2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
خانومایی که دوقلو باردارید لطفا جواب بدید.ایاتوبارداری دوقلویی حتما سرکلاژانجام میشه؟واینکه طول سروی ...

مال من دکترم نکرد ۳۷ هفته و سه روز زایمان کردم وزن نی نام خوب بود سرویکسم۳۵ بود فکر کنم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
منم واکسن نزدم نمی خوام بزنم میترسم بعدا واسه بچه عوارض داشته باشه البته شوهر من با اینکه دو دوز وا ...

دکترت چیزی نگفت؟

ماهم مهرماه که خواستیم بزنیم کرونا گرفتیم دیگه نزدم برم توسیکل شوهرمم که میگفت یوقت براما ضرر داره اصرارش نکردم.ماهم ازیکی که واکسن زده بود گرفتیم نمیدونم واکسن هم بزنیم که باید رعایت کنی.امیکرون علایمش چجوربود؟

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سونوی روز هشتم تو هرکدوم تخمداناا ۴ تا فولیکول داشتم. شما میدونین چه میزان اگه باشه هایپری ممکنه؟ ...

من ۲۶ تا تخمک دلشتم ولی هایپر نشدم عزیزم بستگی به مهارت دکترت داره معمولا وقتی تخمک بالا باشه میشی 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم من یه قلم توو ان تی گفت ۱۰۰٪ جنسیت و همونم شد اما کلا ان تی دقیق نیست توی آنومالی مطمئن میشی ک ...

ممنون گلم

شما یک قلت بزرگ تر از اون یکی نبود؟

مال من چهار روز یکی بزرگ تره چرا ؟؟

سلام.شما چندهفته هستید؟سرویکس شما چنده؟سرکلاژ شدید؟ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم

دوازده هفته و ۶ روزم

نه هنوز که فک کنم زوده واسه سرکلاژ

ولی توی  nt برام سرویکس و نزده فقط برام نوشته جفت خلفی و درحال حاضر اندوسرویکس را پوشانده به نظرتون بده؟؟ یعنی جفت سر راهیه؟

من سونوی روز هشتم تو هرکدوم تخمداناا ۴ تا فولیکول داشتم. شما میدونین چه میزان اگه باشه هایپری ممکنه؟ ...

کلا۸ تا نه هایپر نمیشی تعداد بالا میشن 

حالا باز شاید بدن با بدن فرق کنه اونو نمیدونم

ممنون گلم شما یک قلت بزرگ تر از اون یکی نبود؟ مال من چهار روز یکی بزرگ تره چرا ؟؟

گفتم بهتون که من به قلم😜

اما دوستانی که دوقلو داشتن انگار طبیعیه این تفاوت باز ازشون بپرس من اطلاع دقیق ندارم

بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

خدا سلامتی بده عزیزم ایشالا هرچه زودتر سلامت بغلشون کنی❤️

من فک میکردم از مادر که کرونا هم داشته باشه با ماسک میگن شیر بده فک نمیکردم جدا کنن 

ایشالا که زود خوب میشی عزیزم❤️ حسابی بغلشون میکنی

فک کنم کمتر از دهتا هایپر نمیشی ماله من ۲۵تا بود هایپر شدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من ۲۶ تا تخمک دلشتم ولی هایپر نشدم عزیزم بستگی به مهارت دکترت داره معمولا وقتی تخمک بالا باشه میشی&n ...

چنتا جنین شد همون ماه انتقال دادی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️