2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست
اره فکر کنم گره خوردنش یا سفت شدنش خطرناک باشه چون امروز داپلر شدم هم خونرسانی خوب بود هم ان اس تی گ ...

نه عزیزم من تهران نیستم. آشنایی با مراکز اونجا ندارم

خدا را صد هزار مرتبه شکر که همه چی خوب بوده. استرس را بزار کنار تا آخر. غقط همون اتفاقی می افته که خدا میخواد. خدا برات بهترین ها را بخواد الهی

ممنونم از راهنماییت عزیزم  هفته ای چند بار ان اس تی میدادی عزیزم؟ به من گفت ی دور خطری نداره ...

عزیزم  دوشنبه که سونو شدم هشت ماهگی بود بردم مطب دکتر گفت سونو نشون میده رشد عقب افتاده. از روی شکم معاینه کرد گفت بله. همون روز رفتم داپلر و دوباره رفتم مطب و بهم استراحت مطلق داد و گفت از روز پنج شنبه هر روز برو ان اس تی. 

من از دوشنبه تا پنج شنبه استراحت بودم و مایعات شیرین و لیدی میل میخوردم و چهارشنبه شب حرکات خیلی کم شد. جوری که تا صبح من چک میکردم و صبح پنج شنبه که رفتم برای اولین بار ان اس تی شدم گفت سریع باید بستری بشی. 

فکر کنم اوضاع مال من خیلی خراب بود که دوشنبه سونو معمولی و معاینه شکم هم نشون داده بود. و داپلر فقط تایید ماجرا بود

دعاگوت هستم خدا قبول کنه. توکل کن به خدا همه چی دست اونه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا رو شکر بچه داری؟

بله عزیزم یه دختر دارم. بعد از اون همه مشکلات شروع شد. شاید هم قبلش شروع شده بوده و اونم معجزه بوده. نمیدونم خدا میدونه

إن شاالله شما ها و همه بچه های اینجا به زودی دامنشون سبز بشه. همش سر نمازها و دعاهام به فکر بچه های اینجا هستم چون خودم درک کردم این همه سال سختی هاش را. میدونم هم از نظر مالی و هم روحی چقدر سخته این مسیر. فقط امید به خداست که ادم را به جلو حرکت میده وگرنه چندین بار آدم طاقتش تمام میشه و میخواد دیگه بیخیال همه چی بشه

سارا جون منم الان‌ پیاماتو دیدم . عزیزم انشالله که خیر برات پیش بیاد . منم از ته دلم برای تو و نی نی ...

ممنونم لطف کردی اومدم بیمارستان بستریم کردن التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها  من بخاطر حاملگی خارج رحم دکتر بهم امپول داد زدم گفت چون‌ میوم داری بهتر عمل نشی و ...

عزیزم منم یه بار خارج رحم شدم. چند ساعت درد یک طرفه تیر کشنده گرفت و بعد از چند ساعت ول کرد. فرداش یه لک کوچولو دیدم. رفتم گفت باید سریع عمل بشه و موقع عمل دیده بودن که لوله ترکیده و خونریزی داخلی دادم. شستشو دادن داخل شکم را و تا مدت ها ضعف و سرگیجه داشتم خونریزی داخلی خیلی بده. 

حتما برو سونو بشو و از مهارت دکتر مطمئن بشو. خارج رحم یک مورد اورژانسی محسوب میشه و دور جونتون میتونه برای مادر خیلی خطرناک باشه در صورت ترکیدن لوله

ساراجونم نمیخوام نگرانت کنم قربونت برم ولی کاش هرجور شده با دکترت تماسی داشته باشی مسمومیت خطرناکه ح ...

چیکا جون اومدم بیمارستان بستریم کردن دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من اومدم بیمارستان بستریم کردم ازم ازمایش اینا گرفتن گفتن فعلا باید باشی التماس دعا 

بچه ها من اومدم بیمارستان بستریم کردم ازم ازمایش اینا گرفتن گفتن فعلا باید باشی التماس دعا 

عه وا پس گفتین که همه چی خوب بوده داپلر؟ 

به خاطر مسمومیت بستری کردن؟ 

دعات میکنم حتما. استرس نگیر. هر چی خدا بخواد همون میشه. 

چیزی نیست برای اطمینان بستری کردن شاید. 

چیکا جون اومدم بیمارستان بستریم کردن دعا کن برام

الهی فدات بشم حتما حتما. خوب کاری کردی اونجا خیالت راحت تره فقط نذار الکی دستکاریت کنن با پزشکت در تماس باش. الهی که همه چی به خیری میگذره و به موقع دختر خوشگلمونو بغل میکنی😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 

نهایتش اینه که میارنش بیرون دیگه. استرس نداره

یکم وزنشون کمه مثل دختر من ولی اینقدر زرنگ بود که تپل ها اینقدر زرنگ نبودن. اصلا هم به دستگاه احتیاج نداشت با اینکه زود به دنیا اومد. 

الان دیگه کامل شده بچه تون. خیالتون راخت

من بسکه اون آخرا هر روز استرس داشتم تا دکتر گفت برو برای سزارین اینقدر خوشحال بودم که نگو. گفتم حالا یه نفس راحت میکشم و از هولش در میام

عه وا پس گفتین که همه چی خوب بوده داپلر؟  به خاطر مسمومیت بستری کردن؟  دعات میکنم حتم ...

بله عزیزم بخاطر مسمومیت فشارمم رفت بالا ی دفعه رو ۱۴ اینا 

ممنونم عزیزم🙏

الهی فدات بشم حتما حتما. خوب کاری کردی اونجا خیالت راحت تره فقط نذار الکی دستکاریت کنن با پزشکت در ت ...

اره خیالم راحت تره اینجا برام امپول ریه زدن گفتن اگه زود بدنیا بیاد فشارمم چک میکنن هی خداروشکر اومده پایین 

نهایتش اینه که میارنش بیرون دیگه. استرس نداره یکم وزنشون کمه مثل دختر من ولی اینقدر زرنگ بود که تپل ...

اره گفتن نهایت تا بتونیم سعی میکنیم تا ۳۷ نگهش داریم امپول ریه هم زدن گفتن چک میکنن مدام حالا فعلا ازمایش گرفتن گفتن اگه فشارم خوب باشه و جواب ازمایشاتم خوب باشه مرخص میکنن توکل بخدا 

التماس دعا

اره گفتن نهایت تا بتونیم سعی میکنیم تا ۳۷ نگهش داریم امپول ریه هم زدن گفتن چک میکنن مدام حالا فعلا ا ...

ایشالا که خیر باشه عزیزم😍 برات دعا میکنم بهترین اتفاق برا خودتو نینی بیوفته عزیزم❤️❤️

ایشالا که خیر باشه عزیزم😍 برات دعا میکنم بهترین اتفاق برا خودتو نینی بیوفته عزیزم❤️❤️

ممنونم عزیزم ان شاالله🙏🙏