2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین الهی شما هم هر چه زودتر به خواسته قلبیت برسی 😇

آنا جون عزیزم‌ بسلامتی ۲ روز مونده به زایمان ؟ کدوم دکترو انتخاب کردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترای گل ومامانای سال ۱۴۰۱ سال نومبارک امیدورام درسال جدید به همه آرزوهای قشنگمون برسیم که اولیش نی نی سالم وصالح.بهترینها نصیبتون دوستتون دارم.عیدتون مبارک  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام 

خانماي باردار كسي بوده بعد ١٢هفته لكه بيني داشته باشه 

امپول پروژسترون زده باشه يا فقط شياف استفاده كرده؟؟

لكه بيني دارم خيلي نگرانم چند تا لخته كوچيكم ديدم 😔😔

دكترام نيستن تو تعطيلي نميدونم چيكار كنم 😢

خانما هركي ميدونه بايد چيكاركنم خواهشا راهنمايي كنه خيلي نگرانم 😭😭

عزیزم خودتو نگران نکن الان چی استفاده میکنی؟

نمیتونی یه جوری با دکترت یا ماماش تماس بگیری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم خودتو نگران نکن الان چی استفاده میکنی؟ نمیتونی یه جوری با دکترت یا ماماش تماس بگیری؟

الان روزي سه تا شياف پروژسترون نه دكترم كه نميتونم از ظهر كه شديد تر شد هرچي زنگ زدم مركز كسي جواب نداد ٣روز پيش ان تي رفتم همه چي خوب بود نميدونم چطور يه دفعه اينطور شد

سلام عزیزان خوبین عیدتون مبارک انشاالله سال خوبی در پیش رو داشته باشید پراز اتفاقهای خوب 🥰 

بچه ها زینبی هنوز تاپیک میاد ؟؟ 

کسی پست های قدیمی آنا رو داره در مورد هایپر شدن ؟؟؟؟چه چیزایی باید استفاده بشه ؟؟ ممنون میشم بچه ها کمکم کنید 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الان روزي سه تا شياف پروژسترون نه دكترم كه نميتونم از ظهر كه شديد تر شد هرچي زنگ زدم مركز كسي جواب ن ...

۳تا شیاف خوبه عزیزم فقط استراحت کن احتمال داره هماتوم باشه که دوای دردش استراحت مطلقه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به ماما زايشگاه شهرمون زنگ زدم ميگه نه طبيعيه اين لكه بيني و اينا ولي شرايط ما فرق داره اونا كه نميف ...

نه نترس این ترس واسترس برات بدتره اگه تونستی یه سونو برو اگه نمیشه فقط استراحت کن 

من خودم از روز ۶ انتقال تا۱۳ هفتگی لکه بینی وخونریزی داشتم به دکترم میگفتم فقط میگفت طبیعیه ولی من چون آدم سرخودی ام، سرخود هرسری یه شیاف اضافه میکردم تا رسیدم به روزی ۲تا آمپول و۳تا شیاف که بعد هماتومم دکتر کمش کرد 

سلام عزیزان خوبین عیدتون مبارک انشاالله سال خوبی در پیش رو داشته باشید پراز اتفاقهای خوب 🥰  ب ...

سلام عزیزم زینبی جون خیلی وقته نیومده تاپیک 

ببین برا هایپر شدن برنامه غذایی پرپروتئین داشته باش روزی چندتا سفیده تخم مرغ آبپز بخور دوغ شور کباب مرغ کلا پرتئین زیاد بخور استراحت کن حتما دولا راست نشو 

برو صفحات اول تاپیک احتمال زیاد درموردش کامل توضیح داده آنا جون 

نه نترس این ترس واسترس برات بدتره اگه تونستی یه سونو برو اگه نمیشه فقط استراحت کن  من خودم از ...

ببخشيد عزيزم شما لكه بيني كم داشتيد يا شديد ؟؟سونو داريم ولي الان تعطيلاته متاسفانه همه جا تا شنبه بسته اس

سلام  خانماي باردار كسي بوده بعد ١٢هفته لكه بيني داشته باشه  امپول پروژسترون زده باشه يا ...

سلام گلم من شونزده هفته خونریزی کردم و سریع رفتم سونو دادم تا علت مشخص بشه و معلوم شد از جفتم بوده و رفتم زایشگاهی که دکترم هست و آمپول پرولوتون تجویز شد برام و رسیدم خونه دیگه خونریزی نداشتم فقط لک بودم بعد چند روز لک هم قطع شد لخته نداشتم و خون روان بود. نگران نباش زایشگاه ها بیمارستانها بازه تو خودشونم سونو دارن و بررسی میکنن برو بیمارستانی که دکترت هست اونجا خودشون میدونن چکار کنن ایشالله که بخیر میگذره عزیزم شاید هماتوم داری.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت