2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
خراش همونيprp كه خون تزريق ميكنن؟؟ اخه يكي از بچه ها كه چهارشنبه بامن انتقال داشت يكشنبه يعني سه روز ...

نه خراش آندومتر یا قبل از سیکل انتقال هست یا تو قاعدگی سیکل انتقال 

پی آر پی 3 یا 4 روز قبل انتقال هست 

اون کسی ک پی آر پی کرد نتیجه گرفت چون میخواستم اونم انجام بدم اما دو دلم 

خدایا به امید تو....
سلام دوستان دکتربمن گونال اف داده مجبورشدم گرفتم۶میلیون پونصددادم خریدم.گفت ۷روزدیگه برم سونودوباره ...

سلام عزیز تفاوتشون از زمین تا آسمونه...شاید تو تعداد تخمکی که بهت میدن تفاوتی نداشته باشن اما توی کیفیت تخمک خیلی موثره...

گونال تخمک با کیفیت و خوب بهت میده اما امان از سینال،، من بعد از زدن ۲۸ تا آمپول سینال و با داشتن کلیییی تخمک بالغ با آزمایش فهمیدم کل تخمکا پوچن و مجبور شدم دو روز مونده به پانکچر کلا سیکلمو کنسل کنم...

در کنار گونال پودر اینوفولیک هم بخر و روزی دو ساشه مصرف کن انشاالله تخمکای خوب و باکیفیتی بدست میاری

درسته هزینش بالاست ولی به این فکر کن یه بار هزینه کنی و جواب خوب بگیری بهتره تا مثل من دوبار هزینه کنی تازه اون ضربه روحی و گریه هایی که من سر کنسل شدن سیکلام خوردم به کنار...فکر میکردم لابد عیب و ایرادی دارم که تخمکام پوچ شده و کلی گریه کردم بعدشم رفتم الکی کلی پول آزمایش کاریوتایپ دادم که ببینم مشکل ژنتیکی دارم یا نه نگو مشکل از من نبود اصلا

شاید یه سریا بیان بگن ما با آمپول سینال جواب گرفتیم و باردار شدیم اما همه که مثل هم نیستن...همون آدم شاید اگر جای سینال از گونال استفاده میکر د تخمک بیشتر و باکیفیت تری هم میداد و به تبع اون جنین بیشتر و بهتری میداشت...

بازم خودت مختاری عزیزم من وظیفم بود از تجربم به شما که مث خودمی بگم که خدایی نکرده ناامید نشی

انشاالله تو این مسیر موفق باشی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔺☜☑☒سلام به همه شاید بعضی از دوستان با من آشنا باشند من نزدیک ۳۸ سالمه و شوهرم آزواسپرم (اسپرم صف ...

عزیزم اول و آخر خودت تصمیم باید بگیری اما اگر نظر من رو بخوای بدونی که تو تصمیم گیری کمکت کنه

اس اهدایی خیلی راحته و فقط برات آی یو آی انجام میدن

اول اس اهدایی رو امتحان کن و نا امید نشو چون دکترها میگن از یکبار تا ۶ بار iui طول میکشه تا جواب بگیری

دوم برو سراغ جنین اهدایی

اینم بگم که شاید با جنین اهدایی روحیه همسرت بهتر باشه و حس کنه که هر دو رابطه زنتیکی با جنین ندارین و فرقی بین تو و اون نیست.

بهرحال کارهای اداری جنین اهدایی رو انجام بده که هروقت تصمیم گرفتی معطلی نداشته باشی

انشالله بزودی مامان میشی عزیزم ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم قربونت شما خوبین رفلاکس علائمش چیه؟دختر منم گاهی اوقات شیر میخوره بالا میاره  ان ش ...

نسلام مرسی عزیزم

نه خوب پسرمن زیاد بالامیورد تقریبا هردفعه شیرمیخورد سه چهاربار زیاد بالامیورد الان ای ار میخوره بهتره

عزیزم ببلاک آی ار هم خوبه فک کنم راحت تر گیر بیاد یه ماهگی بردی قد ووزن چقد اضافه کرده بود؟

ببلاک ای ار اتفاقا خوب گیرنیاد همه جاهست مشکل اینجابود یه قوطی خورد اصلااا بهش نساخت همش اسهال می‌شد فقط آپتامیل میسازه بهش

مامان گلا بنظرتون تو ۳۷ هفته و۲ روز من سزارین کنم خوبه؟

مشکلی پیش نمیاد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی؟؟اتفاقا چند روز پیش به یادت بودم در چه حالی هنوز انتقال ندادی نه؟؟ دیگه مثل قبل زیاد ...

سلام‌‌عزیزم

قربونت‌برم.خوبم.

گل‌پسرت‌خوبه.مبارکه‌عزیزم‌انشالله‌به‌سلامتی‌زایمان‌کنی

خداروهزارمرتبه‌شکر.طبیعی‌باردارشدی؟

نه‌عزیزم‌انتقال‌ندادم

دوباره‌ازاول‌شروع‌کردم‌.مرحله‌پانچر‌هستم

باتودلیت‌دعام‌کن‌‌زی‌زی‌جونم.‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم اول و آخر خودت تصمیم باید بگیری اما اگر نظر من رو بخوای بدونی که تو تصمیم گیری کمکت کنه اس اه ...

ممنون عزیز دلم  

ممنون از راهنمایی‌هات

ان شاءلله بزودی باخبرهای خوش بیای و مامان بشی😍💐💐

سلام عزیز تفاوتشون از زمین تا آسمونه...شاید تو تعداد تخمکی که بهت میدن تفاوتی نداشته باشن اما توی کی ...

خیلی ممنونم ازراهنماییت عزیزم.والاخودمم سری قبل سیکلم باسینال بودبااینکه خودمم مشکل تخمک واینا ندارم.همسرمم همه چیزش خوبه کلا۳تاجنین شد ک ضعیف بودن ویباره انتقال دادن ومنفی شد.منم بخاطرهمین میترسم ولی لامصب خیلی گرونه.فعلاسه تاخریدم.میگفتم بعدیا رو سینال بخرم.انقدخرج کردیم دیگه ازهمسرم خجالت میکشم بخدا.طفلک همش داره خرج میکنه اونم بی نتیجه شدن همش.😔

خیلی ممنونم ازراهنماییت عزیزم.والاخودمم سری قبل سیکلم باسینال بودبااینکه خودمم مشکل تخمک واینا ندارم ...

والا من سینال بود داروم و hmg ستروناکس و اون دوتا آمپول آخری واریوپپتیل فک کنم ولی حدود ۴ تومن شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه خراش آندومتر یا قبل از سیکل انتقال هست یا تو قاعدگی سیکل انتقال  پی آر پی 3 یا 4 روز قبل ان ...

نميدونم عزيزم ان شالله كه گرفته بااااشه چون هنو ازمايش نداديم اخرين بسته جنين تخمك اهداييش بود ان شالله كه مثبت ميشه🙌🌹

ببلاک ای ار اتفاقا خوب گیرنیاد همه جاهست مشکل اینجابود یه قوطی خورد اصلااا بهش نساخت همش اسهال می‌شد ...

بعد هر شيردهي بيست دقيقه ايستاده نگهش دارين سعي كنين كمتر بهش شبربدين تو فاصله زماني كمتر بعضيااا هم رفلاس الرژي دارن يعني بخاطر موادغذايي كه مادر ميخوره بهشون نميسازه استفراغ ميكنن 

خیلی ممنونم ازراهنماییت عزیزم.والاخودمم سری قبل سیکلم باسینال بودبااینکه خودمم مشکل تخمک واینا ندارم ...

عزيزم ان شالله  صاحب يدوقلوي سالم و صالح ميشي همه سختيايي كه كشيدي ميشه خااااطره