2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها من الان رفتم دستشویی لک قرمز روشن دیدم ۲ روزه تیره رنگ بود الان روشن شده چه کار کنم نکن ...

عزیزم روز چند انتقالی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان دارم فکر میکنم پس خدا خیلی با من بوده که با همین سینال هم کمیت هم کیفیت تخمکام خوب بود با ای ...

خداروشکر عزیزم واقعا برای خیلیا تاثیر خوبی داره سینال ولی بعضیام مثل من اثر خوبی نداشت باهاش خاطره بدی دارم 

شما قبل پانکچرتون تقویتی مصرف کرده بودید 

اگه بله میشه بگید چیا بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مثلا نیایی آویشن دم کنی بخوری...  یا زعفرون و زرشک و... دم کنی بخوری....  در حدی ک ...

اره منم ب مامانم‌همینو گفتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
۱ تیر انتقال دادم

عزیزم انشالله لک لانه گزینیه.... 

من خودمم روز 11-12 فکر کنم اگه اشتباه نکنم یه لکی دیدم که یه شیاف اضافه کردن رفت پی کارش..... 

بعد که + شدم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم.... 

اما شکر خدا الان فرشتم خانومی شده برا خودش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره چون محدودیت داری سخت واقعا .. ماشاالله از ساعت شش بیدار میشی من نه نه و نیم صبحانه میخورم ساعت ه ...

من از ٥ بيدارم براي نماز بعدش ميشه شياف بعدش ميشه قند و صبونه

قبلا اين تيكه وسط رو ميخابيدم ٧ تا٩ روو ولي الان براي قند نه

شبم تا پسرم بخابه من دعاهامو بخونم شده١😑از٧ تا يكش بيشتر سخت ميگذره اوج گشنگيم اونموقعس

ببين من كلا قندم چندساله كه يادمه مرزه٩٨ اينطورا ولي دكترا چيزي نميگفتن ولي اينسري قبل انتقال٩٣ شده بود ولي بعدش چون رعايت نكردم بخاطر ضعفاييذكه ميكردم گز و اسمارتيز و بيسكووييت خوردم قندم شد٩٩ ديگه گفت برو غدد

زير٩٥ باشه اوكيه

تشکر عزیز دلم.فک میکردم طبع انگور سرده.قبلا طبعم گرم بود ولی از سال 97 که یکبار انتقال منفی داشتم،گا ...

عزیزم بستگی به نوع انگورشم داره.... 

اکثر انگورا طبع گرمی دارن سبز و عسگری طبعشون سرده.... 

من از ٥ بيدارم براي نماز بعدش ميشه شياف بعدش ميشه قند و صبونه قبلا اين تيكه وسط رو ميخابيدم ٧ تا٩ ر ...

خدا من رو ببخش برای نماز صبح همش خواب میمونم☹️پس رعایت کن عزیزم سخت  انشاالله که قندت تنطیم میشه و پرهیز های غذاییت برداشته میشه و راحت میشی قربونت برم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بدنها با هم فرق داره ، جنینها هم با هم فرق دارن بخدا قسم من از روز چهار انتقال هاله دیدم، عکس بی بی ...

آخ چقدر دلنشین چه لحظه ای داشتی عزیزم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم امپول آنوکسارو دورتادورناف میشه زد؟منظورم بالاوپایینم میشه زد دیگه؟

عزیزم بله میشه زد چهار پنج سانت فاصله بده.... 

اما خوب چپ و راست دردش کمتره.... 

من خودم چون تو نه ماه کم میاوردم کجا برنم دیگه بالا پایین هر جایی جا داشت میزدم.... 

حتی گاها چند روز به رونام میزدم که شکمم یه استراحتی کنه.... 

دکترم گفته بود اگه شکمت جایی برا تزریق نبود به رونات میتونی بزنی.... 

من الان دارم فکر میکنم پس خدا خیلی با من بوده که با همین سینال هم کمیت هم کیفیت تخمکام خوب بود با ای ...

خدارو شکر عزیزم.... 

پلی کیستیکها خیلی دیدم به دارو خوب جواب بدن.... 

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش تو داری مثل خودشون دقیقا رفتار میکنی چرا باید عذاب وجدان داشته باشی؟؟!! چ ...

عاره واقعااااا درست ميگي

ولي ته ته دلم هيچ وقت ازكارايي كه تلافي كردم راضي نبودم مخصوصاااا در لحظه اي كه انجام دادم تا مدتهااا حالم بد بوده

گرچه ازين قضيبه ها كه تعريف كردم مدتهاااا گذشته 

واي سر پسرم كه تا٦ ماه كلا ارتباطم با بيرون قطع شده بود تنها صحبتم تو واتس اپ با گروه مامانم ايناااا بود اونم خيلي كم و تك وتوك به امرو عادي خودم نميرسيدم چه برسه فكر بقيه😅

الانم اوضاع سختتر ميشه با وجود دوتا فسقل احتمالا تايمش بيشتر بشه مگر اينكه  خيلي قووووووي شده باااشم زودي خودمو جمع كنم 

ممنوووووووونم گلم از وقتي كه برام گذاشتي😘

آنا جون اتفاقا چند شب پیش مامانم برام غذا فرستاده بود توش زرشک زیاد داشت، اولش سعی کردم یکم جدا کنم ...

نوش جونت عزیزم....