2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
آشنا داریم ولی چون به کسی نگفتم نمیخوام کسی بفهمه،زنگ زدم به یه خانمه بیاد میگه هرسری بیام ۱۰۰ هزار ...

اگه برات مقدوره يهفته اول  كسي بياد بعدش خودت بري بهتره اگر همسرت ميتونه ياد بگيره من همسرم موقع زدن امپول شكمي هم محل رو ترك ميكنه چه برسه بخاد عضلاني بزنه چون ديدم خيليارووو كه همينجوري ياد گرفتن و زدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آشنا داریم ولی چون به کسی نگفتم نمیخوام کسی بفهمه،زنگ زدم به یه خانمه بیاد میگه هرسری بیام ۱۰۰ هزار ...

صدهزااااار مطمئنی؟؟؟؟؟؟من پارسال که خواستم انتقال بدن گفتن روزی شش هزار یکیشم ده هزار گفت انگار...البته گفت باید خودتون بیاید دنبالم و ببریدم خونه.شهرمون کوچیکه

اگه برات مقدوره يهفته اول  كسي بياد بعدش خودت بري بهتره اگر همسرت ميتونه ياد بگيره من همسرم موق ...

تا ببینم چی میشه خودش نیگه برات بزنم من میترسم میگم مگه من موش آزمایشگاهی توام،اگه مجبور باشم باید همون خانمرو بیارم برام بزنه دیگه چاره ای ندلرم

صدهزااااار مطمئنی؟؟؟؟؟؟من پارسال که خواستم انتقال بدن گفتن روزی شش هزار یکیشم ده هزار گفت انگار...ال ...

عاره منم پرسيدم گفت ٧٠/٨٠ تومن 

از درمانگاهي كه خيلي بخونتون نزديكه بپرس شايد قيمتش مناسبتر بشه

عاره منم پرسيدم گفت ٧٠/٨٠ تومن  از درمانگاهي كه خيلي بخونتون نزديكه بپرس شايد قيمتش مناسبتر بش ...

راستی من امروز سه تا از دندونامو پر کردم ۲تاش ترمیم سطحی و یکی عصب کشی ،این که رو انتقالم تاثیر نمیذاره؟

تا ببینم چی میشه خودش نیگه برات بزنم من میترسم میگم مگه من موش آزمایشگاهی توام،اگه مجبور باشم باید ه ...

حالا من اصرار ميكردم همسرم بزنه🤣🤣🤣

مامانم ميگفت مگه الكيه سوزنش بشكنه اون تو چي

بدتر به ادم استرس ميدن

يهفته هم نياوردي٤/٥ روز اولو بنظرم بگو بيا

راستی من امروز سه تا از دندونامو پر کردم ۲تاش ترمیم سطحی و یکی عصب کشی ،این که رو انتقالم تاثیر نمیذ ...

نه من پرسيدم گفت نه مشكلي نداره چون خودمم مشكل داشتم،

ولي دندون من جراحي ميخاست چون انوكسا و اسارين ميخوردم گفت نميشه

همونجوري نصفه تو دهنمه ،خورد نشده هاا مواد وسط بوده انگار دو طرف دندون ازش جدا شدن لقه😑

حالا من اصرار ميكردم همسرم بزنه🤣🤣🤣 مامانم ميگفت مگه الكيه سوزنش بشكنه اون تو چي بدتر به ادم است ...

مشکلم پله هاس اگه پله نداشتیم خیلی خوب میشد،خونه مامانمم همش پله اس وگرنه اونجا میرفتم،اونا دسشویی هم بدی باید بری توی حیاط ۵ تا پله میخوره