2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سوپر فکت که محرک تخمک نیست مهار کننده ست ربطی به تولید تخمک نداره ...یعنی روزی یه دونه امپول محرک دا ...

پس اه محار کننده س چرا باید بازم بزنم؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم یه دونه آمپول محرک میشه با قرص ها.همون وقت گفت واست قوی شو منویسم ـ6 تا دونه ش شد 1 میلیون

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
پس اه محار کننده س چرا باید بازم بزنم؟

برای اینکه تخمک گذاری طبیعی صورت نگیره مثل سیکل عادی...تحت کنترل دکتر باشه 

خب روزی یه دونه باشه که زیاد نیست...اصلا نگران نباش همه چیز خوبه....

بیمه نداری خوشبخت جون؟اگه نداری بیمه سلامت بگیری تایید کنن داروهاتو انقدر گرون درنمیاد برات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
برای اینکه تخمک گذاری طبیعی صورت نگیره مثل سیکل عادی...تحت کنترل دکتر باشه  خب روزی یه دونه با ...

دیشب اصلا خوابم نمیبرد.میترسم خیلی.نمیدونم کار درستی کردم که می خوام میکرو بکنم یا نه.ایشالا همه به حاجت های دلشون برسن.

من امروز چله 40 روزه که گفتن بچه های اینجا تمام میشه.ایشالا به حق فاطمه زهرا  با نی نی خشگل و سالم دامنمون سبز بشه.الهی آمین

منم دیروز ویزیت شدم با یه دکتر که هیچ چی حالیش نبود و نمیدونم چرا اصلا اونجا کار میکنه...حتی به خودش ...

رزسفيد بسته به مشكل ممكنه سه روز قبل از انتقال يا دوهفته قبل از انتقال باشه

شما هم استرس نداشته باش و شنبه برو و بپرس

دیشب اصلا خوابم نمیبرد.میترسم خیلی.نمیدونم کار درستی کردم که می خوام میکرو بکنم یا نه.ایشالا همه به ...

این ترسها برای راه سخت و پراسترس پیش رو هست....منم دیروز ظهر ت شب حالم افتضاح بود...همش دلم گریه میخواست....

الهی که همه مون نتیجه زحماتمون رو ببینیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چشم عزیزم ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب ...

عزیزم ممنونم از اطلاعات و انتقال تجربیاتت......

عزیزم منم اکثر چیزایی که گفتیو رعایت کردم........

چند موردم منم بگم......

منم رنگ و لاک و کلا حتی لوازم آرایشی رو محدود کردم......

چه قبلش چه تو بارداری.......

من حتی الانم دیگه لاک نمیزنم چون میگم اگه فردا دخترم بخواد لاک بزنه اگه خودم بزنم نمیتونم توجیهش کنم خوب نیست........

همینجا به همه دوستان توصیه میکنم ایشالله مامان شدن اصلا برا بچه هاشون لاک نزنن چون خیلی ضرر داره.....

و اما برا بخت و پز......

منم معمولا مواد غذایی ای که میخواستم سرخ کنم اول بخار پز میکردم بعد با یه کم روغن در عرز چند ثانبه سرخش میکردم......

البته معمولا سعی میمردم اصلا سرخ نکنم......

کلا روغن رو به حداقل رسوندم.......

تو خورشتام به هیچ وجه روغن نمیزدم......

برنج رو هم که خیلی کم روغن میزدم......

البته کلا استفاده برنجمون حداقل بود شماها اگه میتونین حتی حذفش کنین.......

ضمنا اگه احیانا برنج داشتیم حتما کته بود لااقل ویتامین بی هایی که داشت حفظ میشد و طبعشم گرمتر از برنج آبکش بود......

غذای فریزی رو کلا حذف کردیم....

پخت و پز با زودپز رو هم حل حذف کردیم......

زودپز باعث افزایش رادیکال آزاد میشه.....

میوه هم زیاد میخوردیم به خصوص آنتی اکسیدان داراشووووو

فعلا اینا به ذهنم رسیدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رزسفيد بسته به مشكل ممكنه سه روز قبل از انتقال يا دوهفته قبل از انتقال باشه شما هم استرس نداشته باش ...

دوقلو جون منم میترسم نیاز بوده باشه که دو هفته قبل بزنم و دیر شه....یه جورایی حس میکنم دکتر گفته بود 12روز قبلش بزن ولی چون یکسال و نیم پیش بود درست یادم نیست....البته شنبه هم مطمئن شم و بزنم میشه دو هفته تقریبا..توکل به خدا ببینم چی پیش میاد

عزیزم پی جی دی چی هست؟

عزیزم بعد تشکیل جنین یه سلول از جنین رو برمیدارن و تست میکنن و سلامت جنین رو تعیین میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی خانمی آره باید به بیمارستان بگم. امیدوارم همرو بنویسه که با خیال راحت این دفعه دو تا جنینمو انت ...

به نظر منم برو یه دکتر زنان معمولی تو محلتون بگو دکترت تهران نیست و گفته اینارو انجام بده با جوابشون برا ویزیت بعدی بیا.......

اینجوری در مقابل عمل انجام شده قرار میدی دکترتو......

ممنون خانمی از جواب کاملت. من بیمارستان شریعتی میرم که دولتیه و کلا خیلی حرف آدمو گوش نمیدن کار خودش ...

عزیزم تبخال جزئی از نشونه های نقص ایمنی میتونه باشه اما خوب نمیشه قطعی چیزی گفت.......

حتما باید تست بدی.......

http://bazdeh.org/نشانه-و-درمان-بیماری-خود-ایمنی/

ده نشونه بیماریهای خودایمنی.....

عزیزم من مشکلم این است که جنین هام تا 4سلول رشد میکنه یعنی فقط روز اول رشد میکنه بعدش متوقف میشه فکر ...

عزیزم به نظرم اگه مشکل از تخمک باسه کلا جنین رشد نمیکنه......

توقف رشد باید به اسپرم مرتبط باشه اما خوب مطمئن نیستم.......

سلام من روز رفتم آز دادم گفت منفی ولی عددش عصر بیا بگیر

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه