2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
رز جان گفتم نگم باردارهامون استرسی نشن بهت پیام میدم  

ان شالله بحق حضرت علي اصغر حسين اين يهفته باقي مانده رو بسلامت طي ميكنين و بخوشي و سلامتي دختر نازتووو بغل ميگيري

صدتا صلوات و ايت الكرسي براي جفتتون خوندم🤲💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاره نفسم -٧٥ بود ولي منم بلد نيستم تگ كنم

نه نه بجز نفسم یکی دیگه بود کاربری mr نمیدونم چی بود ادامه ش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@نیکاد     عزیزم رفتی ازمایش؟ان شاالله خوش خبری

منفی شد😔😔😔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امید بخدا ولی نمیدونم حس میکنم پریود میخام بشم 😕😕

عزيزم موعد پريود ك بشه دردهاتو دارى نگران نباش

بعدم تا دارو دارى پريود نميشى

عزیزم کارم داری

سلام عزيزم

رفتي آزمايش؟؟

بيبى خريدى ديروز؟؟😂