2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم اصلااااا نترس، من از روزی که مثبت شدم لکه بینی دارم هی قطع و وصل میشه، استراحت رو بیشتر ک ...

ازم اب خون قهوه ای میاد

انگار خونا مونده باشن کاش میشد برم سونوگرافی شهرم همه سونوگرافیاش پله دارن

زنگ زدم گفت استراحت کن داروهامم کمو زیاد نکرد

نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم تا هفته های ۱۰.استراحت کن احتمالا یا شباف رو بیشتر میکنن یا دوفاست ...

خداروشکر عزیزم

ممنون من خیلی از دیشب خواب نرفتم همش خواب دکتر میدیدم

شیافمو زیاد نکرد دارویی هم اضافه و کم نکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازم اب خون قهوه ای میاد انگار خونا مونده باشن کاش میشد برم سونوگرافی شهرم همه سونوگرافیاش پله دارن ...

سونو نیازی نیس. فقط استراحت و پروژسترون. بارداری آی وی اف اینجور لک هارو داره دیگه.

منم تا ۱۰ هفته لک دیدم. توی ده هفته سونو رفتم.گفتن هماتوم که مقداری ریزش کرده .مقداری هم جذب شد.

😉

سونو نیازی نیس. فقط استراحت و پروژسترون. بارداری آی وی اف اینجور لک هارو داره دیگه. منم تا ۱۰ هفته ...

خیلی ممنونم نرم سونو مطمئن شم بچه تو شکممه؟ 

هرروز میدیدین؟

هر چی خودمو میشورم بازبا دستمال خودمو خشک میکنم دستمال کثیف میشه

سلام نه فکر نکنم دیگه تو بارداری نمیری به منم پیشنهاد لنفوسیت تراپی دادن ولی انجام ندادم کدوم فاکت ...

سلام والا من سر نمیارم 

بله یه انتقال منفی داشتم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خیلی ممنونم نرم سونو مطمئن شم بچه تو شکممه؟  هرروز میدیدین؟ هر چی خودمو میشورم بازبا دستمال خ ...

عزیزم امروز عصر تماس بگیر  با درمانگاه از ماما خود دکتر سوال کن ..اگر خودش نتونه ج بده از دکتر میپرسه و میگه بهتون...دکتر افلاطونیان روزهای زوج  عصرهادرمانگاه هستن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نترس استراحتت بيشتر كن تا فردا زنگ بزني دكترت احتمالاا شيافتو بيشتر ميكنه يا اسپرينت رو قطع مي كنه م ...

سلام عزیزم منم از دیشب  ترشحم قهوه ای کم رنگ شده البته دیروز رفته بودیم بیرون ۳..۴ ساعت تو ماشین نشسته بودم ممکنه از اون باشه؟یا به دکترم بگم؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم اصلااااا نترس، من از روزی که مثبت شدم لکه بینی دارم هی قطع و وصل میشه، استراحت رو بیشتر ک ...

سلام عزیزم شما لک بینیت به چه صورته؟منم از دیشب ترشحاتم قهوه ای خیلی کم رنگ شده؟بنظرت به دکترم بگم؟

ممحونم حالم که اصلا خوب نیس داغونم چندروز پیش سقط کردم😭

سلام عزیز دلمممم..چی بگم که هیچی نمیتونه آرومت کنه...

برای آرامش دلت  دعا میکنم..الهییی ب حق فاطمه زهرا ب زودی زوووودددد خدا برات ب بهترین نحو ممکن جبران کنه و جواب تمام سختی‌های این روزها بشه ی فرزند سالم و صالح انشاالله

الهییی آمیین یا رب العالمین.....🤲🤲🤲🤲🤲

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها چرا شکم من بزرگ نمیشه..هجده هفته و سه روزمه..انومالی رفتم پری روز خدا رو شکر همه چی خوب بود . ...

عزیزم منم تا تا هجده هفته متوجه نشدم باردارم چون شکمم تقریبا مث قبل بود از ۲۰ هفته به بعد خیلی تابلو میشه شکم نگران نباش...بچه های دختر معمولا بیشتر توی پهلو جا میگیرن برعکس پسرا که اون جلو ان و خیلی تابلوئه شکم😉

خواهر من تا ماه آخر حاملگیش انقدر شکمش کوچولو و خوب بود که نگو چون اونم بچش دختر بود من همش بهش غبطه میخورم...

خیلی ممنونم نرم سونو مطمئن شم بچه تو شکممه؟  هرروز میدیدین؟ هر چی خودمو میشورم بازبا دستمال خ ...

عزیزم منم امروز روز۲۱ هستم از دیشب ترشحاتم قهوه ای کم رنگ شده نمیدونم از چیه دیروز بیرون رفتیم ۳..۴ساعت نشسته بودم نمیدونم حالا بخاطر اونه یا چی ولی خیلی نگرانم کرده

شما استراحتتون در چه حده؟

ممحونم حالم که اصلا خوب نیس داغونم چندروز پیش سقط کردم😭

الهی بگردم برای دلتتتتتتتت 💔🌹

خدا خودش بهت صبر و توان بده عزیزم، به بهترین شکل برات جبران کنه منم داغ فرزند دیدم واقعا سخته...

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیز دلم، ان شاالله چند ماه دیگه جاش برات با اولاد سالم و صالح پر میشه گل قشنگم 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم.ولی با چه روغنی چربش کنم  که ضرر نداشته باشه؟

بهترینش روغن زیتونه، من دفعه قبل با روغن زیتون چرب میکردم یدونه ترک هم نیفتاد شکر خدا

ازم اب خون قهوه ای میاد انگار خونا مونده باشن کاش میشد برم سونوگرافی شهرم همه سونوگرافیاش پله دارن ...

آره همینطوریه جای نگرانی عزیزم اصلا به خودت استرس نده، همون استراحت کنی کافیه، داروهات هم به حد کفایت هست ان شاالله برای قلبش برو دیگه سونوی واژینال هی واژنت دستکاری میشه ممکنه اصلا خون از واژنت بیاد استریت بیشتر بشه.

سلام عزیزم شما لک بینیت به چه صورته؟منم از دیشب ترشحاتم قهوه ای خیلی کم رنگ شده؟بنظرت به دکترم بگم؟

من هفته ی پیش که اولین بار اومد چند قطره قرمز شفاف بود بعد از اون دیگه قهوه‌ایه که به روز هست یه روز نیست. بگو عزیزم گفتنش که ضرر نداره ولی نگرانش نباش ان شاالله که خیره 🙏🌹