2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوستان گل امشب کجایید مهمونی میرید یا مهمون دارید؟ ما میریم خونه مادر شوهر عزیز میدونم سبزی پلو با م ...

خيلي خيلي بهتون خوش بگذره بهار جونم ، ما هم هر سال خونه مادر شوهرم اينا بوديم بعد فرداي شب يلدا يعني اول دي چون تولد مامانم هم هست خونه مامانم جمع ميشديم ولي امسال ما خونه مادر شوهرم نميريم چون بايد از كرج بيام تهران من اذيت ميشم ولي فردا شب خونه مامانم جمع هستيم ، يلداي همه مبارك باشه و خيلي خيلي بهتون خوش بگذره . 😘😘😘

دوستان گل امشب کجایید مهمونی میرید یا مهمون دارید؟ ما میریم خونه مادر شوهر عزیز میدونم سبزی پلو با م ...

سلام عزیزم...ما ک اصلا مادرشوهرم چیزی نگفت ک بیاین اینجا ولی مامانه خودم دعوت کرده میریم اونجا😍😍😍😘😘

ایشالله تا سال دیگه همه خانومایه منتظر و من شب یلدا نی نی هامون تو بغلمون باشه و بریم مهمونی🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي خيلي بهتون خوش بگذره بهار جونم ، ما هم هر سال خونه مادر شوهرم اينا بوديم بعد فرداي شب يلدا يعني ...

ممنونم عزیزم انشالله ک سال دیگه شب یلدایی متفاوت با دختر گلت داری...تولد مادرت هم مبارک سالیان سال سایشون بالای سر شما باشه....شب یلداتون اناری😊

ان شاءالله یلدا پر برکت خیر برای همه باشه 

من هم.ک هر دوجا ش میرم هم خونه مادرشوهر گلم همه خونه مادرم

مادرشوهرم ک بنده خدا همه این دوازده روز غذا می پخت برام می فرستاد من ک شرمنده اش شدم خدا 

مادرم اصلا بهش نگفته بودم اصلا خبری از انتقالم نداره 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ان شاءالله یلدا پر برکت خیر برای همه باشه  من هم.ک هر دوجا ش میرم هم خونه مادرشوهر گلم همه خون ...

شب یلدات مبارک نازنینم امشبو حسابی خوش بگذرون ...دست مادرشوهرت درد نکنه خدا مادرت هم براتون حفظ کن...شرمنده چراااااااا دشمنت شرمنده ...اینا همه جز زندگی ماست حتما حکمتی هست ..ب چیزی ک خدا برات رقم زده شک نکن حتما خیریتی توش هس🍉🍉🍍🍍🍇🍇🍰🍰🍬🍬🍩🍩اینارو برات آوردم امشب بخور نوش جونت

شب یلدات مبارک نازنینم امشبو حسابی خوش بگذرون ...دستت مادرشوهرت درد نکنه خدا مادرت هم براتون حفظ کن. ...

ممنون  عزیزم واقعا با شما صحبت کردن باعث شد آروم آروم بشم شوهرم میگه چته مثل دفعه های قبل نیستی آرومی قبلا خیلی گریه میکردم خیلی خودم میزدم  اما این بار نه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

ماهم خونه مادریم پیش خواهر برادرام که مجردن هستیم. خواهربزرگم هم اونجاست. معمولا مناسبت ها رو پیششون هستیم. میگن درسته ما کوچکتریم اما چون خونه پدریه همه اونجا جمع شیم. مادر شوهرم هم بنده خدا چندبار زنگ زد، اما مجبور شدیم بهونه بیاریم که کار داریم. دلم نمیخواست برنجن. آخه بالای 80 سالن پدرشوهر مادرشوهرم. نگفتیم میریم خونه خواهر برادرام که دلگیر نشن.

امیدوارم همه بچه های این تاپیک و همه منتظرای رحمت، سال دیگه اینجا بیان و از وروجک هاشون بگن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جوووونی بیا از پشت پرده بیرون من دیدمت 😁بیا بگو امشب کجایی

اومدم بهار جون، از اون خوراکی هایی هم که واسه دوستمون گذاشتی یواشکی برداشتم.  

یه برادرم که تقریبا از هممون کوچیکتره، حکم پدر داره برامون. مراقب دوتا خواهرام هست و همه کار براشون میکنه. با اینکه تو سن ازدواجه، اما وایستاده تا خواهرام رو سر و سامون بده. برا بقیه امون هم همه کار میکنه. مثلا بیست و یکی دوسالش بود، برا من چنان جشن نامزدی گرفت که پدر برا دخترش نمیگیره. واسه همین چیزا واقعا فکر میکنیم داریم میریم پیش بابامون.

خوش بگذره بهت عزیزم...شب یلدات مبارک🍉🍉🍍🍍🍌🍌🍇🍇🍰🍰🍬🍬🍭🍭🍦🍦نوش جونت

آخ جون چقد خوراکی. فدااااااااات عزیزم. به توهم ایشالا بیشتر از همیشه خوش بگذره. قول بده سال دیگه نی نی داشته باشی.

لاله جون ممنون که اینو گفتی پس اگه اوایل متوقف بشه احتمالا شکست دی ان ای رو مادر داره...... ممنون ک ...

اره عزیزم حتما میذارم منبعش رو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو