2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
سلام پاپیون جان .خوبین ؟نتیجه پانکچرتون چطور شد؟جویای احوال بودم ؟خوب بود؟چندتا جنین پسر براتون تشکی ...

سلام عزیزم . ممنونم‌مرسی . پانکچر شدم ۷ تا تخمک بود که ۶ تا جنین تشکیل شد ‌ از ۶ تام ۴ تاش فریز شد . سه تا A  و یه دونه B 

تعیین‌جنسیت نشدن فعلا تاچند روز  قبل انتقال .

تو چیکار کردی عزیزم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذارشرایط رحمت خوب بشه کامل اماده باشه بعد انتقال بده ...من هبچکدومو نگرفتم فقط دکاپتیل زده بودم یبا ...

دکاپتیل همینه . فقط اسماشون باهم فرق داره . یه دونه زدی فقط ؟

ممنونم عزیزم اب دورش ۹ هست گفت روزی ۲۰ تا لیوان بخور دعا کن خوب بشه

خب سارا جان‌منم دقیقا ۹ بودم سر دخترم . ولی تو یک هفته  رسید به ۱۲ . خییییلی آب خوردم . کاهو و سوپ و غذاهایی مثل قیمه و ... رو بخور که آب دارن . راستی سرم خیلی کمک میکنه سریع بره بالا . برای منم ننوشت اون موقع ولی برای دوستم دکترش نوشت سریع رفت بالا . 

خب سارا جان‌منم دقیقا ۹ بودم سر دخترم . ولی تو یک هفته  رسید به ۱۲ . خییییلی آب خوردم . کاهو و ...

واسه منم سرم ننوشت 

اب روزی چند تا لیوان میخوردی؟

به نظرت خودم برم سرم بزنم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم

سارا جون آب دور جنین چرا برامن زده 120  و نوشته اندازه در حد معمول و اوکی. چرا به شما گفته 12 اوکیه ؟ و بند ناف تو سونوهای معمولی معلوم نبود تا حالا؟ حتما باید داپلر بریم تا دیده بشه؟ 

عزیزم ایشالله چند روز باقیمانده رو بخیر بگذرونی و صحیح سالم کوچولوتو بغل کنی بحق علی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

شب همگی بخیر باشه دوستان میشه یه دکتر خوب به من معرفی کنین که خودش ببینه سونو کنه و مهمتر از همه در دسترس باشه.ممنون میشم دکتری که خودتون راضی هستین بهم معرفی کنین.من میش دو تا دکتر رفتم یکیشون خوبه در دسترس نیست یکیشون همیشه در دسترسه اما بهش اعتماد ندارم.من تهران هستم.فکر کنم بارداری با ریسکی دشته باشم نیاز به کمک شما دارم.خواهشا جواب بدین

اره عزیزم منم رفتم دکتر تغذیه همینارو بهم گفت اما من کلا زیاد از اول کربوهیدرات مصرف نکردم واقعا بیش ...

پروتیین بیشتر بخور از این اندازه ایی که میخوری میوه رو کمتر بکن مثلا روزی دو تا تخم مرغ بخور. گوشت بیشتر بخور قارچ بخور

خدایا شکرت
سارا جون آب دور جنین چرا برامن زده 120  و نوشته اندازه در حد معمول و اوکی. چرا به شما گفته 12 ا ...

چیزی نگفت به من فقط گفت ۹ کمه ولی فک کنم ۱۲ خوب باشه عزیزم

نه عزیزم تو سونو های معمولی معلوم نبود امروز تو داپلر مشخص شد

ممنونم دعا کن برام همچنین ان شاالله شما هم گل دختریو سالم بغل کنی زایمانت همون یکم هست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم رفتم گفت iugrنیست ولی خب وزنش کمه و دور شکمش ی هفته عقبه و کلی ازمایش واسم نوشت مثلcmv و ا ...

ان شالله این ماه اخر هم بسلامتی طی میشه و صحیح و سلامت بغل میگیریش

خدایا شکرت
ان شالله این ماه اخر هم بسلامتی طی میشه و صحیح و سلامت بغل میگیریش

ممنونم عزیزم دعا کن برام

فکر کنم تو طبیعی خطرناک بشه میخوای سزارین بشی دیگه حتما چکاپ هفتگی رو برو

اره گفت هر هفته سونو هفته ای دوبار nst 

البته دکتر نمی خواست به من بگه من اومدم بیرون یواش داشت به منشی میگفت تو پروندم بنویسه من رفتم کیفمو جا گذاشته بودم بردارم شنیدم همش میگم کاش نمیشنیدم استرس گرفتم