2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
آنا الان برگ هام پیشم نیست برات میفرستم اما همین جا بفرستم اشکالی نداره؟

عزیزم هر جا بفرستی من در خدمتتم......

اینجا، پی وی، ایمیل.....

فقط اگه اینجا میفرستی حواست باشه اسم و مشخصاتت نباشه توشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

این بار خیلی امیدوار بودم هنوز میگم اگر خدا خودش بخواد برام معجزه کنه میکنه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر جا بفرستی من در خدمتتم...... اینجا، پی وی، ایمیل..... فقط اگه اینجا میفرستی حواست باشه اس ...

باشه چشم تا فردا برات میفرستم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

آنا ولیلا جون دریا دل وبقیه دوستان ازاین ک با حرف هام  ناراحتتون کردم شرمنده حلالم کنید 

عزیزم همه رو انجام دادی؟ هیسترو چی؟ اخیرا هیسترو انجام دادی؟ سپتومی چیزی نداری؟ آندومتریوز؟ کار ...

نه این ها رو انجام ندادم 

آنا ولیلا جون دریا دل وبقیه دوستان ازاین ک با حرف هام  ناراحتتون کردم شرمنده حلالم کنید&n ...

عزیزم این چه حرفیه ماها کنار همیم که به هم کمک کنیم.....

ببین این چند روزی که حالم بد بود شماها نبودین بهتر نمیشدم......

پس راحت باش و هر چی دل تنگت دوست داره بگووووووو.....

ایشالله جشن مامان شدنت......

من برم به کارام برسم......

بازم میام بهتون سر میزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این چه حرفیه ماها کنار همیم که به هم کمک کنیم..... ببین این چند روزی که حالم بد بود شماها نبو ...

فدات عزیزم همینطور ک  جواب همه ما رو با کمال آرامش وجزییات میدی  خدا تو زندگیت جلو راهت بیاره

ممنون ثمین جان خیلی از توضیحاتت ممنونم عزیزم من میخواستم اخر وقت نوبت بگیرم که بتونم کامل شرایطم ر ...

عزیزم تا اونجایی که من از دکتر ظهیری شناخت دارم فرقی به حالش نمیکنه اول وقت باشی یا اخروقت.بهرحال باید اول قبل دکتر به ماماهاش شرح حال بدی تموم آزمایشاتتمبا خودت ببری.اتفاقا به نظرم اول وقت خیلی بهتره باور کن حتما نتیجه میگیری خیلی دکتر خوبیه.من خودم شنبه میرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا ولیلا جون دریا دل وبقیه دوستان ازاین ک با حرف هام  ناراحتتون کردم شرمنده حلالم کنید&n ...

عزیزم این چه حرفیه ما همه دوستان هم هستیم از خوشحالی دوستان خوشحال و از ناراحتیشون ناراحت ما هممون همدردیم...انشالله ک خیره و بزودی مامان میشی

سلام من روز رفتم آز دادم گفت منفی ولی عددش عصر بیا بگیر

سلام به همه دوستان عزيز ، مامان محمد جون خيلي برات ناراحت شدم ، ان شا الله كه خدا خودش كمكت كنه ، ولي مطمئن باش حتما ميوه صبرت رو خيلي زود ميچشي عزيزم .

زوده برا شکم داشتن عزیزم..... بعضا اینطوری میشه حالا بذار بگذره گاها حس میکنی داره انگشتشو تو دنده ...

قربونت برم آنای مهربون، من حاضرم هر دردی رو تحمل کنم فقط نی نی سالم باشه و برام بمونه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
راستی دیروزو دیشب همش سمتی ک بچه بود تیر میکشید اونم ب طور مرتب، نمیدونم چرا، بچم سمت راسته رحممه نم ...

ستايش جون عزيزم نگران نباش اين دردها هست توي ٣ ماه اول ، نگران شكم كه نباش ، من الان ٦ ماهم تمام شده اون قدر شكم بزرگي ندارم واقعا ، هر دفعه هم ميرم دكتر ميگه خدا رو شكر دخترم هيچ مشكلي نداره ، تازه خودم هم اصلا وزن اضافه نكردم ، خيلي جالبه برام من قبلا اگر دو روز توي خونه استراحت ميكردم دو ليوان آب ميخوردم چاق ميشدم حالا الان بعد از بارداري اصلا تكون نخوردم البته من از ترس بالا رفتن قندم كلا بستني و شيريني و شكلات رو حذف كردم قبلا هم نميگم خيلي ميخوردم ولي گاها ميخوردم البته بستني هم بيشتر ميخوردم حالا دليل اصلي چاق شدن رو واقعا فهميدم .

عزیزم فعلا کار خوبی کردی...... نرمالش تزریق محرک عصر ۴ تا ۶ و مهار کننده صبح ۸ تا ۱۰ هست ولی به نظر ...

سلوم.عشقم.باورت میشه تو امید ما شدی تو این خونه

زنگ زدم گفت همین الان سوپر رو بزن و محرک رو شبا بزن.یعنی من دیشب ۹ سوپر زده بودم ساعت ۱ باز زدم.امپول محرک رو صبح ساعت ۷ زدم دیگه میره تا فردا شب.فاصله زیاد میشه طوری نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

دوستان گل امشب کجایید مهمونی میرید یا مهمون دارید؟ ما میریم خونه مادر شوهر عزیز میدونم سبزی پلو با ماهیش الان براهه انارش هم دون کرده لبوش هم گذاشته آجیل اوووووفی و هندونه سفیدش😂😂😂 همه اینا براهه ...منم براشون باسلوق گرفتم😊خدایا سال دیگه شب یلدا نوه شون بچه بهار و محمد  هم کنار این بساط باشه و براشون شیطونی کنه خدایا سال دیگه این موقع دل من و خانواده همسرم شاد کنه ....و دل همه دوستان گلم...آمین