2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

عزيزممم خيلييي برات خوشحال شدممم من مطمئن بودم ك مثبت ميشي😍

انشالله كه بارداري راحتي داشته باشي و نينيتو صحيح و سالم و به موقع بغل بگيري😍😍

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

واااای خداااا رو شکر عزیزم انتظارت به سر رسید😍🤩🤩🤲🌹ان شاالله صحیح و سالم میاد بغلت عزیزم😍🤩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا ساره حون ازمايش داره تونستين امروز نفري صد تا صلوات بفرستيم ان شالله كه به فرزند صالح و سالم خت ...

ممنون عزیزم مرسی از لطفت مهربون و همچنین سایر بچه ها🙏😍ان شاالله هر چی خیره🤲🌹🌹

ممنونم عزیزم قسمت همه منتظرا بشه الهی حدودا35دقیقه اونجا یساعت کامل استراحت کردم بعدم اومدم خونه تا ...

خدارو شکر عزیزم‌.‌هر وقت تونستی برامون‌بنویس داروهات چی بودن قبل انتقال ?مکملهات ؟ تغذیه ات ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیز دلمممم 🥺🥺😍😍 الهی که دست خدا همیشه روی شونه هات باشه گلم، منم توی قنوت نمازهام همه تون رو ی ...

قربونت برم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدات شم مرسی از دعای قشنگت💜💜💜 ایشاالله همه ب این آرزوشون برسن و دامن همه سبز بشه و خدا هم یه نگا ...

اره عزیزم اصلا بهش فکر نکن اینهمه بچه ها کلا یه جنین تشکیل شدو با همون خدا براشون خواست و مامان شدن

فقط خدا باید بخواد

حتما پیاده روی کن مایعات بخور ایشالله خیره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا نکنه عزیز دلم مهربونم، هیچی اتفاقات تکرار، حرفهای تکراری ... آره بخدا کااااش می‌فهمیدیم که خیلی ...

مبارک باشه انشالله . تبریک میگم . خدا میدونه چقدر خوشحال شدم . انشالله قسمت همه ی منتظرا

خدای من خدای معجزه هاست . 
ان شاالله اينسري همه چي عالي پيش ميره عزيزم💋🤲

ممنونم عزیزم. ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@معجزه_97

@alaae    

@m9911    

@sare1367    

@99liliii    

یک دنیاااا تشکر دوستان مهربونم. واقعا ممنونم بابت همراهی و اینهمه حس و دعاهای خوب.

امیدوارم بتونم با دعاهای خیر برای تک تکتون گوشه ای از محبتتون رو جبران کنم.

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید و دست خدا روی شونه هاتون باشه.

التماس دعا 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@یامنان    

@هیوا7    

@مرادوریحانه    

@پاپیون__سفید    

یک دنیاااا تشکر دوستان مهربونم. واقعا ممنونم بابت همراهی و اینهمه حس و دعاهای خوب.

امیدوارم بتونم با دعاهای خیر برای تک تکتون گوشه ای از محبتتون رو جبران کنم.

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید و دست خدا روی شونه هاتون باشه.

التماس دعا 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم