2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
کیانا و مهرانا جون تبریک میگم ایشالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام به همه دوستان امیدوارم که همتون پشت سر هم مامان بشین. فردا شروع ختم یاسین ان شا الله تمام کسانی که تو لیست هستند به حرمت این سوره که قلب قرآنه زود زود مامان بشن. مرسی از آنای مهربون که دوباره لیست رو برای یاد آوری گزاشت. مونیکا جون اصلن نگار تو ختم یاسین ما شرکت نکرده بود که من اسمشو خط بزنم فکر کنم با negar اشتباه گرفته ولی خیلی ممنون که گفتی عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قنقلی جون عزیزم چی کار کردی؟؟؟ بی بی گذاشتی؟ آز دادی؟ ایشالله که مامان شدی عزیزم... لاله سرخ عزیز الان که نگاه میکردم دیدم اون هزینه 600 برای اولین بسته و 100 برای هر بسته مال مرکز مهر رشته! یعنی شمام محل درمانتون مرکز ناباروری مهر رشته؟؟؟ اگه هست ثبت کنم! البته اگه دوست دارین ثبت بشه!!! فعلا اطلاعات هزینه ای شما رو جلو اسمتون میذارم تا بعدا مرکزتون قطعی شد بذارم صفحه 5!!! رز سفید دقیقا همینه سیکل کوتاه بدون سینافکت سیکل آنتاگونیسته... تازه این سری احتمالا سیکل قویتر از اونم برای من در نظر بگیره... چون با انتاگونیست هم من جنین فریز نداشتم... گفت احتما این سری 1 یا 2 روز فقط سینافکت خواهم داشت... اونم خیلی کم... به عبارتی انگار دیگه نمیخواد مهار صورت بگیره... توکل به خدا ببینیم چی میشه!!! جالبه با این ذخیره 6.3 احتمال هایپری برات نداده!!! احتمالا در عین ذخیره بالا تنبلی هم داری یعنی به دارو خوب جواب نمیده وگرنه اگه با این ذخیره خوب جواب میداد صد درصد هایپر میشدی!!! پس با احتساب اینکه بدنت به دارو خوب جواب نمیده هم میشه سیکل آنتاگونیست رو تعریف کرد!!! عزیزم من تو سیکل آنتاگونیست برنامم این بود: 1 ماه ال دی با آسپرین و مکملا... ماه بعدش: روز 3 تا 7 سیکل روزی 4 عدد منوگون (4پودر+2آب)، 2 گونال اف75 (2پودر+2آب). این سری کلا سینافکت نداشتم!!! آسپرین از روز 7 سیکل قطع شد و بعد انتقال جنین مجددا شروع خواهد شد!!! روز 8 تا 10 سیکل روزی 4 عدد منوگون (4پودر+2آب) و 3 عدد گونال اف75 (3پودر+2آب)، شروع ستروتاید صبحا 4 عدد روزی یک عدد، شروع استرادیول روزی 2 عدد. روز 11 سیکل آخرین تزریق ستروتاید و منوگون و گونال اف. شب ساعت 8 تزریق 2 عدد HCG5000 برای آزادسازی تخمک. روز 12 سیکل هیچ تزریقی نداشتم، روز 13 سیکل پانکچر و تخمک گیری. روز پانکچر 12 اسفند 93: 6 تخمک و 4 جنین، 2 جنین بلاسستوسیت و 2 جنین پرسلولی مونیکا جون ممنون که بهمون خبر دادی... یکی از دوستان بعد تموم شدن ختم خیلی ناراحت بود که لیست کامل شده و خیلی دوست داشت اونم باشه... سعی می کنم بهش خبر بدم شاید اون جایگزین شد!!! پس لیلا جون یعنی جا باز نشد؟؟ منم به خورشید جون خبر دادم!!! اتفاقا اون قصد داره با ما شروع کنه بخونه!!! میخوایی نفر 41 خورشید جونو بذاریم!!! چون این ختم رو با 41 نفرم من دیدم میخونن!!! یعنی هر کس به جز خودش برای 40 نفر دیگه میخونه!!! اگه اوکی داد باهامون همراهی کنه اگه صلاح میدونی نفر 41 خورشید جونو بذاریم... البته ببینم جواب میده یا نه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ختم قران نیمه اول آذر 94، مهلت از 1 آذر 94 تا 15 آذر 94: جزء1: mona139521 جزء2: golsa20 جزء3: mona139521 جزء4: ستایش جزء5: مهدیه و مهدیار جزء6: مهرانا جزء7: مهدیه و مهدیار جزء8: گونش جزء9: خزر88 جزء10: leila جزء11: نفس (عضویت:1393/4/11) جزء12: نسیم جزء13: maman arash&ava جزء14: کیانا 66 جزء15: مونیکا جزء16: golsa20 جزء17: جزء18: انتظار جزء19: تورک آنا جزء20: خورشید92 (؟؟؟؟؟) جزء21: قنقلی جزء22: maman arash&ava جزء23: شایلی جزء24: جزء25: adi جزء26: maman arash&ava جزء27: لیدا جزء28: زهرا* جزء29: ارغوان جزء30: negar ********* ختم 14000 صلوات آذر 94 هدیه به حضرت محمد (ص): 1. تورک آنا 500 2. leila پانصد 3. adi هزار 4. ستایش 500 5. نسیم 100 6. مامان تینا 1000 7. مونیکا 1000 8. ممری 1000 9. انتظار 1000 10. آسا 2000 11. مهرانا 500 12. ارغوان 1000 13. زهرا* 2000 14. گونش 500 15. maman arash&ava هزار و چهارصد جمع: 14000 ************** ختم 14000 صلوات آذر 94 هدیه به حضرت فاطمه (س): 1. maman arash&ava هزار 2. مهدیه و مهدیار 1000 3. leila پانصد 4. زهرا* 500 5. انتظار 500 6. شایلی 1000 7. منتظر معجزه 2000 جمع: 6500
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهدیه و مهدیار عزیز فاکتور ویتامین دی اینه: 25OH Vit.D3 لیلا جون پس عزیزم منتظر میمونم ببینم خورشید میخواد باهامون همراهی کنه یا نه... اگه اوکی شد که میذارمش نفر 41 و بعدا لیست کامل رو صفحه نه میذارم!!! اما فعلا بنا رو رو این میذاریم که ختم از 5 آذر شروع میشه و تا 14 یا 15 دی ادامه خواهد داشت...
شایلی جون عزیزم من نمیدونم فارسیش چیه اما اگه اشتباه نکنم بهش میگیم "وَجِه" البته اگه اشتباه نگفته باشم... فکر کنم سردی باعث میشه بزنه بیرون اما بازم میگم مطمئن نیستم... شاید دوستان اطلاعاتی در موردش داشته باشن... مهدیه و مهدیار عزیز نمیدونم میتونی اگه دوست داشتی واسه احتیاط بدی... مثلا مال من 31 بود برام امپولش هر ده روز یکی تجویز شد!!!
ختم چله یاسین شروع از 5 آذر 94 تا 15 دی 94: دوستای گلمون این ختم به کمک leila جون شروع و کامل شد، امیدوارم انتظارمون به زودی سر بیاد و خدا مصلحتمون رو در مادر شدنمون قرار بده!!! leila: دوستان مهربونم اگه مایل باشین ختم سوره یاسین بزاریم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام. هر روز به نیت یکی خونده بشه تا چهل روز. البته با اجازه آنا جون امیدوارم همه کسانی که منتظر بچه هستند خداوند لطفشو شامل حالشون کنه و تا آخر امسال مادر بشن 5 آذر 94- Negar به نیت مامان شدنش 6 آذر 94- تورک آنا به نیت مامان شدنش 7 آذر 94- دیبا جون به نیت مامان شدنش 8 آذر 94- کیانا 66 به نیت مامان شدنش 9 آذر 94- انتظار به نیت مامان شدنش 10 آذر 94- نسیم به نیت مامان شدنش 11 آذر 94- مونیکا به نیت مامان شدنش 12 آذر 94- ماری به نیت مامان شدنش 13 آذر 94- منتظر معجزه به نیت مامان شدنش 14 آذر 94- rozea به نیت مامان شدنش 15 آذر 94- tanrim به نیت مامان شدنش 16 آذر 94- شایلی به نیت مامان شدنش 17 آذر 94- مام به نیت مامان شدنش 18 آذر 94- سپیده بانو به نیت مامان شدنش 19 آذر 94- قنقلی به نیت مامان شدنش 20 آذر 94- 22 رز به نیت مامان شدنش 21 آذر 94- آلاله به نیت مامان شدنش 22 آذر 94- رز سفید به نیت مامان شدنش 23 آذر 94- ستایش به نیت مامان شدنش 24 آذر 94- بهار به نیت مامان شدنش 25 آذر 94- نازی به نیت مامان شدنش 26 آذر 94- ati به نیت مامان شدنش 27 آذر 94- شاپری به نیت مامان شدنش 28 آذر 94- کیمیا به نیت مامان شدنش 29 آذر 94- maman arash& ava به نیت مامان شدنش 30 آذر 94- آزاده هستم به نیت مامان شدنش 1 دی 94- رویا. به نیت مامان شدنش 2 دی 94- فوزی به نیت مامان شدنش 3 دی 94- آسا به نیت مامان شدنش 4 دی 94- leila به نیت مامان شدنش 5 دی 94- شاینا به نیت مامان شدنش 6 دی 94- نسترن 3311 به نیت مامان شدنش 7 دی 94- talajooon به نیت مامان شدنش 8 دی 94- adi به نیت مامان شدنش 9 دی 94- نجمه به نیت مامان شدنش 10 دی 94- زهرا به نیت مامان شدنش 11 دی 94- ریرا به نیت مامان شدنش 12 دی 94- نینی جون به نیت مامان شدنش 13 دی 94- آوا به نیت مامان شدنش 14 دی 94- مینو به نیت مامان شدنش 15 دی 94- خورشید92 به نیت مامان شدنش دوستان لیست کامل ختم یاسین رو تو صفحه 9 تاپیک تو پست 5 گذاشتم!!! پس کلا 41 روز شد، شروع از 5 آذر تا 15 دی!!!!
خواهرای گلم سلام آنای مهربون خداقوت،انشالله نتیجه زحمات و مهربونیاتو خیلی زود بگیری لا مامانای جدید معجزه خدا گوارای وجودتون مامانایی که منتظرن تا نینیشون رخ نشون بده ایشالله زودتر به آرزوشون برسن لاله جونم خوبی،منم احتمالا انتقال منم بیفته آخرای ماه،امیدوارم اسکیموهات یه عمر طولانی پیشت بمونن منم در حال استفاده بوسرلین هستم تا برای بار چهارم،آخرین بسته جنین فریزمو انتقال بدم،تو چند روز آینده انتظار من وارد چهارده سالگیش میشه و امیدوارم آخرش باشه ملتمس دعاتون هستم من همچنان منتظر و معتقد معجزه خدا هستم
از فردا انشالله ختم یاسینمون شروع میشه و من رو سیاه نفر اولم ممنونم ازتون که برای حواحج همدیگه دست ب دعا و چله نشینی میکنید امیدوارم خدا این چله نشینی و ازمون قبول کنه و ب دامان مبارک مادر باب الحواحج اقا قمر بنی هاشم قرار بگیره آمین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن