2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
این چه حرفیه اولا زود آز دادی دوما اگه بنا باشه منفی بشه معلومه زمانش نبوده...... مامان میشی شک نکن ...

ممنون انا جون دعام کن ک خیلی محتاج دعا شما دوستانم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون درمان dfi هم سخته؟! 

عزیزم یه کم همت میخواد ببین آزیتا جون تلاشاشونو گذاشته الان برات کوپی میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

باران بهاری عزیزم اینم کوپی پست آزیتا جون....

چشم عزیزم

ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.

و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.

اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم. 

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.

دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها

من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.

مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.

تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.

بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.

آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس

یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.

البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. به خصوص این روزها که هوا پر از آلاینده های شیمیاییه و واقعا از دست ما کاری برنمیاد. فقط امیدوارم الان که دارم سیکل رو شروع میکنم این هوای بد دوباره دی ان ای رو خراب نکنه. هوایی که 24 ساعته داره تنفس میشه.

بچه ها تا جایی که یادم اومد گفتم. بازم اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم.

یه چیزی هم بگم همسر من متاسفانه خانواده ش تو پخت و پز اصلا رعایت نمیکنن. منم چندبار گفتم ولی گوش نمیکنن. از این مدلی ها هستن که اولا مصرف کوکو و انواع پیراشکی تو وعده هاشون بالاست. دوما شعله ی زیر ماهیتابه انقدر زیاده که همیشه بوی روغن سوخته میاد. بعد اینکه همه چیو هی فریز میکنن. غذایی که یه بار گوشتش فریز شده و درومده باهاش آشپزی کردید. دوباره فریز میکنید آخه!!!!! اینا همش ضرر و ضرره ... فکرکنید این بنده خدا از بچگی اینجوری تغذیه شده بی تقصیره اگه اینهمه رادیکال آزاد تو بدنش هست. بازم فکر میکنم شانس آورده که این چند سال از روش من تغذیه میکنه  وگرنه دور از جون ممکن بود مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون گونال برای شما چه عوارضی داشت؟

لاله جون پس قضیه تغییر دارو برای شما منتفیِ، مخصوصا که خوب جواب میگیری، مرسی که توضیح دادی، من نمیدونستم که چه شرایطی داری.

حالا برای من کاملا برعکس عمل کرد؛فولیکولا به هیچ وجه یکسان رشد نکردند و خیلی خوب جواب نداد تخمدانم به گونال ، از طرفی من مشکل گاستریت و التهاب روده دارم که با مصرف گونال شرایطم بدتر شد بعد از پانکچر وقتی چشمم رو باز کردم از درد روده هام داشتم میمردم، در حالیکه قبلش بهمون مسکن زده بود و هیچ دردی برای پانکچر نداشتم ولی وحشتناک درد میکرد که بهم داروی ضد التهاب دادن که بهتر شدم، همش حس میکردم یه حباب توی طرف چپ دلم هست و درد بدی داشتم انگار تو روده ام خنجر کرده بودن، خلاصه واقعا درد کشیدم ، دکترم گفت برای اینبار داروتو عوض میکنم چون به تو نمیسازه.

لاله جون همون باز اول که منفی شدی دیگه پانکچر نکردی؟

تو شهرمون جز ازمایشگاه معتبر  آنا واقعا خدا نمی خواد وگرنه من چرا باید دوتا لوله هام ازدست بدم ...

عزیزم خوب همون سقطات میتونن علت منفی شدن باشن......

عزیزم منفی فکر نکن و دنبال علت باش......

ایشالله پیدا میکنی و به سلامتی جشن مادر شدنتو میگیری.....

برا سقطات چه آزهای تکمیلی ای دادی؟

من تمام ازمایش های ک شما نوشتین انجام دادم همش سالم بود نرمال بود  گردن رحمم دکتر میگفت عالی&n ...

عزیزم همه رو انجام دادی؟

هیسترو چی؟

اخیرا هیسترو انجام دادی؟

سپتومی چیزی نداری؟

آندومتریوز؟

کاریوتایپارم دادین؟

شووهرم قبلا ازمایش داد اسپرم داد ولی این ک dfi بود نمی دونم

دی اف آی یا شکست دی ان اس اسپرم این خیلی مهمه حتما انجام بده......

ضمنا حتما باید مرکز ناباروری انجام بده!!!!!

من تمام ازمایش های ک شما نوشتین انجام دادم همش سالم بود نرمال بود  گردن رحمم دکتر میگفت عالی&n ...

الهی، خیلی درکت میکنم خیلی ، چقدر ناراحت شدم دیدم منفی شدی ، شما که طبیعی باردار شدی فکر نکنم مشکل اسپرم آنچنانی داشته باشی، حق داری از دکتر بدت بیاد.خیلی ناراحت شدم ...واقعا سخت این انتظار و منفی شدن.

عزیزم خوب همون سقطات میتونن علت منفی شدن باشن...... عزیزم منفی فکر نکن و دنبال علت باش...... ایشال ...

من  خارج از رحم بخاطر چسپندگی دولوله هام مجبور میشدم عمل کنم 

ازمایش خودایمنی سیستم ایمنی انعقادی  سه برگ ازمایش بود ازمایش دی سی 125 تیرویید 

شرمنده من تو برگ فریز نوشتن جنین دو روزه فریز شده یعنی جنین دو روز انتقال دادن؟

و تاریخ پریودی ربطی  به جواب ازمایش نداره اخه من هشت روز تاریخ پریودیم مونده

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
من  خارج از رحم بخاطر چسپندگی دولوله هام مجبور میشدم عمل کنم  ازمایش خودایمنی سیستم ای ...

عزیزم آزاتو برام بفرست ببینم چیارو انجام دادی؟

خوب قبل فریز دو روزه بودن موقع انتقال نمیدونی چند روزه بودن؟

عزیزم به زمان پریودت ربط نداره اما معمولا روز ۱۴ انتقال زودتر آز نمیدن شما زود دادی......

اگه جزء کسایی هستی که بتات بالا نره ممکنه زود بوده باشه......

الهی، خیلی درکت میکنم خیلی ، چقدر ناراحت شدم دیدم منفی شدی ، شما که طبیعی باردار شدی فکر نکنم مشکل ا ...

ممنون لیلا جون از همدردیت لیلا    خیلی سخت لیلا من سه بارداری خارج ازرحمم هر بار تو  عید سال تو تعطیلی. بدون  دکتر تو بیمارستان بی صاحبی با درد زیاد  حتی،یه بار گفتن داره میره تو کما خواستن  ببرنم اتاق عمل گفتن لوله هات برات دربیاریم با دور ازجون رحم قبول نکردم ساعت دو شب بود تو شهر غریب  اومدم ازبیمارستان بیرون با درد شدید. خدا نصیب هیچ بنده ای نکنه 

عزیزم آزاتو برام برست ببینم چیارو انجام دادی؟

آنا الان برگ هام پیشم نیست برات میفرستم اما همین جا بفرستم اشکالی نداره؟