2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا که همه گفتن از روز ۸ انتقال هاله انداخته😔😔 شما قبل از روز ۹ هم بی بی زده بودی؟راستشو بگو 😭 ...

نه گلم قبلش نزده بودم، از فردای انتقال میشد روز نهم از خود روز انتقال میشد هشتم، البته من ۷ شب انتقال داده بودم.

این استرس الان بدترین چیزه آروم باش عزیزم اونی که باید بشه میشه دست من و تو هم نیست، ان شاالله که برای همه خیر اتفاق بیفته شما هم مثبت باشی🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من چند روزه آبریزش دارم مثل آب نبود یخورده سفید بود ولی دیروز رفتم سونو آب دورش از ۱۰ شده بود ...

منم تو این ۳ روز با عطسه ۳ بار اب ریخته یه اب زلال کمی زرد رنگ‌...چی کار کنم دارم دق میکنم 

گلم حتما برو تست آمینو شور بده تو بیمارستان خودشون بخش زایشگاه میگیرن بعد اگه نیاز باشه و واقعا نشتی ...

شما تجربه داری منم باوعطسه چن بار اب ریخته یعنی نشتی دارم چی کار کنم تستش چطوره واژیناله ؟توروخدا راهنمایی کن 

سلام به همه دوستان امیدوارم که خوب باشین.نی نی سایت من بالا نمیومد یه چند هفته ایی امروز درست شد.من چهارشنبه رفتم غربالگری اول گفتcrl:55 و 12 هفته و 1 روز جفت لترال چپ و سرویکس  33 دیروز کل روز دل درد داشتم یه جور حالت ابنگار هی میخوام پریود شم چون استرسی هستم زیاد هرطور شده رفتم سونو دیروز گفت crl:59 و 12 هفته و 3 روز جفت قدامی و مارژینال  سرویکس 42 و هماتوم 18 میلی در سگمان قدامی ساک.الان سونو غربالگری دقیق تر هست؟و اینکه دو تا گزارش محل جفت ها یه جا هست؟چهارشنبه هماتوم نبود دیروز بود چرا آخه.امروزم زیر دلم درد خفیف و انقباض دارم و نگرانم

ممنون میشم کسی درباره روزهای هفته منو کمک کنه مثلا الان 12 هفته و 7 روز بعد میشه 13 هفته یا میشه 13 هفته و 1 روز؟

به انتقالم باید 12 هفته و 3 روز باشم اما غربالگری 12 هفته و 6 میگم نکنه من روزارو بعد میشمارم

سلام چیکا جون خوبی عزیزم منم دوقلو باردارم  سرکلاژ شدم  خواستم بدونم بخیه سرکلاژ شما رو ...

سلام عزیزدلم الهی بسلامتی بغلشون کنی 😍😍موقع زایمان باز کرد عزیزم. به زندگی جدید و پر فراز و نشیب خوش اومدی😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
توحکمت خداکه شکی نیست توکلتون به خداباشه ولی من دیگه پروسه ی درمانی روگذاشتم کنارعزیزم چون ازهمه لحا ...

سلام عزیزم گفته بودین بعد هیستروسکوپی خبر بدم.

من قرار بود دیروز عمل بشم ولی قرص میزوپروستول رو ک گفته بودن قبلش زیر زبانی بذارم پیدا نکردیم دکتر کنسل کرد عملو. خدا روشکر امروز عمل شدم. 

از دکتر پرسیدم پولیپ بود یا چی؟ گف نمیتونم قطعی بگم پولیپ بوده  ولی تو جاهای مختلف ضخامت نامتظم داشتی. گف کلا تمیز کردم داخلو. بعد عملم برا اطمینلن ی بار دیگه سونو کرد و گف هیچی نیس دیگه.

ی نمونه هم دادن ببرم پاتولوژی. چسبندگی رو هم پرسیدم گف نداشتی.

توکل ب خدا امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد و بتونم فروردین انتقال بدم.

ان شاالله برا شمام همه چی خوب پیش بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما تجربه داری منم باوعطسه چن بار اب ریخته یعنی نشتی دارم چی کار کنم تستش چطوره واژیناله ؟توروخدا را ...

یه پد بذار چندبار سرفه کن اگر تو یک ساعت الی دوساعت پدت کاملا خیس‌شد‌ خدایی نکرده بعد برو‌ تست بده

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من چند روزه آبریزش دارم مثل آب نبود یخورده سفید بود ولی دیروز رفتم سونو آب دورش از ۱۰ شده بود ...

نوار بزار ببین چقدرش پر میشه اگه چند ساعت هنوز خشکه که ترشح بود اگه زیاده سریع برو بیمارستان تست بده با سرم کنترل می کنن

خدایا شکرت