2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
سلام گلم من شونزده هفته خونریزی کردم و سریع رفتم سونو دادم تا علت مشخص بشه و معلوم شد از جفتم بوده و ...

ممنون عزيزم اره فردا ميرم زايشگاه شهر خودمون  ببينم چي ميگن اخه دكترم با ما ٧ساعت فاصله داره تو شهر خودمون نيس متاسفانه 

ممنون عزيزم اره فردا ميرم زايشگاه شهر خودمون  ببينم چي ميگن اخه دكترم با ما ٧ساعت فاصله داره تو ...

اره نزدیکترین زایشگاه هم بری اوکیه عزیزم دست خدا به همراهت 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشيد عزيزم شما لكه بيني كم داشتيد يا شديد ؟؟سونو داريم ولي الان تعطيلاته متاسفانه همه جا تا شنبه ب ...

یه روزایی کم بود یه روزایی خیلی زیاد حجمش رنگشم یه روزایی قهوه ای یه روزایی روشن بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم زینبی جون خیلی وقته نیومده تاپیک  ببین برا هایپر شدن برنامه غذایی پرپروتئین داشته ب ...

مممنون عزیزم من قبل این دوره رو رد کردم ولی کلا یادم رفته پس برم ببینم صفحات اول رو متشکرم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
به ماما زايشگاه شهرمون زنگ زدم ميگه نه طبيعيه اين لكه بيني و اينا ولي شرايط ما فرق داره اونا كه نميف ...

دارویی نداره عزیزم ، همون شیاف رو ادامه بده و خیلی استراحت کن، فقط برای دستشویی بلند شو از جا

اگر خدای نکرده تبدیل به خونریزی شد سریع برو بیمارستان

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت عزيزم زايمانت نزديكه فداتشم برامنم خيلي دعا كن ايشالله خودتو دختر گلت هميشه سالم باشين 🌹

خیلی ممنونم بابت دعای خیرت الهی آمین حتما دعاگوی همه خانمای این سایت همیشه بودم و هستم 😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام روستای خوبم 

سال نو مبارک.ی سوال دارم ازتون من امروز ۱۳انتقالم جنین ۳روزه فریزم از روز ۸دردای پریدیم شروعی شد که روز ۹به حدی بود، که انگاری رحمم سنگین و بیاد از واژن بیرون شیاف کردم هر۸ساعت فرداش ترشحاتم صورتی شد وتا روز ۱۱دردام تقریباشدید وترشحات پر رنگتر شد.زنگ زدم کلنیک گفتن ی آمپول اضافه کن و من امکان خرید امپول نداشتم وشیافم کردم ۶طاعت صبح ۱۲لکم قهوه ی بود،که امروز کاملا قطع شده اما درد پریود دارم اما کمه درضمن بیبی چک تا روز ۱۰منفی بود، دلم داره می ترکه زندگیم رو هواست 

راستی درد سینه و نفخم از بین رفته

ازتون خواهش میکنم اگه کسی با این شرایط بوده بگه جای امیدی هست وسنم ۴۷ساله

سلام روستای خوبم  سال نو مبارک.ی سوال دارم ازتون من امروز ۱۳انتقالم جنین ۳روزه فریزم از روز ۸د ...

سلام خواهرم

منم دقیقا مثل توعه م ولی مال من مثل پریود

آیا شما قبل از پریودی هم درد سینه داری ؟

من همیشه دارم و قبل از پریودم لعنتی کم میشه که روز دوم.سوم ازبین میره

انشاالله که مثبت باشی.بسپار بخدا خودش

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین الهی شما هم هر چه زودتر به خواسته قلبیت برسی 😇

مرسی عزیزم .ان شاالله🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام روستای خوبم  سال نو مبارک.ی سوال دارم ازتون من امروز ۱۳انتقالم جنین ۳روزه فریزم از روز ۸د ...

سلام عزیزم عید شما هم مبارک، گلم منم دقیقا مثل شما بودم، لکه بینی و درد شدیییید پریودی داشتم ولی مثبت شدم، ان شاالله که شما هم مثبتی و خوش خبر برمیگردی عزیز دلم استرس نداشته باش به بی بی چک هم خیلی اعتباری نیست، روزی که برات تعیین کردن برو آزمایش، من جنینم ۵ روزه بود و روز ده انتقال تازه بتام ۴۳ بود، جنین ۳ روزه یکم دیرتر میگیره گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم عید شما هم مبارک، گلم منم دقیقا مثل شما بودم، لکه بینی و درد شدیییید پریودی داشتم ولی مثب ...

وای ممنونم هانیل جان خدا راشکر عزیزم

خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم.سینه دردم داشتین شما؟که دردش کم شه؟

وای اگه حرفت درست باشه ی شیرینی خوبی داری از من