باران بهاری عزیزم اینم کوپی پست آزیتا جون....
چشم عزیزم
ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.
و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.
اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم.
بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.
دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها
من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.
مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.
تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.
بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.
آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس
یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.
البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. به خصوص این روزها که هوا پر از آلاینده های شیمیاییه و واقعا از دست ما کاری برنمیاد. فقط امیدوارم الان که دارم سیکل رو شروع میکنم این هوای بد دوباره دی ان ای رو خراب نکنه. هوایی که 24 ساعته داره تنفس میشه.
بچه ها تا جایی که یادم اومد گفتم. بازم اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم.
یه چیزی هم بگم همسر من متاسفانه خانواده ش تو پخت و پز اصلا رعایت نمیکنن. منم چندبار گفتم ولی گوش نمیکنن. از این مدلی ها هستن که اولا مصرف کوکو و انواع پیراشکی تو وعده هاشون بالاست. دوما شعله ی زیر ماهیتابه انقدر زیاده که همیشه بوی روغن سوخته میاد. بعد اینکه همه چیو هی فریز میکنن. غذایی که یه بار گوشتش فریز شده و درومده باهاش آشپزی کردید. دوباره فریز میکنید آخه!!!!! اینا همش ضرر و ضرره ... فکرکنید این بنده خدا از بچگی اینجوری تغذیه شده بی تقصیره اگه اینهمه رادیکال آزاد تو بدنش هست. بازم فکر میکنم شانس آورده که این چند سال از روش من تغذیه میکنه وگرنه دور از جون ممکن بود مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد.