2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

بمیرم برای دلت عزیزم 

آره قطع کن یه هفته ای طول میکشه تا پریود بشی 

انشاءالله سیکل بعدی حتما مادری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برای دلت عزیزم  آره قطع کن یه هفته ای طول میکشه تا پریود بشی  انشاءالله سیکل بعدی ...

خدانکنه عزیزم قسمت منم این شد راضیم به رضای خدا یعنی از کی میتونم دوباره برم برا انتقال و‌ دوباره برم تو سیکل؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدانکنه عزیزم قسمت منم این شد راضیم به رضای خدا یعنی از کی میتونم دوباره برم برا انتقال و‌ دوباره بر ...

یه دوره استراحت و ماه بعدش به امید خدا 

همین پریودی که هیچی ماه بعد استراحت میفته پریود بعدش

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

آآخ الهییی بگردم

چقددد ناراحت شدددمممم😔😔😔😢 

هیچی نمیتونم بگم که یه ذره از این غم رو کم کنه..هیچییی

فقط از خدا میخام به دلت آرامش بده

انشاالله به زودی زوووودددد دامنت سبززز بشه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
یه دوره استراحت و ماه بعدش به امید خدا  همین پریودی که هیچی ماه بعد استراحت میفته پریود بعدش

باشه ممنون 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

گلم خدابه دلت ارامش بده

کاش برامنم اصلا مثبت نمیشد بتام ۲۰۰بود

قلب تشکیل نشد

باشکنجه توخونه دارم سقط می کنم ازصبح مردم وزنده شدم

تیکرمم الان برداشتم😔

خدایابه امیدخودت🌺
آآخ الهییی بگردم چقددد ناراحت شدددمممم😔😔😔😢  هیچی نمیتونم بگم که یه ذره از این غم رو کم کن ...

قربونت برم عزیزم ماها همینه راهمون تا نتیجه بگیریم اندازه ده سال پیر میشیم شایدم‌ بیشتر میشیم یه آدمه خسته و بی حوصله 

عزیزم متاسفم 😔💔

واقعا هیچ حرفی نیست که بتونم بزنم فقط میتونم برات دعا کنم خیلییییی زود خدا برات اولاد سالم و صالح مقدر کنه 🤲🌹

جایی خوندم که امام رضا ع سنشون بالای ۴۰ سال بوده که خدا امام جواد رو بهشون عطا میکنه برای همین خیلی نیش و کنایه شنیدن و حتی بعضی افراد چون ایشون تا اون سن صاحب ولیعهد نشده بون امامتشون رو زیر سوال بردن 💔 😔

گاهی حکمت خدا برای ما سخت و ناراحت کننده است اما چه بسا خیرهایی که برای ما شر هستن و چه شرهایی که برای ما خیر هستن ...

الهی که آرزوهامون با حکمت و مصلحت خدا یکی بشه و خدا بابت تمام حکمتهاش بهمون صبر و لیاقت و قدردانی عطا کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم خدابه دلت ارامش بده کاش برامنم اصلا مثبت نمیشد بتام ۲۰۰بود قلب تشکیل نشد باشکنجه توخونه دارم ...

الهی عزیزم متاسفم 💔

دعا میکنم خدا خیلییی زود جاش رو برات به اولاد سالم و صالح سبز کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم خدابه دلت ارامش بده کاش برامنم اصلا مثبت نمیشد بتام ۲۰۰بود قلب تشکیل نشد باشکنجه توخونه دارم ...

انشالله به زودی  خدا به بهترین شکل ممکن جبران کنه برات..🥺هیچ کار خدا بی حکمت نیسسست عزیزم 

بسپار به خودش

ایندفه با آگاهی بیشتر برو برای شروع سیکل...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

الهی بمیرم منم سری پیش زجر سقطم کشیدم من بتام بالا بود ۱۱۴۹ بود ولی قلبش تشکیل نشد زجر اتاق عمل و کورتاژم کشیدم سه روز بیمارستان بستری بودم در حد مرگ اذیت شدم این سری هم که کلا منفی شدم