2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
بسلامتی عزیزم‌ رفتی سونو بیا وزن نی نی روبهم بگو😘

عزیزم من رفتم‌سونو امروز ۲۶ هفته و ۲ روز همه چیزش خوب بود اما وزنش ۸۸۶ گرم بود دکتر گفت تپل نیست برا این هفته خوبه چون قندمم یکم بالا بود گفت پروتئینتو زیاد کن کربوهیدرات کم اما من واقعا تا الان پروتئینم کم نبوده الان زدم توو این اپلیکیشنا زده ۹۰۰ باید باشه توو نت نوشته دلستر و بستنی خیلی به وزن کمک میکنه اما من برا قنذم نمیتونم بخورم خوب نبوده وزنش  یعنی؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امپول انوکسا رو نباید هواگیری کرد درسته؟ بعد اینکه وقتی ماده تزریق میکنید هوای ته سرنگ هم تز ...

میسوزه بعضی وقت ها خیلی کبود میشه بعضی وقت ها نه دیشب به بازو زدم انگاری واکسن زده بودم دستمو نمی تونستم تکون بدم هوا هم تزریق میشه

خدایا شکرت
سلام عزیزم گفته بودین بعد هیستروسکوپی خبر بدم. من قرار بود دیروز عمل بشم ولی قرص میزوپروستول رو ک گ ...

ان شالله همچی برات خوب پیش بره فروردین بری برای انتقال

خدایا شکرت
عزیزم من رفتم‌سونو امروز ۲۶ هفته و ۲ روز همه چیزش خوب بود اما وزنش ۸۸۶ گرم بود دکتر گفت تپل نیست برا ...

منم درگیر قندم خوبه اینقدر تفاوت مهم نیست. جودوسر با شیر صبحانه بخور برنج و با سالاد قاطی کن تیکه های کبابی مرغ بخور. این چیزا قند بالا میبره من فقط برا سونو بستنی خوردم دکتر بتونه حرکاتو ببینه دستاشو باز و بسته میکرد 😍

خدایا شکرت

سلام بچه ها

طول سرویکس و فشار شریان های رحمی رو تو ان تی اول خودشون بررسی میکنن یا باید خودمون درخواست بدیم؟

و اینکه هزینه ان تی هر قل چقده؟

من دوجا پرسیدم گفتن هر قل ۴۵۰

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم من رفتم‌سونو امروز ۲۶ هفته و ۲ روز همه چیزش خوب بود اما وزنش ۸۸۶ گرم بود دکتر گفت تپل نیست برا ...

خداروشکر گفتم‌نگران نباش همه چی خوبه نه وزنش عالیه اپلیکیشنا وزن۲۷هفته رو زده۹۰۰ شما خب تازه اول هفته ۲۷ وزنش خوبه نگران نباش دکترا همیشه فقط استرس میخان بدن 

ماهیچه و گوشت کبابی بیشتر بخور ماست هم میگن واسه وزن گیری بچه خوبه بخاطر قندت بستنی و دلستر نخور

من ازدکترم که پرسیدم گفت وزن الان زیادمهم نیست بچه هفته های اخر بیشتر وزن میگیره خداروشکر وزن نی نی هم عالیه و استرس نداشته باش😘

سلام بچه ها طول سرویکس و فشار شریان های رحمی رو تو ان تی اول خودشون بررسی میکنن یا باید خودمون درخو ...

من خودم تو آنومالی به دکتر گفتم بنویسه. ان تی ۳۰۰ دادم آنومالی سونو واژینال سرویکس و داپلر بررسی جریان و خود انومالی شد ۷۷۷ هزار

خدایا شکرت
من خودم تو آنومالی به دکتر گفتم بنویسه. ان تی ۳۰۰ دادم آنومالی سونو واژینال سرویکس و داپلر بررسی جری ...

عزیز مرسی

پس یعنی تو ان تی بررسی نمیکنن؟

من بهشون نگفتم اما برای من هردو رو اندازه گیری کرد 380 خون شد 450 سونو

عه اگر اینطوری باشه خوبه پس

مرسی عزیزم

میگم دکتر به من گفت ۲۸ ام برم ان تی

ولی جایی باز نیست متاسفانه

۶ ام فرودین طبق انتقال میشم ۱۳ هفته و ۱ روز

اشکال نداره؟

شما تجربه داری منم باوعطسه چن بار اب ریخته یعنی نشتی دارم چی کار کنم تستش چطوره واژیناله ؟توروخدا را ...

من شنیدم نشتی بدون تحرک بیرون میاد.حالتی مثل این هس که ج.ی.ش میکنی

😉