2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست

سلام خانمای گل مامانای الان وآینده امیدوارم حال دلتون شاد شاد باشه ولبتون خندون باشه.امیدوارم درسال جدید هرچی آرزو دارین بهش برسین  خدابهترینها روبرا ی همه شما رقم بزنه.سالی پر آرامش وخوشبختی ونی نی های سالم و صالح برامون باشه  ان شاءالله دوستون دارم پیشاپیش سال نو خیلی مبارک باشه  تولد عیدشمامبارک  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ماهم دی اف ای ننوشت من خودم ازش خواستم بنویسه. به من‌گفت چون‌در هرصورت میخوای میکرو بشی احتیاج ...

خوب بیمارستان عرفان گفت بریم اونجاهم بعد از اینکه نمونه را دادیم گفت ما dfiنمیگیریم گفتم خودم میخوام انجام بذین گفت ما اصلا الان موادشو نداریم شاید اگه از اول گفته بود اونجا نمونه نمیدادیم میرفتیم ازمایشگاه دیگه 

اخه dfiخیلی تاثیر داره توی میکرو و تشکیل جنین من سری قبلی به خاطر این 11تا جنین و منفی کردم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دکتر منم اسرافیلیه .عزیزم کاش خودت میگفتی . 

گفتم ولی گفت موادشو الان یکهفته است نداریم بعد از اینکه نمونه را دادیم گفت وگرنه اصلا از تول نمیداد 

خیلی بینظم بودم هنوز نسخه و دستور پزشک و ندیده گفت برین اتاق نمونه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

خودم دلم راضی نمیشه با این ازمایش دوباره بعد از عید میریم یه جا دیگه 

جرات هم نداشتم جلوی شوهرم چیزی بگم چون من گفتم بریم این دکتر بعدم نمونه داده بود قاطی بود،

جرات هم نداشتم جلوی شوهرم چیزی بگم چون من گفتم بریم این دکتر بعدم نمونه داده بود قاطی بود،

منم شوهرم آزمتیش اسپرم‌میده اعصابش بهم‌میریزه . یعنی میخوای دکترتو عوض کنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم شوهرم آزمتیش اسپرم‌میده اعصابش بهم‌میریزه . یعنی میخوای دکترتو عوض کنی ؟

نه ازمایش اسپرم و یه جای دیگه که خوبه انجام بدیم 

اخه دکتر اسرافیلی گفت پریود فروردین ال دی بخور که وارد سیکل بشی من نمیخوام تا شوهرم خوب نشده دوباره خودمو داغون کنم به خدا هزینه اش به کنار استرس رفت و آمد از شهرستان و منفی شدن و این همه هورمون وارد بدنم کنم

دوستان امروز کارت جنین گرفتم 3 تا جنین داشتم  4A،4A،2B بنظرتون کیفیتش خوبه ؟ @چیکا1   ...

ان شاالله میشن چراغ خونتون 

منم احتمال داره بعد از سال انتقال بدم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
آره فدات شم خدا رو شکر خدا بهم لطف کرد منم مامان شدم. دو قلوهات چه طورن خودت خوبی عزیز دلم. ممنونم م ...

خداروشکر عزیزم خوبیم الحمدالله ❤

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ان شاالله میشن چراغ خونتون  منم احتمال داره بعد از سال انتقال بدم

الهی آمین🥺دلم ضعف رفت ،،انشالله جانم ،خیلی ها اینجا هستن انگار دارن بعد سال انتقال میدن امیدوارم هممون مثبت بشین 🤲

سلام 

دوستانی که همسرشون واریکوسل داشتن و عمل کردن، اگر ممکنه من رو راهنمایی کنند.🌱🙏🙏🙏

می خواستم بدونم آیا عمل واریکوسل روی اسپرم همسرشون تاثیر مثبتی داشته، یا نه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈