2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم از اینکه ناراحتتون کردم عذر میخوام....... ایشالله زودی میشم آنای سابق......

عزیزم  ان شالله همیشه دلت شاد باشه. ما آرامش و شادی شما رو ازخدا میخوایم. چون بقول دوستمون امیدواریم بازخورد خوبیها و مهربونیهای شما به زندگی خودتون شادی و آرامش برگردونه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداکمکت کنه عزیزم. صبر زیادی خدا بهت داده. من که بودم خیلی قبلتر کم آورده بودم. از عمق وجودت با خدای ...

مگه چاره ای هم جز صبر داشتم ؟بازم توکل بر خدا ان شالله اینبار شاد بشم ۱۳دی تولدمه کاشکی بزرگترین کادوی تولد رو بهم بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مگه چاره ای هم جز صبر داشتم ؟بازم توکل بر خدا ان شالله اینبار شاد بشم ۱۳دی تولدمه کاشکی بزرگترین کاد ...

ان شالله جواب صبرتو خدا با یه نتیجه مثبت میده. تولدتم پیشاپیش مبارک. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم لک بینی احتمالا به خاطر پایین بودن استروژنه...... عزیزم منم با خوردن ال دی لک بینی داشتم..... ...

فکر میکنم موقع انتقال 11 یا 12 بود

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ان شالله جواب صبرتو خدا با یه نتیجه مثبت میده. تولدتم پیشاپیش مبارک. 

فدات عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر میکنم موقع انتقال 11 یا 12 بود

بدون دارو یا با دارو؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عاطی جون عزیزم خیالت راحت نگران نباش با تاریخاش کاریت نباشه.......

احتمالا واسه اینه یادت نره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فرستادم . آنا جون من الان صخامتم ۸ بوده احتمال اینکه تا روز انتقال بیاد پایین هست ؟؟

عزیزم الان اکویین نداری درسته؟

والا فکر کنم به حجم آب بستگی داره.......

اما نهایتا یه جوری باید جذب بشه یا کشیده بشه حتما.....

میشه جوابه آزمایشمو ببینین خوبه یا نه..

خوب عزیزم تو رنج ناکافی هست......

احتمالا واست ویتامین دی تجویز بشه......

عزیزم تی اس هاشتم یکم پایینه اما فکر کنم خیلی پایین نیست.....