2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
اینسری حتما بده. چون این بی بی چک چرا هاله انداخته. کاربر شوره هم دو تا فکر کنم انتقال منفی داشت بع ...

یعنی شوره جون  فقط چون منفی میشد آز ایمنی انعقادی داد؟؟؟ نمیدونم میگم شاید بی بی خراب بوده چون یادته دیروز صبح بی بی خودکاری سفید سفید بود امروزم که روز ۱۲ آز منفی شد من برا ۲۶ که میشه روز ۱۵ انتقال آز داشتم ولی امروز دادم معلومه کلا خبری از بتا نبوده نه اینکه بتا بوده و افت کرده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یعنی شوره جون  فقط چون منفی میشد آز ایمنی انعقادی داد؟؟؟ نمیدونم میگم شاید بی بی خراب بوده چون ...

آره عزیزم دو بار منفی شد دیگه چک کرد دید مشکل داره حالا خودش انشالله پیام رو ببینه راهنماییت میکنه. آخه یعنی دوتا مدیکورا مشکل داشته مگه میشه. حالا بازم اینسری رفتی رویان بگو برات آزمایشا رو بنویسن و بدی شاید باید پردنیزولون مصرف کنی تا جنین رو پس نزنی. اینسری حتما بررسی کن انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

بمیرم برا دلت😭 از ته دلم دعا می کنم خدا زودی آرامش حاکم کنه به قلب و روح خودت و همسرت. و با انرژی مضاعف یا علی بگی و بلند بشی. داشت بارون میزد عاجزانه دعا کردم با جواب مثبت بیای😭😭 اومدم ببینم ک پیامتو دیدم. 

خوبی روزای سخت اینه که بالاخره میگذره و اون روزی ک اشک شوق بریزی زودی میاد ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله خدا به دلت آرامش بده . مولتی ویتامین میخوری الان ؟ من انتقالم میفته مهر . میدونم چی میگی &nb ...

مرسی عزیز دلم .ان شاالله که به سلامتی انتقال بدی و گل پسر دار بشی 😍 بله امگا۳ و ویتامین ای و کیوتن و فریتل سی ام روزی دوتا شروع کردم به خوردن ال آرژنین هم میخورم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به امید خدا با همین جنینا مادر میشی

خدا از دهنتون بشنوه .ان شاالله با دعای خیر شما ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم خدا برات حفظشون كنه نه نميخوام همشم ميگم خداروشكر ك ندارم ك اذيتم كنه اما مشكوك ميشم خب😂

قربونت برم انشاالله خدا فسقل شمارم برات حفظ کنه و تا آخرش به سلامتی و خوشی پیش بری...

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

خیلی خیلی خیلی متاسفم .واقعا نمی تونم چیزی بگم .فقط از خدا میخوام به دلت آرامش بده .😔😔😔😔

اصلا روز انتقال حساب نميشه همون ١٥

جددی میگی ، من از روز انتقال حساب کردم و دیروز بی بی زدم ، یعنی دیروز میشدم هشتم ، من گفتم نهمم بی بی زدم منفی شد کلی بهم ریختم اصلا داغون شدم دیروز .... پس میشه فرق کنه جواب آزمایشم ؟؟؟ شما بی بی زدی ،، آزمایش دادی ؟؟ 

اهان عزيزم براى شما كعلائم خيييييلى زوده فكر كردم ازمايش دادين حالاها منتظر چيزى نباش گلم ان شاال ...

جدی طبیعیه علائم ندارم ؟؟ آخه همه ی چیزیشوون میشه ، ی جاییشون درد میگیره 😄 ، من منتظرم ی جام درد بگیره خوشحال شم

بچه من از امشب داروهامو قط کنم باید آسپرینم نخورم دیگه؟؟ اونایی گه تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کن من الان باید ساعت ۷ آسپرین میخوردم منفی شد آزمایشم دیگه نخوردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏