2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان عزيز  ميشه لطفا به من بگيد زمان دقيق غربالگري اول تو چه هفته هايي هست؟ ببخشيد كه ...

عزیوم ۱۱ هفته و ۱ روز الی ۱۳ هفته و ۶ روز زمان انجام غربالگری اوله.......

من ۱۲ هفته و ۳ روزم بود رفتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان شما کجا آزمایشهای انعقادی و ایمنی روانجام داده بودی؟ امروز رفتم دکتر داخلی این لیستی که دوس ...

عزیزم مهماشو که برات ننوشته.......

من دقیقا فقط تو سی دی مارکرا و همین mthfr و پای وان مشکلاتم رو شدن.......

عزیزم شاید شهرستان ندارن والا من همه رو نیلو انجام داده بردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایشگاه معمولی رفتین؟ سی دی مارکرها و pai1 و همه رو انجام دادن؟ گفتین آزاد حساب میشه؟

عزیزم والا برا من که با بیمه بود ولی خوب اختلافش خیلیم زیاد نیست مثلا یادمه برا من آزادش یک و دویست بود با بیمه تامین ۹۰۰ شد.....

من بهمن ای وی اف دارم اولین باره نگرانم تخمک نداشته باشم ذخیرم ۱/۳

نگران نباش ذخیره منم قبل اولین میکرو ۱/۴ بود من با همین ذخیره سه بار پانکچر شدم پس خیالت راحت باشه......

سلام دوست جونا خوبین من چندروزه خیلی حالم بد میشه نمیتونم بیام بخونم کیااا مامان شدددن  ستایش ...

عزیزم والا برا غربالگری اول حتما باید سونو باشه عزیزم حالا زنگ بزن شاید دکترت جا انداخته.......

آنا جون من تو سیکل انتقال جنین فریز هستم،از دیشب مچ دست و پام گزگز میکنه؟بنظزتون مشکل چیه؟قبلا هم چندبار اینطور شدم،یعنی اثرات داروها میتونه باشه؟

آنا جون آزمایش غلظت خون اسمش چیه؟

سلام به دوستان منتظر من امروزچهاردهمین روز انتقالمه ومنتظر رحمت خداوندم....بار ششم انتقال🙏

عزیزم ایشالله مه یه بتای تپل منتظرته......

عزیزم ببخش که یه کم حالم بد بود و هست و کم رنگ شدم.......

بتا دادم البته دوروز قبلش آمپول زده بودم وآزمایشم مثبت بود

عزیزم دو روز دیگه بتاتو تکرار کنی عیار دستت میاد رو به رشده یا نه.......

ایشالله که دوبل بشه اساسی.......

بتا دادم البته دوروز قبلش آمپول زده بودم وآزمایشم مثبت بود

راستی بتات چند بود؟

من اینهمه میکرو و انتقال جنین داشتم هرگز بهم امپول اچ سی جی ندادن.برا چی میدن این امپول رو بعد انتقا ...

عزیزم این آمپول همون هورمون بارداریه.......

برا بالا رفتن شانسه.......

یه علتش شبیه سازی شرایط بارداری واسه جنینه......

اینطوری طبیعیتره براش.......

یه علت دیگشم اگه اشتباه نکنم حکم تغذیه جنینم داشت.......

منم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم........

یکی از دوستان روز ۱ و ۴ و ۷ داشته.......

آنا جون من تو سیکل انتقال جنین فریز هستم،از دیشب مچ دست و پام گزگز میکنه؟بنظزتون مشکل چیه؟قبلا هم چن ...

آنا جونم جواب سوال منو هم لطف میکنی؟دست پام گز گز میکنن یعنی مشکل ایمنی دارم؟

سلام به همگی دوستان یه سوال. اگر تو یک سیکل میکرو بخوان سینافکت ندن ، به جاش چه دارویی تجویز میشه بر ...

عزیزم مهار دو نوعه یکی قبل تحریک تخمدان یکی بعدش.......

اگه قبلش باشه همون سینافکت و سوپرفکت و دیفیرلین و دکاپیتیل و امثالهم هستن.......

اگه بعدش باشه همون ستروتاید و امثالهم هست.......

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید متاسفانه من دسترسی به دکتر ندارم اگه تجربه ای در ای ...

عزیزم یعنی چی چسبندپیا سرجاشونه مگه لاپرا نشدی؟

یعنی برگشته؟

تیزبر؟

چه کارا میکنی دختر؟

ایشالله چیزی نیست.......

اما از این کارا نکن ماها کلی اما و اگر داریم باید بیشتر احتیاط کنیم.......

سلام به همگی دوستان کسی از آنا خبر نداره چند روزه نیستن  مامان سبحان لیلا بقیه دوستان قدیمی ه ...

عزیزم من چند روزه حالم خوب نبود......

هنوزم بهتر نشدم ولی دیگه دلم طاقت نیاورد نیام.......

از ۴ صبح دارم صفحات نخونده رو میخونم هنوز تموم نشده......