2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزم من درکت میکنم خودم ۴ بار آی وی اف کردم و فقط یه جنین واسه انتقال داشتم و اونم منفی شد و تو فکر ...

الهی شکر قربون بزرگی خدا و حکمتش بشم معجزه شیرینی بوده براتون من خودم میدونم همه چی دست خداس تا اون نخواد نمیشه و به وقتشم میده حتما هنوز برا ماهام زمانش نرسیده فقط صبر میکنم و شکر تا انتقال بعدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فقط یه سوال پردنیزولون نداشتی؟  آزمایشای ایمنی انعقادی رو دادی؟

نه پردنیزولون نداشتم نه ندادم چون سری پیش گفتن لازم نیس چون بتا افت نکرده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

الهى بگردم😭

هيچى نميتونم بگم جز اينكه خدا ب دلتون آرامش و قدرت بده ك باز از نو شروع كنيد🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی بمیرم منم سری پیش زجر سقطم کشیدم من بتام بالا بود ۱۱۴۹ بود ولی قلبش تشکیل نشد زجر اتاق عمل و کو ...

عزيزم دليل تشكيل نشدن قلب چى ميتونه باشه؟؟😭😭😭

استرس گرفتم بتاى منم خوبه اما …

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

[QUOTE=240946275]نگران نباش نیکاد جون.. تقریبا هم سن منی.وقت داری..منم پارسال تیر ماه سقط وحشتناکی بخاطر تشکیل نشدن ق ...[/QUOT

الهی خدا دخترتو برات حفظ کنه و بسلامت بیاد بغلت دقیقا همینجوریه ماها عجولیم البته چون سختی میکشیم ولی خدا کاراش وهمش حکمت داره و زمان خودش اتفاق میفته انشاالله هرچی خبره همون بشه برا منم راضیم به رضاش

سن فقط یه عدده از تو داغونم بخدا همه موهام سفیده😭😭 ممنون عزیزم انشاالله خودتم زودی مثبت بشی

عزيزم متاسفم انشالله كه ب زودي مادر بشين

كدوم مركز ميري

تو مام ميگن از اولين پريود هم ميتوني باز بري تو سيكل و انتقال بدي ميگن اصلا فرقي نداره تازه هورمون تو بدن بالاس و شانس هم بيشتره

من اينسري اينكارو كردم بعداز منفي شدنم شروع كردم ك قراره ب اميد خدا پس فردا انتقال بدم

نتيجه رو ميام ميگم

ممنون عزیزم طبیعی باردارشدم قبلا یکبارتخمک کشی کردم تخمکام کم بود سیکل کنسل شد دوسال پیش .تواین تا ...

الهى خدا به زودى جاشو برات سبز كنه عزيزم😭

خدا ب دلتون آرامش بده

گلم دکترت کی بود؟چندتاانتقال دادی؟تعیین جنسیتم کردی؟

دکترم کوهسار نبوی بود مرکز مام. انتقال دومم بود یدونه بلاست انتقال دادم. نه تعیین جنسیت نداشتم عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه پردنیزولون نداشتم نه ندادم چون سری پیش گفتن لازم نیس چون بتا افت نکرده 

اینسری حتما بده. چون این بی بی چک چرا هاله انداخته.

کاربر شوره هم دو تا فکر کنم انتقال منفی داشت بعد آزمایشای ایمنی انعقادی رو که داد مشخص شد باید قرص مصرف کنه. اونم رویان میره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=240946275]نگران نباش نیکاد جون.. تقریبا هم سن منی.وقت داری..منم پارسال تیر ماه سقط وحشتناکی بخاطر تشکیل نشدن ق ...[/QUOT

الهی خدا دخترتو برات حفظ کنه و بسلامت بیاد بغلت دقیقا همینجوریه ماها عجولیم البته چون سختی میکشیم ولی خدا کاراش وهمش حکمت داره و زمان خودش اتفاق میفته انشاالله هرچی خبره همون بشه برا منم راضیم به رضاش

عزيزم دليل تشكيل نشدن قلب چى ميتونه باشه؟؟😭😭😭 استرس گرفتم بتاى منم خوبه اما …

عزیزم این حرفا چیه اصلا اصلا بد به دلت راه نده قرار نیس همه مثل هم باشن الهی قلبش برات ۱۲۰ سال بتپه 

ولی نمیدونم میگن یا جنین قوی نیس و‌ کیفیتش خوب نیس یا خونرسانی بهش خوب نیس برا همین این سری بهم آسپرین دادن برا خونرسانی که قسمت نشد منفی شدم

عزيزم متاسفم انشالله كه ب زودي مادر بشين كدوم مركز ميري تو مام ميگن از اولين پريود هم ميتوني باز ب ...

قربونت برم قسمت نشد دوباره این سری منم مامان نشدم خدا نخواست.. من رویان میرم الان ۱۰ دیگه جنین دارم اونجا

جدددی چه جالب نمیدونستم منم فردا باید تماس بگیرم بیینم چی میگن ولی فعلا بخاطر هزینه ها نمیتونم برم من از شهرستان میام تهران بجز کارای درمان کلی هزینه میکنیم هربار شاید یکی دوماه دیگه دوباره برم تو‌ سیکل انشاالله این سری مثبت بشی ماروهم‌ خوشحال کنی آره حتما خبر بده

عزیزم این حرفا چیه اصلا اصلا بد به دلت راه نده قرار نیس همه مثل هم باشن الهی قلبش برات ۱۲۰ سال بتپه& ...

ان شاالله تا مهر ک بخوای بری دنبال انتقال جدید طبیعی باردار بشی و هدیه خداروبگیری🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

التماس دعا دارم🥺