2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم حتما حتما با چشم گریون به یاد تک تکتون هستم لحظه به لحظه😭😭😭 انشاءالله سال دیگه این موقع ...

یه دنیا ممنون عزیزم اسمت اگه ذهنم یاری کنه مهسا بود یا اشتباه گفتم انشاالله که بسلامتی زایمان کنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شیطون شیطون شیطون دیگه گاهی واقعا کم‌ میارم. قربونت برم عزیزدلم الهییییی قسمت خودت عزززیزم بزودی زود ...

ای جونم خدا رو شکر لحظه به لحظه شونو با چشمات تصویرشو قورت بده مامانم میگه بزرگ شدین دیگه تو بغلم جا نمیشین اما همه جوره بچه م هستین و عزیز دل انشاالله بزرگ شدنشونو ببینی ممنون از دعای قشنگت گلم اسمای گلشون چیه 🧿🧿🧿

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب پس فکر کنم پریوده، قطع پروژسترون باعث پریودی میشه حالا نمی‌دونم استرادیول می‌تونه جلوشو بگیره یا ...

عزیزم من میخوام اون حلوارودرست کنم خرنوبوهمشوبایدآسیاب کرد یافقط دونه های داخلشو؟

عزیزدلمی انشاءالله شمام گل دخترتو سالم بغل بگیری عزیزم  وهمچنین این روزا قسمت تک تکِ دوستای عز ...

مرسی عزیزدلم

انشالله به زودی زودی بارداری همه منتظرا و صاحب نی نی سالم بشن💗🤲

ای جونم خدا رو شکر لحظه به لحظه شونو با چشمات تصویرشو قورت بده مامانم میگه بزرگ شدین دیگه تو بغلم جا ...

ای جان دلم اره واقعا درسته. رها و رادمهر عزیزدلم. فداتشم مهربون

خداياشكرت....❤️ 

سلام به همه عزیزان طاعاتتون مقبول درگاه حق ایشالا.من رفتم سونو آنومالی گفت ۱۸هفته و ۱روز که باید طبق ان تی ۱۸هفته و دو روز بود.جنین بریچ و جفت قدامی فقط نوشته یه میوم ۳۰میلیمتری در جدار خلفی رحم!این از کجا اومده من قبل انتقال هیسترو شدم تو ان تی هم نبود.الان این مشکل ساز نیست.کسی میتونه کمکم کنه که چه کاری باید انجام بدم.اینو تو گزارش دیدم قد یه دنیا دلم گرفت😭

[QUOTE=234388741]ان شاالله که شما هم زایمان خیلی راحتی داشته باشین و به سلامت نی نی قشنگتون رو بغل ب ...

خیلی ممنونم مهربون 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من از سه تا متخصص ایمنی شنیدم ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل از انتقال. یعنی دو یا سه روز قبل از انتقال سرم آی وی ...

اره حالا خودمم باز میگم به دکتر ،الان باید بگم دکتر عارفی برام نامه بنویسه تا داروخانه بده؟ با بیمه نیروهای مسلح