2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه عالیه 😐😐ولش کن دکترو بابا الکی بهت استرس میده ان تیشون کاملا نرماله خیالت راحت. جنسیتشون چیه ...

دختر و پسرن عزیزم 

چقدر بده آدم مجبوره به خاطر زایمان دکترش رو عوض کنه اینجوری میشه دیگه

دکتر قبلیه تو ابن سینا بد نیستا مهربونه ولی اصلا حرف نمیزنه مجبورم خودم ازش سوال کنم 

بیمارستانایی هم که میرفت بد نبود ( دکتر سونیا اسکندریون)

مصطفی خمینی . پارسیان . آرمان . گاندی . نیکان 

الان نمیدونم چیکار کنم کلا دودل شدم 

الان جفتشون برام آزمایش خون نوشتن

دکتر جدیده دقیقا 40 دقیقه تو اتاق بودم کلی باهام حرف زد 😄 فقط فعلا نمیدونم کدوم بیمارستانا میره  

( دکتر نرگس توکلی )

من تا ۹ هفته داشتم استراحت کن به پهلو چپ دراز بکش شیافتو مرتب مصرف کن

چیکا جون انقدر کار هست ک اروم و قرار ندارم . اما دیگه کاری نمیکنم. تنها مشکلم اینه شما تو لباسشویی چ جوری لباس میزاشتی جمع میکردی؟ چه پوزیشنی داشتی؟ و اینکه چیکا جون از چند هفته لکت شروع شد زیاد بود؟ حالا دکتر از اخر این هفته امپولمو میخواد قطع کنه ۲تا شیافا بمونه . بنظرت ادامه بدم امپولو؟

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
دختر و پسرن عزیزم  چقدر بده آدم مجبوره به خاطر زایمان دکترش رو عوض کنه اینجوری میشه دیگه &nbs ...

ای جانم خدا حفظشون کنه الهی. من‌پارسیان زایمان کردم راضی بودم واقعا

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون انقدر کار هست ک اروم و قرار ندارم . اما دیگه کاری نمیکنم. تنها مشکلم اینه شما تو لباسشویی چ ...

کار همیشه هست انجام بدی ارزششو داره چیزی رو‌که با سختی به دست اوردی بخاطر کارای خونه خدایی نکرده براش مشکلی پیش بیاد؟ اینهمه زحمت کشیدی خدا بهت داده قدرشو بدون من یکسال خودمو محروم کردم از همه چی که فقط این دوتا صحیح و سالم به دنیا بیان. برای لباسشویی دولا نشو رو شکمت. اروم بشین بردار لباسو بعدشم اینکارارو بگو شوهرت انجام بده حداقل تا جای بچت سفت بشه. من ۶ هفته خونریزی شدید کردم بعدش تبدیل به لک شد من روزی سه تا شیاف و دوتا امپول داشتم. امپولم از هفته ۱۰ قطع شد شیاف تا ۲۱ هفته میذاشتم ۳ تایی بعدش کردم دوتا بعدشم یکی تا تقریبا اواخر بارداری

خداياشكرت....❤️ 
منم میخوام انجام بدم  ولی دکتر گفت ماه قبل ار انتقال باید انجام بشه و کلا بخاطر تعطیلات عید اف ...

اره برای منم افتاد بعد عید انتقالم ،امروز رفتم کارت جنین گرفتم 3 جنین دارم فقط بخاطر همون میخواهم خراش انجام بدم پرسیدم گفتن وارد سیکل شدی دومین روز  پریودی امدی به دکتر بگو بابت خراش راهنمایت میکنه ،من چون ای وی اف ناموفق دفعه قبلم داشتم الانم جنین زیاد نیست گفتم خراش بدم الاقل درصد موفقیت بیشتر بشه 

دوستان امروز کارت جنین گرفتم 3 تا جنین داشتم  4A،4A،2B بنظرتون کیفیتش خوبه ؟ @چیکا1   ...

عزیزم انشالله میشن چراغ خونت. چرا بد باشه توکلت به خدا باشه همه چی حل میشه❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
کار همیشه هست انجام بدی ارزششو داره چیزی رو‌که با سختی به دست اوردی بخاطر کارای خونه خدایی نکرده برا ...

خدا نگهش داره .حرفت منطقیع . ببخشید الان رفتم دسشویی ب خودمم خیلی فشار نیاوردما اومدم دیدم خون قشنگ همینجوری دارع میره، سریع از ترسم شیاف گذاشتم . فکر میکنم شیاف که میزارم روزی ۳تااکی ترم تا ۲تایی که دکتر گفته .میگم ضرر نداره بنظرت ؟ الانم دلدرد زیاد دارم حالم بده اصلا استرس گرفتم .باورکن چندین ساعت پدم سفید سفید بود یک دفعه شد خونریزی

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚

سلام خانما ،من یکسال پیش تست پاپ اسمیر دادم ،چند ماه پیش که دکتر رفتم نمیدونست یکسال پیش تست دادم منم بعدا فهمیدم دوباره تست پاپ اسمیر نوشته ،لازمه این تست رو دوباره بدم یا نه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش