2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
جاری هام نمیدونن عزيزم مادرشوهرم خانم (چشم نخوره انشاالله)  دو هفته پیش یکی از پسرا اومدن مادر ...

چشم بد ازشون دور باااااشه

همون انومالي خوبه١٨ هفته البته بالخره درجه يكن. ان تي هم ميشه گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ديشب تو تاپيك خوندم بيحسي و پنج دقيقس😁احتمالا منظورش بيهوشي بوده

نه بابا 😄 بیهوشی داره حدود یه ربع بیست دقیقه هست دقیقا مثله پانکچره بعدشم یکم درد داره خیلی راحته. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونی محلا جان استرس و اینا خیلی اثر داره. من دو سیکلم ک کنسل شد خیلی کارا کردم. ماساژ و بادکش گرم ...

فدات شم عزیزم مرسی ممنون از راهنماییتون.چه کنم از شانسم آدم به شدت استرسی هستم سعی می کنم کنترل کنم آن شالله شما اینبار از لیست انتظار بیرون بیای عزیزم الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

جاری هام نمیدونن عزيزم مادرشوهرم خانم (چشم نخوره انشاالله)  دو هفته پیش یکی از پسرا اومدن مادر ...

من مادرهمسرم خيلي زنه خووووبيه

ولي دخترش نميذاره با اينكه اون نميذاره تك و توك يچيزايي ازشون ميبينم وچون روابطم تركيده با خواهر محترمه از مادرشم خيلي دور شدم يعني يجوري شدم كه نميتونم تفكيكشون كنم

ان شاالله که اول از همه سالم و صالح باشه، برای همه. بعد هم هرکی هر جنسیتی دوست داره خدا به خیر و مصل ...

حسم میگه براتو دختره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزدلم خیلی ممنون همچنین خودت که انقدر خانومی

لیلا کجایی حوصلم سر رفت.میگم من اصلا علائمی حس نمیکنم.  تو روز ششم چجوری بودی فقط روز ۴ درد داشتم ویکم ترشحات وپاهام دردمیکرد الان دیگه به‌جز کبودی هام هیچ علایم ندارم  

بچه ها بیایین روحیه بدین.نمیدونم چطور یک هفته مونده سرکنم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
شما که اینقدر قشنگ حدس میزنی نظرت درموردمن چیه گلم    

عزیزم بزار فعلا ببینم برا هانیل _اریل درست گفتم بعد میگم مال شما ها رو تا حالا جنسیت از تو تلفن نگفتم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم