2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم من به قول بهار پشت صحنه مراقبتون هستم در مواقع ضروری میپرم وسط صحنه 😂😂😂😂 یه نکته د ...

لیلا جون دکتر به من هم گفت جوان هستی  و میتونی انقدر میکرو کنی که شاید به نتیجه برسی ولی ریسکه هی بخوای پانکچر بشی تمام داروها عوارض داره در ضمن به من گفت اگه هم بارداری اتفاق بیافته احتمال سقط خیلی خیلی بالاست بهتره دیگه میکرو نکنی بری سراغ اهدایی خیلی حالم بده موندم چکار کنم درمان رو کنار بزارم ومنتظرمعجزه ی خدا باشم یا ادامه بدم.

بچه ها ميشه خواهش كنم جواب ازمايش منم ببينين چ جوري مرسي 😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم یعنی چی چسبندپیا سرجاشونه مگه لاپرا نشدی؟ یعنی برگشته؟ تیزبر؟ چه کارا میکنی دختر؟ ایشالله ...

سلام بر مهربون ترین آنای دنیا...خوشحالم که این بحرانه پیش اومده رو مدیریت کردید..چون به فول خودتون واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد اما مهم رد شدن از این مرحله س که هر چه زودتر مسلط بشیم به خودمون😚😚😚😚امیدوارم بهترینها همیشه در انتظارتون باشه 

خب خانوم طلای مهربون باید بگم که خیلی جالبه که دقیقا بعد سه تا جراحی هربار همینو بهم گفتن والا نمیدونم پس چکار میکنن اونجااا..نه برنگشته از اول بوده گویا شایدم یه سری بعدا ایجاد شده باشه خلاصه که همچنان درگیری ها رو دارم حتی رابطه دردناک. .کلا خداوند متعال میخواد حسابی منو نوازش کنه درباره مسائل خانومانه😆😆😆

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم خوب تو بارداری هم میتونه این شرایط پیش بیاد....... ایشالله که مامانی.......

آخ جووون شایدم این باشه...حداقل خیالشم شیرینه...آنا گلی جونم مگه از طریق گرده افشانی صورت گرفته باشه قربونتون من که دیگه لوله رو دادم لولوووو خوردشو بردش😍😍

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

روز دوازدهم بود زير دلم درد ميكنه انگار لا دست گرفته شده ، دردش كمه ولي حسش ميكنم ، اينا يعني چي تو رو خدا كسي بوده اينجوري؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام دوباره

بله مامان سبحان
یکی از خوبی های دنیای مجازی دقیقا همینه
برای کسانی دعا میکنی که اصلا نمیشناسی

لیلا جون منم دلم برات تنگ شده بود عزیزم
امیدوارم به زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم

رز عزیز معلومه که یادمه عزیزم ممنون از احوال پرسیت
شکر خدا خوبیم ان شاء ا... با شنیدن خبر بارداری شماها بهتر هم میشم

دریا دل دیگه فهمیدم کسایی که مثل خودم باشن و تک تک پیام ها رو بخونن و یادشون بمونه ، خیلی زیادن   
عزیزن مامان نشدم ، راستش نرفتم از دو سال قبل تا حالا دنبالش ، خیلی اذیت شده بودم و روحیه اش رو نداشتم دوباره برم سمتش
بعد از اون همه تخمک و هایپری و عذابی که کشیدم
شکر خدا الان دو ماهی میشه دیگه تصمیم جدی گرفتیم، داریم مکمل میخوریم من و علی و ان شاء ا... اخر دی ماه اگه علی آزش نرمال باشه میریم برا میکرو

سوگل جون خیلی برات خوشحال شدم عزیزم ، خدا برات نگه داره و با دل خوش بزرگش کنی
خیلی یادمه اذیت شدی ، با اون آبسه و باس ن سوراخ سوراخ
خدا رو شکر که جواب سختی هات رو گرفتی

ثمین جان خوشبختم عزیزم  منم شمالی هستم
دکترم خانم مهر افزا بود اما این سری چون شوهرم عمل قلب داره دیگه تصمیم گرفتیم بریم پیش دکتر ظهیری که تو بیمارستان الزهرا میکرو کنیم تا هزینه اش مثل سری قبل نباشه  میشه بپرسم دکتر شما کیه؟

انای مهربونم منم دلم برات تنگ شده بود ، خیلی هم زیاد
اتفاقا این سری میومدیم اردبیل یادت بودم همش
راستش یه کم حالو و هوام به هم ریخته بود اینه که یه مدت فاصله گرفتم
یه مقدار هم شلوغ پلوغ بودم ، چون هم عادت ندارم پیام ها رو رد بدم نمیشد بیام و نخونم ، اینه که کلا نیومدم
الان یه کم سرم خلوت تره میتونم بیشتر بخونم شماها رو
دیدم سوگل عزیز مامان شده خیلی هم خوشحال شدم
خدا وروجکت رو نگه داره عزیزم ماچش یادت نره
فدات عزیزم بابت ارزوهای قشنگت که میدونم به زودی برای همه ی اعضای تاپیک بروارده میشه
نمیدونستم میای منو میبینی وگرنه عکس خوشکل خوشکل میذاشتم :))

راستی انا جون من سی دی 56 ام دقیقا رو مرزه
دقیقا 15 ، نمیدونم دکتر برام سرم مینویسه یا نه
سی دی 19 نرمال بود اما خب من الان یه ساله پرد نیزولون میخورم و احتمالا علتتو رنج بودنش میتونه به خاطر اون هم باشه

امیدوارم همه ی دوستانی که دارن روزهای سخت بعد از انتقال رو میگذرونن به زودی خبر بارداریشون رو بیارن اینجا و دل همه رو شاد کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم 13 دی تولدم هست انشالا هردومون کادو مون رو میگیریم🙏🙏🙏🎂🎂🎂

انشالله توکل بر خدا.پیشاپیش تولدت مبارک عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوباره بله مامان سبحان یکی از خوبی های دنیای مجازی دقیقا همینه برای کسانی دعا میکنی که اصلا نم ...

عزیزم خوشبختم از آشناییت .دکترم خانم دکتر ظهیری هستش واقعا دکتر حاذق و خوبیه اینهمه تهران رفتم برا درمان همش با خودم میگفتم دکترای تهران عالین این همه رفت و امد و هزینه .سر آخر دکتر ظهیری مشکلم رو تشخیص داد خدا خیرش بده .من خیلی تلاش کردم ولی بی نتیجه ولی انشالله اینبار خیلی امیدوارم.انشالله شما هم برو پیشش خیلی هم دارو و امپول نمیده مثل مراکز تهران

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوباره بله مامان سبحان یکی از خوبی های دنیای مجازی دقیقا همینه برای کسانی دعا میکنی که اصلا نم ...

منم انتقالم توی الزهرا هستش بهترین جنین شناس رشت در بیمارستان الزهرا هستش.این نظر خود دکتر ظهیری بود چون دید خیلی انتقال دادم خودش پیشنهاد الزهرا رو داد بهم وگرنه از بابت هزینه برام مهم نبود 

دوستان گلم،لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید،دوستانی که مشکل ایمنی انعقادی داشتن شما هم دستها و پاهات ...

عزیزم من مشکل ایمنی دارم و همچنین کم خون شدیدم مینورم احتمال میدم از کم خونی دست و پا گز گز کنه