2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام سارا جون نه نرفتم عزیزم فکر کردم که شاید بالاخره ماه آخرم طبیعی باشه این دردا دیگه نرفتم دیگه خ ...

عزیزم بنظر من حتما برو ی ان اس تی بده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بنظر من حتما برو ی ان اس تی بده 

عه یعنی بنظرت الانم با اینکه چندساعته خوبم ودرد ندارم احتمال خطر هست؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم انشاءالله این روزا خیلی زود نصیب خودت عزیزم

مرسی عزیزم🙏🏻😍 امیدوارم .🙏🏻🙏🏻 رفتین دکتر ؟الان حالتون چطوره؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کولیک و که همه بچه ها دارن ولی اینکه میگی موقع شیر بیقراری میکنه حسم میگه رفلاکس داره....توی تهران ی ...

پودر امپرازول رو دکتر داد بهم گفت اگه شیر خشکو عوض کردی و خوب نشد بده هنوز یکروز شیرو عوض کردم ندادم بهش خیلی نتراحتم اره احتمال ریاد رفلاکس داره قلبم داره تیکه تیکه میشه از دیروز وقتی گریه میکنه داغون میشم نمیدونم چکار باید کنم نفخ هم داره من غذاهارو رعایت میکنم ولی نمیدونم باز چکار باید کنم. لطفا برامون دعا کنید من طاقتم خیلی کمه تازه دست تنهام هستم خیلی سخته همش نگرانم الان از دیروز فقط تو خواب شیر منو میخوره تو بیداری نمیخوره 🥺

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
همسرت سالمه؟ عزیزم شما که کیت تخمک ات رنگ میگیره، طبیعی هم نشد ، با آی وی اف ، با تخمک خودت اقدام ک ...

ممنون عزیزم

بله همسرم سالمه 

خودمم توسونو ۴تاتخمک داشتم

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها یه سوال   تا حالا کسی قبل انتقال یا کلا تو سیکلش طب سوزنی رحم انجام داده ؟     ...

من شنیدم خوبه ولی انجام ندادم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه کیست داشته باشیم ماساژ سیاهدونه خوب نیست ؟

من کیست پارااوارین دارم برای منم خوب نیست یعنی ؟

سلام عزیزم خوبی؟ دیشب که به هوای طبیعی بودن دردا دکتر نرفتم پیش خودم گفتم حتما طبیعیه دیگه بالاخره م ...

خداروشکر🙏🏻