار حتما انجام میدم  ان شاءالله اگر چیزی غیراز آزمایش ها این عمل  هست هم شرمنده بهم بگو تا به دکتر بگم

آنا جو ن خدا ان شاءالله دعا و نگاه پر خیر  خدا همراه خودت دختر گلت باشه   

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم چوبکاری میفرمایی..... والا دکتر خودم بد نبود اما در کل اکثر دکترا رو حرف خودشونن و یه جاهایی ...

دقیقا همینطوره که گفتی. دیروز رفتم دکتر واسه آنفولانزا، گیرداده آنتی بیوتیک خوراکی، هرچی گفتم دکتر گوارشم تاکیید کرده نه مسکن بخور نه آنتی بیوتیک، بازم حرف خودشو زد، انگار داره با بچه لج میکنه، گفت حالا که اینطوره اصلا هیچ آنتی بیوتیکی برات نمینویسم، اصلا دارو لازم نداری!!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،از تک تک شما دوستان مهربونم بابات دعاهاتون منونم، واقعا حس خوبی داشتن شماها، ممنونم، حس کردم برای مامانم تونستم کاری انجام بدم و این به خاطر وجود و محبت شماهاست.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بلاستوسیست:

بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر از ۳۲، در این مرحله جنین باید لانه گزینی خود را در رحم شروع کند. مشخص شده جنینهایی که به این مرحله میرسند درصد لانه گزینی و شانس بارداری را بالا میبرند.

چه تعداد جنین به مرحله بلاستوسیست میرسند؟

مطمئنا تعداد کمی از جنین ها بعد از لقاح در آزمایشگاه به این مرحله میرسند، به طور متوسط از هر ۵ جنین ۱ جنین بلاستوسیست میشود، بنابراین ریسک اینکه از تعداد تخمکهای گرفته شده از فرد و لقاح دادن آنها و نرسیدن هیچکدام به مرحله بلاستوسیست بالا میباشد، باید توجه داشت که به عنوان مثال از ۶ تا تخمک گرفته شده از فرد ۴ یا ۵ تا تخمک لقاح پیدا کنند و در این حالت به طور قطعی جنین هایی که تا روز ۵ در انکوباتور نگهداری میشوند رشد کندی دارند و ممکن است به مرحله بلاستوسیست نرسیده و در نتیجه لانه گزینی انجام نشود.

از طرف دیگر عده ای از پزشکان بر این باور هستند که انتقال جنین در روزهای دوم احتمال رسیدن جنین به مرحله بلاستوسیست و لانه گزینی را آسان تر کرده و جنین لانه گزینی میکند. این موضوعی است که مورد توجه قرار گرفته زیرا محیط رحم در هر صورت جایگاه مناسب تری برای رشد جنین است تا دستگاه انکوباتور، مخصوصا زمانیکه سن زن بالا است و یا تخمک‌کیفیت بالایی ندارد.

پس چرا بعضی از مراکز سعی میکنن جنین رو به مرحله بلاستوسیست برسونن؟

جواب این سوال بسیار سادست، این عمل رو در زنانی انجام میدن که بسیار جوان هستند و یا تعداد بیشماری تخمک تولید میکنند بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که بعد از ۵ روز جنینی توانسته باشد رشد کند در اینحالت میتوانند هم درصد باردار شدن رو بالا ببرن و هم اینکه از بارداری دو قلویی و چند قلویی جلوگیری کنند.

در هر صورت تصمیم رساندن جنین به روز ۵ و مرحله بلاستوسیست به عهده جنین شناس است که با توجه به سابقه بیمار، تعداد سیکلهای ناموفق، سن بیمار، کیفیت تخمک تصمیم میگیرد.

اخیرا تعدادی از مراکز به حالت قبل تایم و ساعت نگهداری جنین در آزمایشگاه را کوتاه کردند و جنین رو بعد از دو یا سه روز انتقال میدهند، به این دلیل که احتمال میدهند جنین ضعیف، جنین تشکیل شده از تخمک بی کیفیت، جنینی که کند رشد میکند و جنین متعلق به مادر نه چندان جوان، ممکن است در رحم به رشد خود ادامه دهد، در صورتیکه توانایی رشد در انکوباتور را ندارد. در سالهای اخیر سن بارداری افزایش پیدا کرده این فاکتور مهمی در تصمیم گیری جنین شناس و پزشک است.

در آخر باید به این نکته مهم توجه داشت که هیچ کدام از این روشها ملاک صد در صد برای یک بارداری موفق نیست، برای هر بیمار با توجه به شرایط فردی و پرونده پزشکی و سن و تعداد و کیفیت تخمکها تصمیم گیری میشود، بنابراین توصیه میشود تصمیم این انتخاب را به عهده جنین شناس بگذارید.

@microinjection

فکر کنم برا رفلاکس باید زیر سرت موقع خواب بلندتر از معمول باشه، نعنا و هرچیزی که حتی عصاره یا اسانسش ...

آره عزیزم من همه اینارو رعایت میکردم......

اما با وجود همه رعایتا بازم مشکل داشتم پس تو هم بهتره یه سری پیشگیریا داشته باشی چون بارداری درشرایط عادیم تشدیدش میکنه چه برسه زمینه داشته باشی.......

برا همینه من سعی میکنم هیچ تجویز مطلقی برا هیشکی نکنم چون واقعا تک تکمون زمین تا آسمون شرایطمون با هم فرق داره......

هم طبعمون......

هم بیماریهای جنبیمون......

داروهامون و هزار و یک مورد دیگه که شاید به ذهنمون نرسه........

پس باید بدونیم هر کسی باید به شرایط خودش دقت کنه چون ممکنه یه کاری که من میکنم برا مثلا لی لا جون خوب نباشه یا برا من بده برا لی لا جون خوب باشه.......

پس خواهشا از تجربیات دیگران با چشم باز و مقایسه با شرایط خودتون استفاده کنین.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلکسان آمپوله یا قرصه؟

سلکسان و هپارین و انوکسوپارین و...... 

همه از یه خونواده هستن و آمپول زیر جلدی بودن.......

من نه ماه تموم داشتم و بعد زایمانمم به تجویز هماتولوژم ۶ هفته بعد خوب شدن زخمم مجدد داشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسیارممنو ن عزیزم. واقعا پیشنهادتون نظریه هاتون حرف نداره از دکترها بخدا بهتر می فهمی عزیز ما هستی ...

عزیزم فدات بشم منفقط میخوام دوستام با کمترین اذیت شدن به هدفشون برسن وگرنه راهیه که باید رفت مال یکی یکم کوتاهتره یکی به کم طولانی تر اما هر چه قدر بتونیم کوتاهترش بکنیم عوارض کمتری نسیبمون میشه.......

عزیزم شما بودین در مورد کیوتن پرسیدین؟

منم پرد و کیوتن رو داشتم......

عزیزم کار اصلی کیوتن تقویت تخمکاست و بحث تقویت ایمنیش در مقابل سرکوب ایمنی توسط پردنیزولون چیزی نیست.....

کیوتون از لحاظ ایمنی در مقابل پرد مثل فیل و فنجونه پس نگران کیوتن برا بحث ایمنی نباش.......

البته نمیدونم سوال شما بود یا نه........

سلام آنا جون خوبی سلامتی عزیزم یه دکتر خوب دقیق مثل خودت برام معرفی می کنی تا پرونده ام ببرم پیش الک ...

الان دیدم عزیزم سوال شما بود همزمانی کیوتن و پرد که جوابتو دادم فقط با هم نخور........

مثلا تو یه ساعت نخور.......

بلاستوسیست: بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی ...

برا من انتقال قبلم 4تا جنین سه روزه داشتم درخواست بلاست دادم؛ یکیش بلاست و عالی شد دو تاش مورولا یعنی 4روزه و یکیش هم از بین رفت لابد دیگه!!!

اینبار من درخواست ندادم دکترم درخواست داده، ولی نمیدونم چر ا دلم شور میزنه، 4یا 5تا جنین دارم و بسته اخرمه....میگم نکنه زبونم لال از ین برن!!!

بنظرتون کنسل کنم بگم سه روزه انتقال بدن؟جنینام خوبن گرید آ و یکیشون ب هست...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الان دیدم عزیزم سوال شما بود همزمانی کیوتن و پرد که جوابتو دادم فقط با هم نخور........ مثلا تو یه س ...

سلام انا خانم 

شما مشکل بارواریتون چی بوده 

من تازه ماه دوم اقدامم و ۲۶ سالمه دوجا از دادم یکی .۹۳ بوده و یکی ۰.۷۵

Amh

خیلی نگرانم

آره عزیزم من همه اینارو رعایت میکردم...... اما با وجود همه رعایتا بازم مشکل داشتم پس تو هم بهتره یه ...

دقیقا همینطوره، مثلا همه میگن زنجبیل برا معده خوبه، اما برا من مثل سم بود، دلدردای شدید، بعد که زنجبیل رو قطع کردم، دل دردام خوب شد یا دارچین که همه میگن برای طبع سرد عالیه، من حتی چایی دارچینم نمیتونم بخورم یا دارچین عسل. تپش قلب شدید و حالت تهوع میگیرم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برا من انتقال قبلم 4تا جنین سه روزه داشتم درخواست بلاست دادم؛ یکیش بلاست و عالی شد دو تاش مورولا یعن ...

رز سفید عزیز بذار چیزیو که باور دارم بگم.......

ببین جنینی که تو محیط انکوباتر به مرحله بلاست برسه تو محیط رحمم میرسه......

ببین من شخصا اعتقاد دارم متتظر شدن برا رسیدن به مرحله بلاست خیلی کمک کننده نیست اما اشتباه هم نیست میدونی چرا؟

چون وقتی جنین شناس میخواد جنین به مرحله بلاست برسه به نظرم میخوان ببینن اصلا جنینات به این مرحله میرسن یا نه که این کار تو تعداد بالا معقولتره نه تعداد پایین اما خوب اگه جنینشانس شکش قویتر باشه که احتمالا جنینا به این مرحله نمیرسن بد نیست ترای بشه که لااقل متقاضی از انتقال اضافه و بی نتیجه خلاص بشه......

فکر کنم اینو جنین شناس بهتره بتونه تشخیص بده ولی اگه قراره هر ۴-۵ جنین رو برات انتقال بدن به نظرم همین سه روزه انتقال بدن بد نباشه اما نظر قطعیو دکتر جنین شناس بده بهتره تو فقط میتونی سوالا و ترستو بهشون انتقال بدی و نظرشون رو بخواهی.....

اینکه اگه امکان ارتباط رو داری بتونن در مورد تصمیم توجیهت کنن.....