2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست
سلام بچه ها من ال دی خوردم  تموم شده بعده چند روز پریود میشم میترسم بیوفته تو‌ تعطیلی دکتر رفتن ...

سلام عزیزم معمولا متفاوته بعضی وقتا بعد از دو روز من تو پنج یا ششمین روز پریود میشم همیشه بعدشم نگران نباش من از این اتفاقا خیلی واسم افتاد فوت اطرافیان مریضیشون عملشون ولی خدا خواستو با انتقالم یکی نمیشد فقط استرس اخرش برام موند پس بسپارش دسته خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم انشاءالله.آره واقعا محبت خیلی تاثیر داره ولی متاسفانه یکم محبتی هم که داشت دیگه نداره حر ...

عزیزم ببخشید که من دخالت میکنم ولی میدونم که میگم باور کن ذات مردا جوریه که نمیتونن مشکلو سختی این راهو بیان کنن وتو خودشون میریزن ووقتی تو خودشون میریزن به اطرافیانشون کم توجه میشن چون مغز مردا قدرت تمرکزبرروی چند چیزو نداره ولی ما زنا ماشاللله میتونیم هفت کارو کنترل کنیم😁😁😁😁😁پس از اون جنبه بهش نگاه نکن چون میدونم اونجوری نیست خودتم میدونی این کار چهههه قدر استرس  داره پس باهاش کنی مدارا کن مت وقتی منفی میشدم با دوروز گریه خودمو خالی میکردم ولی به قول شما شوهری سرد میشد ومن باهاش حرف میزدم جو خونرو عوض میکردم امتحان کن ضرر نمیکنی 

خدا رو شکر که بهتر شدین 😍😍عزیزمم ان شالله کولیکش خیلی زود خوب میشه 😍😍سلامتی خبر خاصی نیست .روزها ...

فدات شم مرسی عزیزم

الهی بزودی قسمتت شه خدا ی فرشته کوچولو بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان...حرکات جنین از کی احساس میشه؟ توی هفته ی شونزدهم هستم چیزی حس نمیکنم..کم کم دارم نگران ...

من جفتم قدامی بود ۲۳ هفته حس کردم الان زوده عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ببخشید که من دخالت میکنم ولی میدونم که میگم باور کن ذات مردا جوریه که نمیتونن مشکلو سختی این ر ...

ممنون عزیزم از راهنمایت خیلی اینکارو کردم خودم خیلی گرم گرفتم توخونه ولی اون هیچ سرد سرد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم از راهنمایت خیلی اینکارو کردم خودم خیلی گرم گرفتم توخونه ولی اون هیچ سرد سرد

انشالله به حق این روزای عزیز خونتون با جیقو داد نینی گرم بشه نمیدونم چرا چون خودمم یه مدت توی سیکل درمان اونجوری شدم شوهرم هی میگفت خیییلی سرد شدی درکش میکنم یه مدتم شوهرم اونجوری شد احساس میکنم جو این درمان خیییلی سنگینه از عوارضشه مثله داروهایی که میخوریم عوارض دارن

انشالله به حق این روزای عزیز خونتون با جیقو داد نینی گرم بشه نمیدونم چرا چون خودمم یه مدت توی سیکل د ...

انشاءالله ممنون عزیزم.اره واقعا جو سنگینی داره این ای وی اف لعنتی کاش ماهم میتونستیم مثل خیلیای دیگه طبیعی باردار بشیم

شما ت‌و چه مرحله ای هستید 

والله فعلا هیچ شهریور و آذر انتقال منفی داشتم که معلوم شد مسکل ایمنی وانعقادی دارم دارم سعی میکنم همسرمو راضی کنم که ادامه درمانمو شروع کنم ولی میگه من دیکه به دکترا امیدی ندارم

والله فعلا هیچ شهریور و آذر انتقال منفی داشتم که معلوم شد مسکل ایمنی وانعقادی دارم دارم سعی میکنم هم ...

دکترا نمیدونم چرا انقدر بیفکرن ما این همه هزینه خوب از همون اول ازمایش هارو بنویسید دیگه الان منم نگران قبل از شروع سیکلم خواستم از ایمنی بدم دکتر گفت نمخواد الانم وارد سیکل شدم نگرانم چون داروهامومیخورم نمیتونم از بدم دیگه به امید خدا 

سلام عزیزم معمولا متفاوته بعضی وقتا بعد از دو روز من تو پنج یا ششمین روز پریود میشم همیشه بعدشم نگرا ...

توکل بر خدا ممنون عزیزم ب خاطره حرفات

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دکترا نمیدونم چرا انقدر بیفکرن ما این همه هزینه خوب از همون اول ازمایش هارو بنویسید دیگه الان منم نگ ...

اره والله من قبلا یه سقط ویبارم افت بتا داشتم به دکترم گفتم برام بنویسه گفت لازم نیست برای یه سقط الان بعداز سه سال تازه فهمیدم اگر زودتر میفهمیدم خیلی بهتر بود حالا شما به خودت انرژی مثبت بده دیگه بهش فکرنکن انشاءالله اینبار دیگه یه پسرکاکل زری گیرت میاد وبسلامتی زایمان میکنی