2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد دوستان من خیلی گشنم میشه  هر چی میخورم بازم از گشنگی تنم میلرزه به یک ساعت نرسیده ا ...

الان که خوبه..گشنه ات شد غذا رو بخور..هفنه ی ششم هفتم که تهوع شروع بشه دیگه هیچ چی نمی تونی بخوری.خودم اینطور بودم🥴🥴🥴

امیدوارم از اون مامان خوش شانسا باشی که تهوع ندارن 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت  والا لرزش جنین نداشتم اصلا من  گرفتگی شکم منظورت انقباضه؟ ان ...

لرزش مثل ویبره دارم زیاد ...کمرم درد زیاد داره اماشکمم بهتر شد دو دور پیچیده دور گردنش هر روز ان اس تی میرم 

الان که خوبه..گشنه ات شد غذا رو بخور..هفنه ی ششم هفتم که تهوع شروع بشه دیگه هیچ چی نمی تونی بخوری.خو ...

الان من تو این حالتم هیچی نمیره پایین

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام مجدد دوستان من خیلی گشنم میشه  هر چی میخورم بازم از گشنگی تنم میلرزه به یک ساعت نرسیده ا ...

تا میتونی بخور منم اینحور بودم الان هر وی میخورم حالت تهوع شدید دارم بالا میارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
درد و زخم‌نوک‌ سینه خون اومد تازه از دیروز بهترم😑 کلا ترک نخوردم چون ۷ کیلو کلا چاق شده بودم‌از قب ...

وییی دردش هم زیاده میگن با شیر خودت زود زود خیسش کنی نوک سینه رو و شوینده نزنی اینو بهداشت به من گفتن 

هروقت گشنت شدیچیزی بخوردیگه.لابدبدنت لازم داره.راستی نسرین جون ازرکتال شیافوگذاشتم بهتربود.فقط میگم نکنه جذبش کمترباشه؟

سلام عزیزم خوبی؟ به تودلیت بگو خیلی دعاکنه واقعاانگارتوی بن بست بچه دارشدنم من25سالمه ذخیرم1هست تنب ...

سنت کمه ذخیره اتم با روش های فلورا تاجیک بهتر میشه ان شالله توکل به خدا دعا میکنم همین بار مثبت بشی 

عه پسر منم دقیقا همین علائمو داره یعنی کولیکه پس؟ شما برا درمانش چیکار میکنی؟ بچه خیلی اذیت میشه طف ...

متاسفانه درمانی نداره من شربت های مختلف رو امتحان کردم ولی تاثیری نداره شبا میزاریمش تو پتو تا اروم بشه باید دورش بگذره چند تا دکترم رفتم همه گفتن باید دوره ش بگذره تا ۱۰ هفته زیاد میشه بعد شروع میکنه به کم شدن

آره گناه دارن طفلیا 😢😢 به باباش بگو بغلش کنه باهاش صحبت کنه برا چند تا بچه های فامیلمون این تاثیر داره خیلی😊

با ماشین ببرینش دورش بزنین بزارین تو پتو تکونش بدین اینا ارومش میکنه معمولا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جون، تنها نیستی منم اینجوریم اینجا همه منتظرا  همینجورین،منم مرده متحرک شدم، آرزوی مر ...

سلام دوستم خوبی همیشه به یادت هستم عزیزم درکت میکنم غصه نخور روز ما هم میرسه. تلاش کن کم نیاری. ببین رویان هم خوبه به نظرم اونجا هم برو ببین نظرت چیه. نباید درمان رو بذاری کنار 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
متاسفانه درمانی نداره من شربت های مختلف رو امتحان کردم ولی تاثیری نداره شبا میزاریمش تو پتو تا اروم ...

ساراجون عزیزم گل دخترت خوبه ؟ ببین برای کولیک دقیقا خیلی مهمه که شبا باباش بغلش کنه راه ببرتش چون بچه توبغل مادر که هست بوی شیر رو متوجه‌میشه ولع داره شیربخوره ولی چون دلش درد میکنه نمیتونه شیربخوره بیشتر اذیت میشه به خودش میپیچه ...من میدادم شوهرم یکم راه میبردآروم که میشد تو حالت خواب وبیداری میگرفتم شیرمیدادم خوابش میبرد 

هیچی معلوم  نیست ولی دختر خوب بی بی چک اشتباه بزرگیه من الانم که وارد ۹ماه شدم بیبی نزدم کاش نم ...

خیبلی ممنون 

انشالله که مثبته.

راستش رو بخواین اصلا ناراحت نشدم بخاطر جواب منفیه.

امیدم به خداست. قبل از این که بزنم حدس میزدم منفی باشه همین جور شانسی امتحان کردم .لطفاً برااااام خیلی دعا کنین.

انشالله خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه و به سلامتی بیاد بغلتون.