2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
نوار بزار ببین چقدرش پر میشه اگه چند ساعت هنوز خشکه که ترشح بود اگه زیاده سریع برو بیمارستان تست بده ...

نه پر نمیشه حتی لباسم خیس نمیشه 

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انا جون نمی دونم هست یا نه الان حدود ۴۵ دقیقس چیزی نیومده شوهرم سرکاره  اگه بخوام برم حدود ۵ عص ...

منم تو مدت بارداریم دوبار توهم نشتی آب داشتم ولی خوب خداروشکر همون توهم بود هر دوبارشم رفتم بیمارستان و چک کردم میخوام بگم که امکان توهم بودنش خیلی زیاده ولی چون گفتی تو سونو نشون داده گفتم بری وگرنه تا الانم که نیمده خیالت راحت عزیزم نشت نداری تا میتونی مایعات بخور بزار اون یه مقدارم جبران بشه. چشم عزیزم دعاگوتم و محتاجیم به دعا 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بیشتر هیجان داشتم عکس رنگیشو ببینم چهره اش معلوم باشه چون صبحانه خورده بودم دیگه چیزی نخوردم هرک ...

من رویان پیش دکتر پیوند بابایی میرفتم خوب بود بیرونم مطب داره. الان تو شهر خودم میرم.من دو تا متفورمین میخورم باز بالاس گفت نیاد پایین بعد عید انسولین باید بزنی

خدایا شکرت
منم بیشتر هیجان داشتم عکس رنگیشو ببینم چهره اش معلوم باشه چون صبحانه خورده بودم دیگه چیزی نخوردم هرک ...

وای صورتشو دیدم عین آدم فضایی ها بود 😂😂 لب بینی چشم همه رو نشونم داد ولی یه بستنی خورده بودم با اینکه قندم نرمال نبود

خدایا شکرت
منم تو مدت بارداریم دوبار توهم نشتی آب داشتم ولی خوب خداروشکر همون توهم بود هر دوبارشم رفتم بیمارستا ...

من از هفته ۱۶ درگیر این کیسه آبم هر دفعه میرم میگه آبش یکم کمه آب زیاد بخور هر چیم اب میخورم انگار فایده نداره ببخشید فقط خودم هی راه به راه میرم دستشویی

البته ی مدت ول کردم اب خوردن رو شاید واسه اون کم شده باشه فعلا چک کردم انگار نشتی نیست حتی لباسم خیس نمیشه فقط میگم این ی ماه و چند روزم بگذره واقعا ی نفس راحت بکشم بعدش

مرسی عزیزدلم که وقت گذاشتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شوره جان بنظرت بارداری طبیعیام این مشکلو دارن یا تو ماها شایعه؟ من تو اطرافیانم اصلا ندیدم همچین چی ...

من خواهرام هیچ مشکلی نداشتن ماشالله ۸ تا خواهرزاده دارم حالا من هماتوم و استراحت مطلق تو آی وی اف بیشتر شایع  است

خدایا شکرت

بچه ها دکتر به من منیزیم داده رفتم داروخونه پودری داده بهم قرصش بهتر نیست برم عوض کنم یا پودریشم خوبه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم گفته بودین بعد هیستروسکوپی خبر بدم. من قرار بود دیروز عمل بشم ولی قرص میزوپروستول رو ک گ ...

خداروشکرعزیزم عملت موفقیت آمیز بود ممنونم که جواب دادین به امیدخدا انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین بیاین ازبارداریتون بگین به من گفته بایدرحم جایگزین بگیرم من رفته بودم تهران کلینیک مام دکترم نیره تمیزی بود اصلا حواسم نبود ازش بپرسم درمانی داره یانه

میتونم بپرسم دکتر شما کیه ؟؟؟به هرحال براتون خیلی خوشحال شدم که ناامیدتون نکرده انشالاه مراحل بعدیم موفق باشین 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
بچه ها دکتر به من منیزیم داده رفتم داروخونه پودری داده بهم قرصش بهتر نیست برم عوض کنم یا پودریشم خوب ...

فرقی نداره قرص جوشانشم هست فقط روز بخور شب بخوری نمی تونی بخوابی

خدایا شکرت
شما تجربه داری منم باوعطسه چن بار اب ریخته یعنی نشتی دارم چی کار کنم تستش چطوره واژیناله ؟توروخدا را ...

من با عطسه نه تجربه ندارم ولی دوبار تو طول بارداریم توهمشو زدم که اشتباه بود فقط ترشح بود و من اوایل فرقشونو نمیدونستم و بله برای اینکه خیالم راحت شه رفتم زایشگاه تست آمینوشور دادم بله واژیناله ولی همون اولای واژن یه نوار باریک سریع میکنن که آغشته بشه ببینن واژن از آب آمینوتیک داره یا نه سریع هم درمیارن یعنی دو ثانیه کلا  و بعد یکربع میزارن کنار نتیجشو میگن. یبار تست آمینو دادم یبارم باز رفتم زایشگاه گفتن تست نمیخواد بدی برو سونو بده میزان آب دور جنین رو بسنجن که رفتم و خداروشکر اوکی بود. گلم بنظرم اگه خیلی نگرانی پاشو برو زایشگاه از استرس الکی کشیدن که بهتره خیالتم راحت میشه من کلا طبق عادتم هر وقت استرسی میگرفتم راجع به چیزی طاقت خونه موندن نداشتم میرفتم سریع بررسی کنن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من با عطسه نه تجربه ندارم ولی دوبار تو طول بارداریم توهمشو زدم که اشتباه بود فقط ترشح بود و من اوایل ...

ممنون عزیزم ساعت ۳ میرم به شوهرمم گفتم داغون شد اونم ببخشید واضح میگم عطسه کردم ریخت پامم خیس کرد دسمال کشیدم یکم خیلی کم‌زرد بود ۲روز قبل هم پاشدم یکهو ریخت نمی دونم چیه برم دکتر ببینم چی میگه درد واژن و کشاله رانم دارم موقع راه رفتن 

خداروشکر گفتم‌نگران نباش همه چی خوبه نه وزنش عالیه اپلیکیشنا وزن۲۷هفته رو زده۹۰۰ شما خب تازه اول هفت ...

مرسی عزیزم از راهنماییات 😘 تا الان اصلا مصرف پروتئینم کم نبوده اما باید بیشترش کنم بهم متفورمین داد دکتر 😕 باید دوباره برا قندم ۲۰ روز دیگه برم ایشالا که برا هممون به خیر بگذره 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عه اگر اینطوری باشه خوبه پس مرسی عزیزم میگم دکتر به من گفت ۲۸ ام برم ان تی ولی جایی باز نیست متاس ...

شما طبق سونو الان چنو هفته اید؟ من ۲۷ دی انتقال دادم.بهم گفت ۱۰ فروردین ان تی برو.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ای جوووون دلم🥰🥰🥰☺️ عکس سه بعدی برای چی رفتی؟ دکتر تغذیه که من رفتم خیلی برنامش سخته.وعده ها زیا ...

خدا نینی گلتو حفظ کنه😘وای من اصلا حوصله همین رژیم غذایی رو ندارم واقعا اینا خیلی برا ما سخت میگیرن واقعا برا من قند ۱ ساعت بعدم‌۱۱ تا بالا بوده خیلی اذیت میکنن خدایی من قبل بارداریم اصلا نمیتونستم رژیم غذایی بگیرم چه برسه به الان 🤦🏻‍♀️ خیلی اعصابم خورده راستش ! بهم‌ متفورمینم داده اینهمه قرص میدن به نظرم عوارضش بیشتره اصلا دلم نمیخواد بخورم اما چه میشه کرد باید برم منم گفت بهت صبحانه و نهار رژیمی میده باز برم آزمایش اگه خوب باشه قطع میکنه متفورمینو ؟؟؟؟ پیش کی رفتی عزیزم؟ به من پیشنهاد داد دکتر تهرانی کلینیک گاندی برم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍