2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046943 بازدید | 684566 پست
پشت بازو قسمت خارجی باید زده بشه من هنوز انوکسا نزدم ولی بولسرین زیاد زدم یبار قسمت داخلی زدم کلی خو ...

شوره جان چند بار میخاستم ازت بپرسم هی یادم میره

هر دو تا انتقالت جنینات رو چند روزه انتقال دادن؟

انتقال ۲مرحله ای نداشتی درسته؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من اینو پیدا کردم در موردش گرفتگی عضلات ساق پا و دردهای مبهم شکمی از شایع ترین شکایات مادران باردار ...

وای دقیقا من تمام اینارو دارم خداشاهده

خیلی خیلی از راهنماییت ممنونم

فردا میخام برم دکترم حتما بهش میگم برام بنویسه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم درد پا داشتم دکتر برام منیزیم نوشت ولی گفت تا میتونی نخور پاهامو گرم میکردم شبا شوهرم با ر ...

سارا جون روغن زیتون میزنم با دستمالم میبندم ولی بازم درد میکنه

یعنی منیزیم ضرر داره استفادش تو بارداری؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شوره جان چند بار میخاستم ازت بپرسم هی یادم میره هر دو تا انتقالت جنینات رو چند روزه انتقال دادن؟ ا ...

اولین بار دو تا ۳ روزه دفه دوم سیکل طبیعی بود دو تا ۵ روزه. دفه سوم دو تا ۳ روزه 

من جنین هام کم بود به دو مرحله ایی نمی رسید دفه دوم بسته ۳ تایی باز کردن یکی بلاست نشده بود. 

خدایا شکرت
شوره جان چند بار میخاستم ازت بپرسم هی یادم میره هر دو تا انتقالت جنینات رو چند روزه انتقال دادن؟ ا ...

کلا ۷ تا جنین داشتم تو اخرین انتقالم یکی کنارم بود جنین زیاد داشت دو تا بسته براش باز کردن ۳ تا بلاست انتقال دادن دکترش معدنی بود گفت ۳ تا بلاست از دو مرحله ایی بهتره نظر دکتر معدنی این بود

خدایا شکرت
گلم من هفته دوازده هستم خیلی پادرد میگیرم از زانو به پایین استخوناش درد میکنه استخونای دستمم بعضی و ...

شاید کمبود کلسیوم داری اما میدونم سندروم مچ دست هست که خیلی از خانمای باردار دچارش میشن دردشم زیاده ! به دکترت بگو شاید قرصی چیزی داد اما مسکن نخور به نظرم تا ببینی دکترت چی میگه

کلا ۷ تا جنین داشتم تو اخرین انتقالم یکی کنارم بود جنین زیاد داشت دو تا بسته براش باز کردن ۳ تا بلاس ...

چه جالب که با سه روزه ها مامان شدی😍

حالا توی لایو، دکتر مشایخی میگفت کسایی که چند بار منفی شدن رو دو مرحله ای انتقال میدیم ک شانس لانه گزینی بالا بره انتقال مرحله اول باعث میشه رحم اماده بشه

اگه درجریان باشی انتقال دومم دومرحله ای بود

اینبار ببینم برام ۳تا بلاست انتقال میدن. گیسوگلابتونم ۴تا سه روزه انتقال داد و یکیش گرفت

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻