2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
کیفیت نون خامه ای ورولت کنار امیران کیانمهر هم خوبه ولی مال دربار زیاد جالب نیست شما کجای مهرشهرین ع ...

دربار کلا خیلی خوب نیست شیرینی هاش

ما چهارباندی هستیم عزیزم ۱۰۹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکمو در آوردی چیکاجون     این داستان رو قبلا هم ازت شنیده بودم ولی هربار که تعریف میکنی ...

ببخش ناراحتت کردم قربونت برم فدای اشکات. من‌هنوزم هربار یادم میاد چشامو میبندم انگاری پر میکشم به همون لحظه و همون مکان.😞 الهی به حق ائمه همه حاجت روا بشن❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
دوستان آزمایش من منفی شد متاسفانه 

خیلی متاسفم 😔😔😔 ان شاالله خیلی زود جاش برات سبز بشه .🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانومها یادتونه که من هفته پیش پانکچر شدم؟!! لمروز رفتم ببینم چند تا جنین دارم خداروشکر سه تا ...

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من 15ازمایش دارم

عزيزم حتما شمارو هم تو دعاهاى روزانه بياد ميارم ان شاالله ك خدا ب حرمت روحى ك به اين تو دلى هامون دميده شماهارو هم حاجتروا كنه و دست پر بياين و شادمون كنيد🤲🏻🤲🏻💚💚💚🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😘😘😘ان شالله توام خیلی زود جواب میگیری 😍😍

مرسی عزیزم .ان شاالله 🙏🏻🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها امشب بعد از نماز مغرب ختم قرآنم تموم میشه، از بعد مثبت شدنم این دومین ختم قرآنم هست که نیت سب ...

عزيزم ان شاالله ثواب و بركتش برسه ب خودت و تو دليت و زندگيت و مشكلاتت يك ب يك برطرف بشه🤲🏻💚😘

آرامش سهم دلت💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم